11

Меди доганов

преди 3 години

Много набеден за турци като тебе ускориха към джендема през тези клиники, чаршафа няма джобове, а на родната са изтръскани до дъно.!.

10

Турчина

преди 3 години

Значи в България предлагат да ампутират ръката, а в Турция спасяват ръката на детето!? Иначе Турция е мноооого назад нали тъй!?

9

нигерийски принц

преди 3 години

Докато има наивници, които да спамят всяка "кауза" в нета, ще има и измами. В 21ви век още минава номера с верижните писма, оформен вече по друг начин. Като сте толкова загрижени, отидете и дайте жега на администрацията, на всички по веригата, майките 10 години не могат да се оправят с чиновниците.

8

Меди доганов

преди 3 години

Те ще ти обадят, когато стигнеш до турските клиники, там ще бъдеш торба с ? или$ или торба с цип.!.

7

Анонимен

преди 3 години

Пазете и се лекувайте, но само не ходете припроф. Николай Габровски / Пирогов / или доц. Зафер Оркун Токташ / Медикал Караджъ Медикал парк /Това са изключително арогантни, нахакани, некадърни, интересуващи се само от парите ви.Ще ви осакатят завинаги.

6

Анонимен

преди 3 години

Турските клиники да същите мошенници като нашите. Вземат парите и после вдигат рамене .Казвам го от личен опит

5

аз да ви обадя

преди 3 години

Стига хейти бе , преди 10-15години турците си дадоха сметка , че Китай им завзе пазарите в ЕС и затова се преориентираха и медицината вече е на световно ниво и е важен отрасъл в икономиката за набиране на ? и $ . Защото за разлика от САЩ и ЕС не могат да си ги печатат и трябва да работят за да ги имат.

4

Меди доганов

преди 3 години

Турските клиник са капан за бедни мишки притиснати в ъгъла, богатите Fесове като мен се лекуват в Швейцария и Германия. За съжаление моето стадо, както и българите сме ги обрали до шушка и се налага да се тъпчат при азиатските шмекери!!!

3

Анонимен

преди 3 години

До Меди догановКакво и е на турските клинк!Помогнали са на много българи!

2

Анонимен

преди 3 години

Това обяснява високата смъртност от ковид в България. Лекарите предложили ампутация

1

Анонимен

преди 3 години

1,но най-вече от български 'лекари'