69

Доволен избирател

преди 3 години

Хубавци мамини !! И нека критиката започне сега....

68

Анонимен

преди 3 години

новите хрантутници и чантаджий с претенций и надежди да си оправят материалното положение че и на цялата рода за 4 години...

67

Анонимен

преди 3 години

240 умника .......

66

Иван

преди 3 години

Извинявайте, но по-добре ГЕРБ, отколкото Слави, БСП и ДПС. Без ДПС Слави не може да управлява.

65

Анонимен

преди 3 години

Лъчо Мозъка,личния доктор на Боко Тиквата, отново е депутат...голям смях са тези от ГРОБ,където и са се устремили...

64

Истукан

преди 3 години

Слави ви излъга. Няма смелост да се покаже или да напише един пост с позиция как мисли да управлява. Оркестърът и актьорите му ли ще бъдат министрите? Като нужните кадри, умения, познания, възможности и акъл, по-добре да връща мандата, за да не стане за смях.

63

абоната е на мо~~~ре

преди 3 години

Няколко милшона мишлета,ще гледат цирк в парламента,а господарите командват отдалеко,всичо вече е разпределено !Набийте си го в дебелите глави.

62

Анонимен

преди 3 години

Немъ страшну, бе, хора!Новите дупЕтати шъ нъ "оправят"!Вервайте им!

61

Истукан

преди 3 години

Излъгахте се, че дадохте шанс на Слави Трифонов. Трябваше да дадете шанс на друг вместо него. И без да се пробва да е на власт ми е ясен, че не става и е по-зле от Борисов.

60

Анонимен

преди 3 години

До Вирус Tи нали не живееш тук .Какво ти дреме

59

Анонимен

преди 3 години

До АнонименМного са -120 стигат.120 са много. 20 стигат и ако населението намалее още, трябва да се скратят още, защото няма кой да гласува.

58

Единствено ...

преди 3 години

В обектите наричани "църкви" само в Боянската църква сте спазили разпоредбите и принципите на ЮНЕСКО....

57

Вирус

преди 3 години

Въх, въх, въх,... Другаре, четеме и не можеме да поверваме на очилата си.От первия до паследния человек, все честни хорица, като бистра вода ненапита.Само дето са дошли с големи празни кошници.Дирниците ви да са яки. Тая скупщина ще ви довърши окончателно.Напред, България!

56

Какво УНЕСКО ли ?!

преди 3 години

Бееги ***.

55

Ако обичате ...

преди 3 години

Предайте на нацистките свети отци , че ще се научат да спазват закона доброволно или под международен натиск или по моя гаден начин ... Ще върнете държавната субсидия за да не сте в нарушение на чл. 13 и да сте чисти и образцови граждани на Република България, а вашия Бог като ***да ви прави каквото той прецени ....И отгоре в храма на краля "Свети четиридесет мъченици" да се изнесат всички икони и храмът да влезе напълно под ЮНЕСКО като световно културно наследство на българският род!

54

Защото:

преди 3 години

Свети 40 мъченици,Рилският манастир и Боянската църква са обекти под закрилата на ЮНЕСКО и паметници от световното културно наследство и в този случай именно Световната организация за закрила на културното наследство трябва да определя финансирането и реставрацията им.И отново светите отци са в нарушение.Свети 40 мъченици върху артефакти на хиляда години е построена действаща църква и Рилският манастир е действаща институция,а според ЮНЕСКО не може не са църкви,а исторически артефакти и паметни

53

Анонимен

преди 3 години

Грозни са

52

Защото:

преди 3 години

Не е работа на Конституцията да дава статистически данни за населението на страната господа, а да регламентира според научните знания и факти споразумението между нас всички граждани, а не поданици на Република България. Както и чл. 13 твърди Държавата и църквата са разделени именно по тези причини църквата да няма работа в държавната работа както и държавата да няма работа в религиозните вярвания на хората. А само миналата и тази години държавата наля 10 милиона лева в църквата за ремонти...

51

Анонимен

преди 3 години

Много са -120 стигат.

50

Анонимен

преди 3 години

Защо Фандъкова не направи нищо за кварталите в Софив които са в окаяно състояние толкова време и мандати а оправят само центъра?