80

Готин тип

преди 2 години

Интелигентен, умен, на ниво.. Сал един много грозен недостатък има - жените, по-точно леките, още по-точно най-леките,кухи, без ниво, категория - дъно.

79

фъфел

преди 3 години

много си смешен-зарязал семейството си ще ми дава акъл-ай сифон

78

Мисля си

преди 3 години

Само с ирония не се гради държава. Дилов няма нищо общо с обществен ред и отговорност.

77

Анонимен

преди 3 години

Тоя бок'лук е на нивото на ***'отизма на Тиквата ! Дава интервюта само в медиите на мисирките като тази !

76

хах

преди 3 години

Фъфльо, фъфльо....то щото се спукаха да ти предлагат да си премиер, ама ти не, та не! ***, че даже и продажник!

75

ББ

преди 3 години

евтин шаман...моля закриите с ръка снимката му...вижте очите му само...ще видите един...нечовек,гробарите до един са такива...енТелигент наследствен...енич.ар наследствен...парата...егото...претенциите да е велик...не можещ да надскочи баща му...да забравим болният...говорещ много и не казващ нищо...такива ни съсипаха животите...алчен ени.ар си мой!!!позор си!!!

74

Анонимен

преди 3 години

До 75 Просто Уотсън, увеличили са събираемостта! Данъчната ставка е 20% но сумата върху която се налага данък се е увеличила!

73

Анонимен

преди 3 години

Нещастен фъфльо.....

72

не знам

преди 3 години

До ГЕРБМоже и да иронизираш,но при нашата тотално разрушена икономика да се справяш като Герб си е магьосничество от всякъде!*** не ги познавам,но като им видях магариите през лятото,и загубих всякакво доверие към тях!Ще изчакаме и ще видим!

71

ГЕРБ

преди 3 години

Са истински финансови магьосници. Сега, когато дългогодишното им управление е поставено под въпрос се замислих и установих, че през цялото време тези хора са строили, и увеличавали заплати и пенсии без да вдигнат данъците и то през три много тежки световни кризи. Това е забележително!

70

Анонимен

преди 3 години

Любо, герберите те взеха за техен депутат, та да ги разсмиваш. Не че си нямат техни министри и депутати, които будят смях: Катето от Пазарджик и Гьорги Георгиев от Голямото село, Марияна Николова от Лъжане ботевградско, Каракачана от Русе,Боил Банов, ексшефката на НС със звучния прякор от ББ, Дариткова, Спасчо Гърнето, майстор на одите и т.н. Ама Любо си е цар на масалите.

69

Анонимен

преди 3 години

Тц, тц, тц... като чете човек драсканиците на троловете би си помислил, че това са възвишени благородници с висш морал, а на плиткоумни кибици.А за Дилов човекът може да е член на ГЕРБ, но поне е искрен и никой не изрича даже на ум това, което той казва на всеослушание.Нещастници...

68

Анонимен

преди 3 години

Любен от Бойко Борисов, Дилов отказва да стане премиер.

67

@

преди 3 години

Че кой пък иска Фъфльо за премиер? Та милинкия ни успокоява, че нямало да бъде. Нищожество станало популярно покрай баща си и силните хора около него.

66

мак

преди 3 години

Вярна на герб (отскоро) сачевица може би?

65

помнещ

преди 3 години

Това незабележимо човече,изобщо не трябва да го отразявате! Те със Слави и Корумбашев,на времето създадоха Студентската програма Куку!Днес 30 г по късно.Знаем нивото на Слави,на Корумбашев И на това Недоразумение! Човек с особен и ексцентричен характер! Той не на празно оплюваше протестиращите срещу властта тогава! Едва сега разбрахме защо го е правил!Мисля че някой,съвсем съзнателно го подсети,да се кандидатира за този парламент! Знаейки,че Слави ще има подкрепата на хората.Дилов е безличен!-:)

64

Анонимен

преди 3 години

до Вальо Джибрата *** ти май не си разбрал, че Дилов е от хората на Бойко Борисов? :))) Тц, тц... Сладур!

63

русенец

преди 3 години

Ама и тоя Любен Дилайлов чупи рекордите на Май Манолова И на другарката Пръмова по ... политически миграции, аха да кажа политически пр**титуции.

62

334

преди 3 години

Нормален продажник.

61

Анонимен

преди 3 години

Един Нормален Човек