193

Анонимен

преди 3 години

Слави да сьстави кабинет и да се приключва с управлението на комунистите от - герб

192

Анонимен

преди 3 години

аре стига с тая дъвкаясно е че зелените чорапи ще спретне правителство за учиндолеца , което ще подкрепат кому-няги-те и останалите там клоуни .Лапането е важно !

191

Чалгата не е

преди 3 години

само музика, тя е мислене, поведение, начин на живот. Безпринципните коалиции са израз на чалгата в политиката.

190

Анонимен

преди 3 години

Слави влезе в капана на собствения си успех. Не очакваше да събере гласове за втора сила , с гарантиран втори мандат връчен от резилента и сега мислят как да излязят от положение

189

дядо Шишарко

преди 3 години

Ко не, откъдя на къдя , гласуваш за Слави, и не получаваш балета хубавици, а четири дърти опулени скумрии, трътлестата момата Дончева, дебелата Капон, опулената барсалива сестра Галева, и Импексовата цоцолана, бря. М чи те са издухани повеке от мойта бабичка бря. Към тях, като прибавим Феса Крарамърда, Г-ома, Пинокио, които пък са слуги на Чер-па, Маджо и ДС доносници, става комуимпексовтюрлю гювеч бря, сготвен и сервиран от Кауня и поръсен с турска мерудия. Това ли им е промяна бря, да ви го наш-м на промяната бря.

188

Слав Мултака

преди 3 години

Ще се направи правителство "Орешарски 2" на Слави Мултака, лоените топки и комунистките, Ристо Маджов и Наско Гнома, и подкрепата на БСП (БКП) и ДПС, и ни спират европарата на втория месец!!! И тогава какво правим :D Чакаме от ченгестарска русия да ни даде някой лев? :D Та те само прибират, не дават :D Така е научена мафията - особено руската :D

187

Слав Мултака

преди 3 години

Слав Мултака пее чалга!!! Този тип музика е символ на цялата простащина и д*лнопробност на мутрите от прехода! Слави е една от тези мутри!!! Този ли е промяната??? :D Христо Иванов пък се самопровъзгласи за друг "спасител"! Какво е постигнал той??? Бойко беше успешен "секретар на МВР", след това беше успешен кмет на София! Ристо Маджов какво постигна, че се самопровъзгласи за "морален" и "работлив"??? Тоя до него ген. Наско Гнома е толкова далеч от "почтен" и "морален", че ме избива на смях!!!

186

Слав Мултака

преди 3 години

Стига илюзии :D Мая Манолова и Татяна Дончева са провалени политици! Какви решения за България ще взимат те? Отровните лоени топки :D Та тия са готови и с дявола да влязат в съюз (и го направиха) само и само да имат 4 години депутатска заплатка :D Слави Трифонов и промяна??? :D Завряния в мутренската дискотека "Escape" от правителството на Костов и ген. Наско Гнома - Славчо Мултака плащаше заплати на екипа си, благодарение на Илия Павлов - боса на Българската мафия - а в замяна плюеше по костов!

185

Лола

преди 3 години

За какви ценности говори?!?!?!?! Цялата кампания и всички приказки са как да се отървем от Борисов - ама какво толкова пък ви направи този Борисов? Тоест цялато му управление до сега трябва да се зачеркне така ли? Ами като ще ловим вещици - хайде тогава първо да започнем с БСП и БКП ... Ама моля ви се! Съвземете се - сега всички живеем 20 пъти по-добре отпреди 15 години - нали? Или само аз съм се объркала? И тези дето нон стоп дрънкат едно и също по форумите - все едно е копи пейст - стоп!

184

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВсеки управляващ знае, че загубиш ли в София, края е близо.-----Глупости, сините владееха София, а в страната години наред управляваше БСП и в местната власт преобладаваше БСП.

183

Промяна и Фалит

преди 3 години

Добре е да има нови избори и ново правителство след тях, защото това протестърското в момента раздава необезпечени кредити на свои хора участвали в протестите и така за няколко месеца ще фалира държавата, а хората ще изгубят спестяванията си, както това се случи през 1997 г зимата.

182

Промяна и Галит

преди 3 години

До Време за промянаДобре е да има нови избори и ново правителство след тях, защото това протестърското в момента раздава необезпечени кредити на свои хора участвали в протестите и така за няколко месеца ще фалира държавата, а хората ще изгубят спестяванията си, както това се случи през 1997 г зимата.

181

Анонимен

преди 3 години

До Време за промянаИмаш предвид да започнеш да избиваш неудобните като през 1944 г?

180

Щщщ

преди 3 години

Ако "спечелилите" изборите, не направят правителство, на нови избори Бойко ще спечели с много!

179

ПЕНЮ

преди 3 години

До Анонименняма такава държава защото има такъв народ това е отговорът на въпросите от тефтерчето на ЛЕВСКИ!

178

Време за промяна

преди 3 години

Не е добре да има в скоро време нови избори. Трябва да се изчисти държавната машина от гербаджийските калинки, да се смени ЦИК, да се промени изборното законодателство. И за всичко това е нужно ново правителство и нов парламент. Иначе, при избори веднага Бойко пак ще разполага с целият ресурс на държавата и може резултатите да са по-лоши за партиите на протеста.

177

Бай Хю

преди 3 години

На тези избори гласувах за патриотите, но те не взеха 4 % от защото са много умни. . Ако има предсрочни избори, твърдо съм за ГЕРБ.

176

Паисий Хилендарски

преди 3 години

WНА ДОБЪР ЧАС НА 45-Я ПАРЛАМЕНТ ! БЪЛГАРИЯ ЦЯЛА СЕГА ВАЗИ ГЛЕДА- Но най- вече гледа към новия ПРЕМИЕР И ВОДАЧ НА НАРОДА---- СЛАВУН ТРИФОНОВ !!Поради що се срамиш бе Славуне ...пред народа ти излез,Стига ти кат пукъл си мълчал,Обеците ти махнигюбеците да спрешГордо ти народа поведикъм светли бъднини ...

175

Анонимен

преди 3 години

Всеки управляващ знае, че загубиш ли в София, края е близо.

174

Читател

преди 3 години

Има няколко некадърници които тежат на земята,които се изпреварват,кой по качествено да ближе гъ.а на батката.Рашидоулу,днес чета,че се заяжда със Сл. Трифонов.Слави храни по вече от 150 семейства вече 20-ет години.Ти ербап "българино",какво даде на обществото,докато си тъпчеше банковата сметка?Виж обади се на дедо Гошо,за да се редувате в онова действие. Аланкоолу,ако се разсейваш,да ти кажа.Вашата свърши!Ще връщате незаконно заграбеното от бедния български народ!