72

Shark

преди 3 години

Направете вуду магия, или каквато там се прави за такъв случай, повикайте духът на Хитлер и той ще ви каже какво да правите. Той знае, слагал е жълти значки. Сега може да измисли нещо по-оригинално!

71

XuTbP5bP

преди 3 години

Не e ли по-добре с татуировки на челото "добре/зле"?

70

Случаен минувач

преди 3 години

До този пред мене анонимен 76Време е Светът да направи няколко крачки назад и да преусмисли проблемите си.Типично фашистко мислене. Все едно ми говорят Гьоринг или Гьобелс.

69

Анонимен

преди 3 години

До Случаен минувачМинвай и си заминавай и повееч не се обаждай. Време е Светът да направи няколко крачки назад и да преусмисли проблемите си. Това, власт на всички е болнава фантазия ...

68

Анонимен

преди 3 години

Аз съм ваксиниран (алко на черно взехме ваксини ощее ехееее...) И седин дет викаше, че няма се ваксинира се разболя и ония ден ходех, да му се подигравам ...

67

Анонимен

преди 3 години

До Не!Преди бях писал тук. Ваксините ще се превърнат в оправдание за нови, по-строги локдауни. Аргументът ще е: "като има ваксинация и няма локдаун, правим така че по-опасни варианти на вируса да се развиват". Така че гответе се, тепърва ще ни затварят.Прочети още на: https://dnes.bg/science/2021/04/11/iujnoafrikanskiiat-covid-variant-probiva-zashtitata-na-vaksinata.486584#comment-newest

66

Не!

преди 3 години

"Ваксинирайте се, казва на младите британският министър на здравеопазването Мат Ханкок, направете своето, за да защитите баба." Последно, ваксинираните пазят ли баба или не? Ако да, ваксинираме се и след месец за ваксинираните никакви маски и никакви ограничения. Ако не, тогава агитацията издиша. Ако ваксинираните остават преносители, защо ще могат безконтролно да разнасят заразата?

65

Случаен минувач

преди 3 години

Ковид паспортите са като големи жълти пластмасови шестолъчеви звезди, които да си слагаме на публични места.Това е новият фашизъм на 21 век. Но 21 век е век на мобилните телефони и Интернет. Хората няма да допуснат ново разделение, нов фашизъм!Претендиращите да бъдат "световни господари", хората не просто с пари, а със СТРАШНО много пари, които дори не можем да си ги представим, няма да успеят в начинанието си!

64

Затова

преди 3 години

Задължително масово ваксиниране на 100% от хората и няма да има нужда от такива паспорти.

63

сокол

преди 3 години

Пак ще отворят нов бизнес с фалшиви бележки! Пари,пари...Голяма грижа за мишките,да не повярваш.Няма да се получи.

62

(-_-)

преди 3 години

А защо не и грип, салмонела, варицела и хепатит паспорти? Може пък и паспорт за вирусен менингит, що не!Най-сигурно е още при раждането да се поставят - задължително със всички останали стандартни ваксини.. Истерия, страх.. Да опазим баба!? Да де, ама повечето баби, както и всички останали хора преминават през настинката и им няма нищо - живи и здрави са!Така, че е време да спрете с тия бизнес интереси.

61

да,да ама не

преди 3 години

Проблема с ваксината на Астрата е една от съставките - полисорбат 80! Влияе на фертилността на тестваните плъхове и следователно и на хора! Затова се спряха ваксинациите на хора под 30 години навсякъде в Европа!? Има интересна статия във ФЕЙСА! На другите ваксини е много по килифарски извъртяно и не се разбира какви са съставките от човек простосмъртен! Вероятно от Астрата са пропуснали да го извъртят и някой преди мен се е сетил да пусне търсачката с полисорбат! Излиза и полисорбат 20!

60

да,да ама не

преди 3 години

До анонимен 68Примера с жабата е много поучителен: Ако пуснеш жаба в гореща вода - ще се мята и ще се напъва да издрапа и да избяга! Ако пуснеш жабата в студена вода и загряваш бавно ще си плува във водата докато се свари!Цяла година водата се загрява бавно! Който разбрал - разбрал, който не е - няма и да разбере!

59

анонимен

преди 3 години

Ндаа! Навремето немците като събрали полските евреи в няколко варшавски квартала отначало му викали КАРАНТИНА! А евреите продължили да вярват, че като правят всичко както "по закон" им нареждат немците ще са добре! Дори когато на гарата ги качвали в конските вагони в посока Освиенцим много от евреите продължавали да вярват!!!???

58

Анонимен

преди 3 години

Нали ваксинираните заразяват както останалите? Какво тогава ги прави по- безопасни и с повече права от останалите? Или просто получават награда за участието си в целия цирк и мащабен бизнес с ваксини?

57

любознателен

преди 3 години

-Ваксинирайте се, казва на младите британският министър на здравеопазването Мат Ханкок, направете своето, за да защитите баба.-А защо просто не ваксинирате баба- и да оставите младите на мира???? Ааа, бизнеса с ваксините и далверката ще пострадат, нали? Тия не спряха да се правят на загрижени за броя на населението на Земята. Ту било прекалено много и съсипвало планетата с отходните си газове, ту се вайкат че щяло да оредее. От където падат мангизи. Дреме им за хората на тях.

56

Handel

преди 3 години

До Ха-ха-ха!Той си мисли че "офис" е портмонето на майка му.

55

:D

преди 3 години

До ОняБай Х*й ти ли си? Като гледам имаш с какво да си играеш вместо преговори преди да ти връчат мандата...

54

д-р Ох Боли

преди 3 години

1/3 от лежащите в нашето ковид отделение са с поне по една доза ваксина.Някои са и с две.

53

Вярата

преди 3 години

Е няма да пътувам бе! Заради едното пътуване ли ще си рискувате живота и здравето бе овце? А децата? И тях ли ще жертваме?