25

Не на ваксините

преди 3 години

Истинска история. Майка ми на 67 години цяла година нямаше нищо, но не спираше да гледа щаба. Началото на март се ваксинира и преди да и поставят втората доза се оказа с ковид и карантина за цялото семейство. Край на историята. Който иска да си се ваксинира всеки месец дори, аз апелирам затова и ще се види резултат след 2-5 години от ваксините. Другите ги оставете да си живеят нормално. И аз мисля, че трябва да има естествен подбор.

24

До 16

преди 3 години

Ако не си ваксиниран можеш да лепнеш всякакви щамове и 1 на 8 ОТ ТЯХ да е южноафрикански. Ако си ваксиниран няма да лепнеш други щамове, а само южноафрикански.

23

Анонимен

преди 3 години

Да е само той. От ваксините полза има само за производителите, за хората- не. Баламосват ни, но овцете вярват.

22

Анонимен

преди 3 години

Боц-боц, до заветния златен милиард.

21

Анонимен

преди 3 години

Дрън-дрън ярина и поредната спорна статия с нескопосан превод! Достатъчно плява се изписа и изприказва, не добавяйте още!

20

Анонимен

преди 3 години

Като гледам нивата на бг-здравеопазване и на отричане на вирусът , май и тази година няма да пусна баща ми да се прибере зо България, по добре да стои жив в прогнилият капитализъм ,

19

д-р Чорбанов

преди 3 години

каквото и да си приказваме няма спасение ни маски не ваксини нищо.Единственото спасение го е предложила природата -казва се естествен подбор ,само най-устойчивите и със здрави гени ще оцелеят ,другите -мортус.Така е устроен света ,в момента подържаме живи всички със най -различни генетични заболявания ,всичко това прави човешката популация много уязвима и безпомощна пред доста болести.Или другояче казано генетичния материал се влошава доста особено последните 100 год.

18

Анонимен

преди 3 години

2020 се пазихме от ковид 192021 се пазим от ,, ваксините,,2022 ще се пазим от ваксинираните

17

Анонимен

преди 3 години

Този щам, ако се добере до България, ще подхване и ваксинирани, и неваксинирани. Ние със здравната система на Израел въобще не може да се сравняваме, там ще ги излекуват, тук ще заминават към Малашевските или Орландовци.

16

_

преди 3 години

Който е със слаб ген го пробива всичко. Тъжно е да чакаш защита от фалшива ваксина срещу несъществуващ вирус.Да бяхте живяли по правилата, нямаше да паднете и да попаднете под контрола на вируса на страха.Мислите, че съществуват вируси във вида в който ви ги рисуват по телевизора? Така наречените вируси са проявления на тъмната страна, но трябва да бъдат обяснени на глупцитe когато има масово проявление.

15

Анонимен

преди 3 години

Най-добре е да си го изкараш тоя вирус. Запознат си с пълната хубост. И не вкарваш неясни субстанции в организма си. Които не е ясно дали въобще помагат, на пък вече се установи, че вредят.И като и ваксинирани се разболяват, умират и разпространяват - не чакайте ваксината да успокои фанатизираните ко в и диоти. И да реши проблем.

14

Въздържал се

преди 3 години

Ами като не е научно рецензирано написаното защо изобщо се появява?🤫🤔

13

Анонимен

преди 3 години

Човек не се ваксинира, за да не се разболее, а за да няма фатален изход. Ваксините не пазят от разболяване, сто пъти го казаха това! Ето и тези от статията 400 човека са били ваксинирани, но с положителен тест за вируса и за статистиката те са болни.

12

лошо

преди 3 години

Има логика и да е така. Човек за какво се ваксинира, за не се разболее, но и много по-млади да спрат да се пазят, да излизат повече и т. н. Като не си ваксиниран все пак се пазиш повече, спазваш дистанция. Ако ваксината не помага срещу този щам а хората живеят все едно няма болест, нормално е да са повече от тях заразени.

11

Анонимен

преди 3 години

Значи, ако не си ваксиниран, е 8 пъти по-малко вероятно да ти се лепне този щам, отколкото, ако си ваксиниран.

10

Ваксин Ковидов

преди 3 години

Български вариант кога ще има

9

123

преди 3 години

Подготвят ви за нов щам и нова ваксина. Боцкане докато хората не измрат от ваксините до желания от Глобалистите брой.

8

Анонимен

преди 3 години

Пълна каша и с вируса, и с ваксините!

7

Видиш ли ваксиниран

преди 3 години

бягай надалеч!Да им сложат звезди да се пазим...Ще дойде време армията да отвежда ваксинираните в концлагер...

6

Анонимен

преди 3 години

Защо пък да не е точен превода? Пише, че са изследвани 400 ваксинирани, но със положителен тест след ваксината и същия брой неваксинирани също с положителен тест. При неваксинираните този вариант на вируса е 8 пъти по-рядко срещан.