44

Анонимен

преди 3 години

Аз пък се чудя, колко пари още има като резерви, грубо казано? Когато свършат или намалеят, нашата прокъсана евро-зависима икономика колко дена може да изкара и такива неща.. Тези дето много злорадстват, да помислят какво следва, ако Германия окъса с фалити. Там всичко е така навързано, че не е за мислене

43

Анонимен

преди 3 години

нищо и никого не пазят.ваксинират бавно .мудно с Астра.болниците пълни.мигрантите си живеят на тумби както са свикнали и разнасят Ковид.бизнесът е умрял в Германия.

42

stiga

преди 3 години

Колко да е сериозна ситуацията? При население 83 милиона, 17000 заразени и 100 починали? В съседна Полша имаше 750 починали и 35000 заразени при население 38 милиона, а хората се разхождат спокойно, спортуват и се радват на хубавото време.

41

Дааа

преди 3 години

В Германия си пазят хората. Тук не.

40

Анонимен

преди 3 години

Роберт Кох институт не печели от продажбата на мекици, а от ваксини и инструкции за правителството.Познайте кой има интерес да свърши цирка.

39

Анонимен

преди 3 години

Бабо Меркел вземи твоя приятел Боко и го назначи на вашата държавна хранилка.Той управлява пандемията най-добре.Дай му да я управлява заедно с НОЩ.Всички те са доказани експерти-кратуни и съвсем скоро те ще са без работа.

38

Сериозно

преди 3 години

Те са 129,2 ние сме 629,55,срещу нас да бягат ,не могат ни стигна.Толкова сме добре,всичко ще отворим,че много пари се раздадоха и трябва да се спестят от пенсии.

37

Анонимен

преди 3 години

Мерките са ялови като канцлерката.

36

Анонимен

преди 3 години

Не може да бъде. Абе това не беше ли конспиративна теория. Тежко и горко за все по малкото нормални хора.

35

Анонимен

преди 3 години

Язък, нещо мерките дават обратни на очакваните резултати.

34

Случаен минувач

преди 3 години

Аз много се ровичкам из нета.https://vbox7/play:b709811abeВижте интервюто на Катрин Остин Фиц - една достолепна дама, сега е към 70 годишна, била е в републиканският екип на Доналд Тръмп. Икономист-финансист, знае много, знае кой управлява Щатите и целия свят. И много неща ще ви станат ясни - например кой управлява федералния резерв на САЩ, печатащ доларите.Все пак е смела жена - като нищо могат да я ликвидират физически.

33

Мона

преди 3 години

и оо-сериозна ще става, докато търпите да ви третират като пилета-бройлери в птицеферма. Ще ви боцкат, евтаназирват и загробват методично. Не ги тормозете беееее.

32

нещо такова е...

преди 3 години

Ситуацията с АКЪЛА на Германците е "много, много сериозна"!

31

Ваксиниран Ковидиот

преди 3 години

България 7 място по смъртност от ковид на милион население, Германия 44 и е много сериозен проблем... И сме първи за поредна година по обща смъртност...Геноцид направо.Германия ваксинира по 700000 човека на ден, България не е стигнала това число с всички ваксинирани ....И какво да кажа - Геноцид...Но Има такъв народ и се надявам на правителство за всички Българи...

30

Анонимен

преди 3 години

НСР по лош и от ПСВ и от ВСВ и от всякакъв световен империализъм фашизъм и комунизъм взети заедно и от чумата и от холерата самата инквизиция е това.

29

Америка е враг

преди 3 години

Дигай се европо срещу ЕС !Долу тираните !

28

Анонимен

преди 3 години

Продължавайте да се ваксинирате, пък после се чудете как при нон стоп локдауни, заразата расте!

27

Анонимен

преди 3 години

Ами, бедата, която сам си докараш и най-големият ти враг не може да ти я стори!Нъл тъй, бабче?!Вместо света да обедини усилия в борбата срещу пандемията, вие, начело със САЩ, превърнахте вируса в политически инструмент срещу Русия!Е, и?Докъде я докарахте???Заради такива пишман политици като вас, сега целия свят "ще сърба попарата", която Вие надробихте!

26

Анонимен

преди 3 години

Кой Тиква кой Кратуна, май все тая.

25

Анонимен

преди 3 години

Хайл - какво хубаво име за министър на труда! Само трябва да осигури на съответните "хора" подходящи работни места. Трудът ще ги направи свободни!