164

Анонимен

преди 3 години

Борисов е курназ и се прави,че не му пука,защото е психично болен,но края му дойдр колкото и да не си го признава заради болното му его...

163

Анонимен

преди 3 години

Всеки ден пришки им излизат на устата Борисов-та Борисов. Ако го няма Борисов и ще ритнат бакърчето щото няма с какво да се хранят. Те са енергийни вампири. Хранят се само с негативна енергия. Едно и също пилят всеки ден. Борисов, та Борисов. Толкова откачена жена няма друга в политиката. Тази е тотално объркана. За психиатър е.

162

любимец 13

преди 3 години

Сега тия измислените ще ги опитат!"Знаем,че не стават,но трябва да ги пробваме!За да сме на чисто!"Това са думи на човек,дето пет пари не дава ни за Герб,ни за БСП,или някой друг!А на нови и стари в прав текст беше обяснено много сърдечно,че за пари от ЕС за лични далавери да забравят!За това и почнаха да бягат-няма кьораво!

161

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се направи пълна ревизия и да се вземат обратно всички раздадени пари от бащи на деца, както беше с милионите на Николай Петров, бивш министър на здравеопазването. Този и неговият шут Ненков трябва да бъдат сериозно разследвани, защото от техните далвери са страдали много почтени хора и деца.

160

до Гербер

преди 3 години

Защото е стегнал куфарите ! И доста му дреме за да обикаля ,като партизанин по горите тилилейски ,а отделно и Божков

159

Гербер

преди 3 години

До 152. И къде го видя това треперене? Май само в кухата ти кратуна. Изобщо не му пука и сам се отказа от имунитет.

158

Ани

преди 3 години

Хитра е. Един лидер, ако не каже на хората около себе си, че са ръбове. Някой ще я измести. Хахахаха

157

Анонимен

преди 3 години

Само го дайте на Божков ! Той знае как ................

156

Анонимен

преди 3 години

Едната някога си призна, че обича да играе на масата и да купонясва.Тачето ли беше майчето ли беше.Ние не забравяме.

155

Дежаву

преди 3 години

Баси, същото като през 2013. Да предлага пак Пеевски за шеф на Данс и да я почваме с протестите.

154

Анонимен

преди 3 години

Тези нали обявиха Борисов за нокаутиран, се плашат и от сянката му...ще го убождат с ръбове !!!?

153

хахо

преди 3 години

другарко мая помниш ли галевите дето ти 4укаха ръбестата ти слива , заминаваи при тях . и запомни в кладенец от които си пила вода не се плюе

152

Анонимен

преди 3 години

Одъртяла е Майчето, когато беше омбудсман си беше секси, сега иска да подсигури внуците, ако не са подсигурени вече :))) Да беха сложили некакво нормално име на партийката си, например - Свободна социалистическа България, Нова Алтернатива за България, Обединение на българите и т.н.....какво е това смешно име, дори ме избива на смях когато го пиша : Изправи се ! Мутри вън ! :))))

151

:)

преди 3 години

Имаме ръбове - добре казано, лъха интелект.

150

Мая Истина

преди 3 години

Много простотия има в тази държава !!!Мая и Татяна отиват в забравената земя....Как можете да им вярвате ??? Лъжкини !!!

149

Анонимен

преди 3 години

Арман Бабикян обяви, че с конструкцията на "балансираните зависимости" ще "изкъртят феодалния модел" на Борисов, но не казва, че ще "изкъртят" супермодела на Сарая.

148

Анонимен

преди 3 години

Няма ли кой да и ги заглади тия ръбовеЗа мен е стара и грозна

147

Манoлова - жалка

преди 3 години

Няма отърваване от птеродактила Мая Манолова, няма. На всяка манджа мерудия. По-глупава, себична и проста червена краанта не знам дали има. За жалост тя продължава да вреди на България.

146

Анонимен

преди 3 години

Ще вземат малко от ръба на баницата нищо повече. Политически трупове са. Като им гледам сурата на нищо не мясат. Опитват се да приличат на Бременските градски музиканти, но са шарлатани и скоро ще им видите ръбестите рога.

145

Анонимен

преди 3 години

Науката доказва , че на 4.72% от населението генома е на парапитеци , затова не се учудвайте на най-малкия изборен резултат.