66

Анонимен

преди 3 години

чобански истории...

65

Анонимен

преди 3 години

типично по диктаторски действа султана и след това се сърди, когато му кажат в прав текст какъв е. да поръчва хеликоптери от товарищ ***.

64

Анонимен

преди 3 години

За Драги и Leonardo S.p.A( оборот ?13.4млрд), 70млн са джобни пари, но Ердоган остана без хеликоптери.

63

Анонимен

преди 3 години

По принцип диктаторите хич не обичат истината.Даже се обиждат леко.

62

Путин може

преди 3 години

Путин може да наричате, както искате - диктатор, убиец ... Но да наричате диктатор, Ердоган - демократа, хуманиста, човеколюбеца, уважаващия религиите, справедливия лидер на братска Турция.... Това е недопустима!

61

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 3 години

Намери си оправдание скъсания ам - гъл, милиони роми нямат пари за цял хляб, скъсаняка щял да купува хеликоптер .!.

60

До 69

преди 3 години

*** пияни ***, вечно изоставащи и вечно догонващи развития свят. Колко е жалко да си руска подметка! :)

59

До 57

преди 3 години

Мхм, за Киевска Рус не си чувал май, а? Затова руските престъпници извършиха най-големия геноцид в човешката история срещу украинските си "сънародници". Прости парчета сте, русофилите!

58

Сат Н

преди 3 години

Украйна никога не е била руска, а само е била по руско робство за известно време. От оовече от 100 години Украйна е отделна държава.

57

Анонимен

преди 3 години

Браво на Ердоган и позор за Италия. Като Ердоган и Путин са диктатори, ЕС да престане да търгува с тях. Докога ЕС ще говори едно, а върши друго?Не защитавам Турция или Русия. Проблемът е в европейските държави които говорят едно, а вършат друго.

56

Анонимен

преди 3 години

Той е диктатор, това е истината.

55

До ЮАналчо Джамиев

преди 3 години

И като си анадолец Що дириш тук в български сайт,м? Стой си в мириз*ливите турски сайтове и лижи г*за на диктатора си.

54

Анонимен

преди 3 години

А защо пък трябва да си сътрудничат.Днес *** от Унгария Г.Марков чак го нарече. Султан!Като България ли искат да станат от ЕС.Ние тука наричаме Ердоган приятел,султан...ДПС ни управлява я явно ,я тайно.Но Италия все пак е държава,а не соц лъжа.

53

Дадада

преди 3 години

Ердоган не приема критики , въпреки , че направи огромен политически гаф. Напада като кобра . Толкова злобен и отмъстителен човек с огромно его. Ето такива са диктаторите.

52

334

преди 3 години

Ами точно такива са диктаторите. Значи в Турция няма нищо независимо - икономика, медии, здравеопазване, съдебна система...и т.н.

51

Анонимен

преди 3 години

"Страната се отказа да купува италиански хеликоптери""Предупреждения получиха и други италиански компании, между които и голямата енергийна Ansaldo Energia, която строи електростанции в Турция."===Колко иронично, това всъщност са действия на диктатор.

50

Анонимен

преди 3 години

Това на байДжо срещу Путин и на Драги срещу Тайип не са дипломатически скандали. Това са тъпиизказвания на простиколибари, нямащи хабер от дипломация.

49

Анонимен

преди 3 години

До До 38Намери Атлас, от преди 30 години. Отвори го и виж за кво става дума. СССР едва ли ти говори нещо, затова виж дали Украйна не е Руска. Тогава не беше Русия а Съветски съюз. В тоя съюз, бяха страни като Украйна, Молдова... няма ти изброявам, М-Tel-ски набор такъв необразован. Ако имаш малко мозък, щеше да помислиш що Украйна и останалите са рускоговорящи :) Ти си малък джендърмен и затова не знаеш нищо по въпроса с геополитиката, *** се напъваш да даваш мнение. Не важиш. Чао.

48

Отвратен

преди 3 години

До До 38Що в Крим и Донбас най богатите региони, ако каже че е руска какво ще стане? *** от Киев ще скърцат със зъби ли? Или европенделчетата с Меркел и Плевналиев да нападнат Русия? Как Баските и Каталония след референдуми за отцепване, демократично вкараха лидерите им затвора а в Сърбия, подкрепиха мюслитата и я нападнаха? Двоен стандарт - смазваме слабите и лаем срещу силните 0 това ли е Европа? Що не затворят Руска,Турска или Китайски АЕЦ? Защото няма продажници!!!

47

До Юнал

преди 3 години

И ние не ви цепихме басма при Одрин. Целувайте краката на Западна Европа, че се застъпи за вас! Инак ви взимахме и Истанбул. ;)