34

Анонимен

преди 3 месеца

Защо оФцете толкова много вярват в конспиративни теории и че ваксините не помагат, а заразяват?!

33

Анонимен

преди 3 месеца

Щом пробива ваксината на Пфайзер,какво да кажем за Астра.Май тия ваксини са мижи,да те лажем.

32

Не на ваксините

преди 3 месеца

Истинска история. Майка ми на 67 години цяла година нямаше нищо, но не спираше да гледа щаба. Началото на март се ваксинира и преди да и поставят втората доза се оказа с ковид и карантина за цялото семейство. Край на историята. Който иска да си се ваксинира всеки месец дори, аз апелирам затова и ще се види резултат след 2-5 години от ваксините. Другите ги оставете да си живеят нормално. И аз мисля, че трябва да има естествен подбор.

31

До 16

преди 3 месеца

Ако не си ваксиниран можеш да лепнеш всякакви щамове и 1 на 8 ОТ ТЯХ да е южноафрикански. Ако си ваксиниран няма да лепнеш други щамове, а само южноафрикански.

30

Анонимен

преди 3 месеца

Да е само той. От ваксините полза има само за производителите, за хората- не. Баламосват ни, но овцете вярват.

29

Анонимен

преди 3 месеца

Боц-боц, до заветния златен милиард.

28

онзи

преди 3 месеца

Болните ще се окажат ваксинираните.

27

123

преди 3 месеца

Щамове, глупости.Всичко е лъжа за да ноложат фашисткия си ред и да ни тровят с "ваксини".

26

Анонимен

преди 3 месеца

Дрън-дрън ярина и поредната спорна статия с нескопосан превод! Достатъчно плява се изписа и изприказва, не добавяйте още!

25

Анонимен

преди 3 месеца

Като гледам нивата на бг-здравеопазване и на отричане на вирусът , май и тази година няма да пусна баща ми да се прибере зо България, по добре да стои жив в прогнилият капитализъм ,

24

д-р Чорбанов

преди 3 месеца

каквото и да си приказваме няма спасение ни маски не ваксини нищо.Единственото спасение го е предложила природата -казва се естествен подбор ,само най-устойчивите и със здрави гени ще оцелеят ,другите -мортус.Така е устроен света ,в момента подържаме живи всички със най -различни генетични заболявания ,всичко това прави човешката популация много уязвима и безпомощна пред доста болести.Или другояче казано генетичния материал се влошава доста особено последните 100 год.

23

Анонимен

преди 3 месеца

2020 се пазихме от ковид 192021 се пазим от ,, ваксините,,2022 ще се пазим от ваксинираните

22

Леле леле

преди 3 месеца

Та за какви паспорти за ваксинираните ставаше дума?? Само питам умните и красивите израелци, защото инициативата беше тяхна и подхваната от също толкова умните европейци ???

21

Излиза, че

преди 3 месеца

...маските на НЕваксинираните помагат срещу заразяване ОСЕМ ПЪТИ ПОВЕЧЕ от ваксинираните два пъти с Файзер!!!! Просто ясно и логично! Макар че и ваксинираните БИ ТРЯБВАЛО да продължават да се пазят с маски и дистанция, но явно се отпускат и не го правят добре.

20

Анонимен

преди 3 месеца

Този щам, ако се добере до България, ще подхване и ваксинирани, и неваксинирани. Ние със здравната система на Израел въобще не може да се сравняваме, там ще ги излекуват, тук ще заминават към Малашевските или Орландовци.

19

Даааа

преди 3 месеца

Днешната медицина не знае нищо друго, освен антибиотици и ваксини!!!! Какво ПАДЕНИЕ НА МЕДИЦИНАТА!!!!ВИРУСЪТ СЕ ЛЕКУВА И С НАЛИЧНИ В МОМЕНТА СРЕДСТВА В АПТЕКИТЕ. ДОКАЗАНО ЛИЧНО.

18

_

преди 3 месеца

Който е със слаб ген го пробива всичко. Тъжно е да чакаш защита от фалшива ваксина срещу несъществуващ вирус.Да бяхте живяли по правилата, нямаше да паднете и да попаднете под контрола на вируса на страха.Мислите, че съществуват вируси във вида в който ви ги рисуват по телевизора? Така наречените вируси са проявления на тъмната страна, но трябва да бъдат обяснени на глупцитe когато има масово проявление.

17

До 18

преди 3 месеца

САМО ЧЕ " РАЗРПРОСТРАНЕНИЕТО НА ЮЖНОАФРИКАНСКИЯ ЩАМ СРЕД В.А.К.С.И.Н.И.Р.А.Н.И.Т.Е. Е О.С.Е.М. ПЪТИ ПО- ГОЛЯМО В СРАВНЕНИЕ С НЕВАКСИНИРАНИТЕ"!!!! А И ПОДГОТВЯТ ТРЕТА ДОЗА ВАКСИНА - ТОЧНО ПРЕДИ ЧЕТВЪРТАТА И ПЕТАТА...

16

Анонимен

преди 3 месеца

Най-добре е да си го изкараш тоя вирус. Запознат си с пълната хубост. И не вкарваш неясни субстанции в организма си. Които не е ясно дали въобще помагат, на пък вече се установи, че вредят.И като и ваксинирани се разболяват, умират и разпространяват - не чакайте ваксината да успокои фанатизираните ко в и диоти. И да реши проблем.

15

Въздържал се

преди 3 месеца

Ами като не е научно рецензирано написаното защо изобщо се появява?🤫🤔