32

Анонимен

преди 3 години

Много хора няма да разберат тези хора защо излизат на протест благодарение на авторката!!!Тези хора предпочитат пълен локдаун минимум 3 седмици за всичкиСлед това да се нормализира живота на хората защото някои браншове от месеци има година не са отваряли

31

Eдин от Германия

преди 3 години

Благодаря на авторката, че по много оригинален начин информира читателите за демонстрациите на ПРОТИВНИЦИТЕ на ЛОКДАУНА. Напомня ми на бълг.поговорка "КАЗВАМ ТИ ДЪЩЕ, СЕЩАЙ СЕ СНАХО" !

30

Един от Германия

преди 3 години

20-50-70-200 души протестират ЗА затягане на мерките, а 70000 само в Щутгарт ПРОТИВ,снимката със знамето "Напречномислещи" е от митинг на противниците на локдауна. Авторката пише за едните (малцинството), а показва снимка на другите (мнозинството).

29

Гатанка

преди 3 години

Защитени са с първата инджекция, а имат рекорден брой умрели.Що е то?Немски цирк

28

Т.Шак

преди 3 години

А колко са били протестърите срещу мерките?Нали е имало и протест, освен контрапротеста на тия 200?Срам ли ви е да кажете, че са хиляди?

27

Т.Шак

преди 3 години

Протестът на хипохондриците. Само 200 ли събраха от цяла Германия?

26

Додо

преди 3 години

Етническите германци имат прекалено много перманентни гости от Анaдолa, Африка, Афганистан и Близкия Изток, за да искат 3 седмици отпуск! Напротив, трябва да демонстрират, че искат и последния ден отпуск да им бъде отменен! Защото само така ще изпратят съобщение към света, че не са расисти (каквото и да означава това)! Хаштаг меченце, хаштаг цветенце, хаштаг Германия приветства бежанците и хаштаг Bring Them In не допускат 3 седмични отпуски. Кой, аджеба, ще храни гостите и челядта им?

25

дедо Ташунко

преди 3 години

Охо, Ицата и той изпълзя. Жив и здрав да си Ицко и да имаш и по-натам хъс да се заяждаш с дядя си Ташунко! Нямам нищо против, този път пишеш даже и без правописни грешки. До този момент 18 читатели са ми сложили плюс, двама минус. Виж коментара ми под номер 20. Ти и ник 1 сте на друго мнение. Нямам нищо против вас двамата. Дори сте ми симпатични. Труден и дълъг е процесът на очовечаване. Бъдете здрави и двамата и у лево!

24

1

преди 3 години

До дедо Ташунко"Не се заяждай, момченце. В Германия липсват достатъчно ваксини. А политиците се правят на "дядо Боже". Стаден имунитет никога няма да бъде постигнат с тези темпове на ваксиниране"Не се "заяждам", а ти показвам тарикатлъците. Ясно е, че не обичаш да го правят, ама няма как.Пак казвам, приказваш си ей така: преди един месец не бяха ваксинирани повече от 5-6% в Германия, сега са 15% (1 и 2 доза). Това не е аритметична, а геометрична прогресия.

23

Анонимен

преди 3 години

Хахахаха Двайсет човека излязли някъде и медиите гърмят, а когато десетки хиляди протестират срещу мерките всички мълчат.

22

дедо Ташунко

преди 3 години

До номер 22 с ник 1. Не се заяждай, момченце. В Германия липсват достатъчно ваксини. А политиците се правят на "дядо Боже". Стаден имунитет никога няма да бъде постигнат с тези темпове на ваксиниране. Губя си времето само защото тук има и мислещи хора, които не се заяждат на дребно. Бъди здрав, записвай си, какво казвам и ме чети на пресен акъл. Дано ти влезе нещо в главицата. Има още един дървен философ тук, с името Христо Христов, ти поне си грамотен човек. Пожелавам ти ковид да не те среща!!!

21

Анонимен

преди 3 години

Яко са ги облъчили,тия

20

Анонимен

преди 3 години

Нормално Германия се напълни с българи и закъсването започна.

19

1

преди 3 години

До дедо Ташунко"Виновни няма, а шансовете да бъдат ваксинирани всички хора са минимални до края на тази година."Записвам си това изказване да ти го напомням всеки път когато се вясвам тук и те видя да пишеш. Или може би се надяваш, че като казваш всички хора имаш предвид 100% от хората, а не достатъчно, за да има стаден имунитет? Щото в Германия има доволно ковид-иддиооти, които не искат да се ваксинират. Ако ти е такава идеята половин живот в цивилизацията не си се научил да не тарикатееш.

18

Който и да е

преди 3 години

Имаше огромни протести, не ги отразихте. Чак Робърт Кенеди младши бе отишъл там. Защо не отразихте тях? За 50 човека ще ми пишеш протест. Нямам думи! И от тази шепа хора трябва да се сетим, че на всички там нагласата ли им е такава? Защо не напишете, че държавата я съдят против наложените мерки? И че има вече спечелени дела? 30 човека протестирали, ама че смях!

17

дедо Ташунко

преди 3 години

Живея в Мюнхен вече половин живот. Не приемам данните посочени по-горе за верни. Засега с две ваксини са валсинирани само 5 % от населението, а по веднъж - 10 %. Поръчки, доставки и т.н., всичко е пълна безотговорност. Виновни няма, а шансовете да бъдат ваксинирани всички хора са минимални до края на тази година. Ред и дисциплина отсъстват. По - скоро хаос. В Мюнхен ваксинират не повече от 5 хил. души на ден. Аз самият не бързам, не ща да бъда опитен заек. Пожелавам хубава неделя на всички ви.

16

Анонимен

преди 3 години

В Германия са ваксинирани 15%, а в Русия колко?

15

Анонимен

преди 3 години

Тези явно са "контрапротестърите" на правителството - борят за затваряне.

14

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

Честно,няма по-загубена нация от германците .........Всъщност, има - американците! Но те не са нация а сбирщина *** !

13

@

преди 3 години

Hahahah стремежът на бизнеса за печалба?!? Но искат платен отпуск? Ами хайде хващайте гората и яжте жълъди бре? Защо тормозите останалите? Аа да, искате някой друг да плаща, а вие да клатите крака! Хитро!