115

жулиета

преди 15 години

Предаването е много хубаво,защото са всички професионалисти ,но не мога да разбера защо Слави все още държи Светльо.Не катастрофа а е бедствие!!!!!!!!!!!!Не става горкия!

114

Maria

преди 16 години

ot kude da si kupia bileti za Koncertite na Pei s men??????

113

Дончо

преди 16 години

Съжалявам Любо, избра си хубаво и талантливо момиче, за участие в конкурса, но смятам, че трябва да й даде няколко съвета за държанието й. Ще му бъде доста трудно, защото на нея й липсват първите седем години, да не кажа, че и останалите 11-12. За съжаление красотата и таланта не са достатъчни! Доказателство е и Иван от Мюзик Айдъл.

112

antoniq

преди 16 години

6outo e strahotno vsi4ki se spravqt 4udesno vsi4ki vsi4ko mogat da peqt.no az sam za desi i melinda.tova momi4e ima strahotna darba da pee,golqm diapazon i prosto trqbva dai se dade 6ans za karieera.

111

Емо

преди 16 години

СУПЕР КАЗАНО, ВАДЕЩИТЕ СА ЕДНИ ГОВОРЕЩИ ДЪРВЕТА !!!!!

110

Косьо

преди 16 години

Водещите са супер зле,тип Марта Вачкова, изкуствени и не на място !!! Това шоу е за млади ,импулсивни и готини водещи,нора заиграващи се импулсивно и естествено!!! Проблема за жал не е само в това шоу,в България се въртят само едни и същи връзкарски физиономии,вижте ,какво се случва в турските,гръцките,сръпските,да не говорим за италянските телевизии, при нас всичко е дървено и аматьорско!!!!Жалко но факт !!!!

109

ВОДЕЩИТЕ СА КАТАСТРО

преди 16 години

Водещите са не слаби а катастрофално неподбрани!!! Тук,трябват естествени и импровизиращи хора! Нези двамката стават за предизборен концерт в село Сусурлево но не и в такав формат шоу!!! ТРАГИЧНО Е !!!!

108

Валери Добрев

преди 16 години

Идеята добра,но водещите слаби.

107

Mr. MaCphisto

преди 16 години

Аве тва нещо е най голямата тъпотия правена някога!

106

Дончо

преди 16 години

Абе ,какво толкова почнахте да го хвалите Слави, Вие да не сте цялата му плевенска рода!!!??? Смави така,слави онака, стига де,олизахте му целия *** ***, не е баш така ,както вие пишете !!! Формата е добър,но не е гениален,какво толкова.....,ей....*** сме си майкана българите,винаги сме в двете крайности,или се плюем ,или си ближем гадовете ,като лизбйики.......

105

ozinka

преди 16 години

За кой ли път екипът на продуценска къща "7/8" в лицето на Слави и Маестрото доказа, че са пълноценни творци и професионалисти с главно "П". " Пей с мен" е грандиозно, издържано с професионализъм и подобаващ за такова шоу блясък. И сигурна съм, че в най-скоро време световния шоубизнес ще го потвърди!Слави е единственият от медийните звезди, който ме кара да се чувствувам горда, че съм българка. Такъв си представям образа в действие на съвременния достолепен българин. Такъв е и Маестрото.Хвала на вас, талантливи момчета!От сърце ви желая здраве и да сте все така успешно устремени напред и нагоре. Благодаря ви.....

104

Ицо

преди 16 години

България е едно блато в което удавниците не си знаят интереса !!! Евала на Гърция,казва и отсича а ние сме едни *** Маринковци по отношение на Македония,прав е прежде пишещият,личи и на Каролина,че е гостенка от далечна страна,особенно от фамилията -ГОЧЕВА,направо чудна и непозната !!!??? Ама като сме ***,нека едни измити мозъци се подиграват с нас,така ни се пада !!!

103

Геьо Лявчев

преди 16 години

.................................................. .................................................. ...

102

Стоят

преди 16 години

Отностно участието на Каролина : Да прав сте,крайно време е България и българите да се поучиме от нашите съседи,гърци,сърби турци ,румънци......,всички те се борят и неотстъпват от свойте идеали и намерения ! Каролина,трябва да разбере,че всякога е добре дошла в България и ния е подкрепяме,но глупостите с македонски народ и незнам си какво просто лека полека трябва да им се избие от главите ! Македония е българска земя а нация македонци не съществува,от териториално име нация и държава не се създава !!!!!

101

Rali

преди 16 години

на българския шоубизнес досега!!!!Слави Трифонов постигна нечуван успех за българския шоубизнес, след като продаде формата на новия си музикален проект Пей с мен на най-големия шоубизнес пазар американския. Пей с мен е български авторски формат на продуцентската фирма на Слави Трифонов Седем осми. В него 12 звезди правят дуети с 12 неизвестни хора, като двойката-победител в надпреварата взима 500 000 лв. Шоуто започна преди по-малко от месец по Нова телевизия. Интерес към него са проявили големи медийни и продуцентски компании отвъд Океана. След интензивни преговори се е стигнало и до сделка за лицензиране на формата. Сумата не е ясна, като победителят е една от най-мощните световни медийни групи. Към шоуто са проявили интерес и някои от най-големите американски звезди. Пилотното американско шоу трябва да започне в края на април. Още отсега обаче се знаят няколко от звездите, които ще участват със сигурност- Мадона, Джанет Джаксън, Риана и Джъстин Тимбърлейк ще се влеят в шоуто. Това ще е чудесна реклама за тях, тъй като Джанет наскоро издаде своя нов албум Discipline. На Мадона също й предстои да издаде нова продукция поредния албум в кариерата й - Hard Candy, излиза на 29 април. Джъстин и Риана в момента също работят по свои проекти, така че участието им в шоуто ще бъде повече от навременно. И тъй като в момента американските звезди са залети от истински бейби бум, за водещи са поканени една от най-горещите холивудски двойки Брад Пит и Анджелина Джоли.

100

Стоян Ангелов

преди 16 години

Каролина е супер,но защо водещите, толерират а не усмеят поведението и на НЕРАЗБИРАЩА българският език и представяне то и като гостенка от незнам,каква си далечна и непозната държава !!?? До ,кога така наречените"македонци",ще се *** с нас и ще се представят,като някаква друга порода хора,различна от българската ??? Супер е ,чи таланти и звезди от Вардарско идват да се покажат и опознаят истинската си родина,но нека и ние хитро и лежерно им помогнем с добро да се осъзнаят и разкрият свойте корени,защото немалко е промиването на мозъци от сърбоманските пропагандатори в тази исконна българска земя,наречена Македония

99

Стоян Ангелов

преди 16 години

Каролина е супер,но защо водещите, толерират а не усмеят поведението и на НЕРАЗБИРАЩА българскиът език и представяне то и като гостенка от незнам,каква си далечна и непозната държава !!?? До ,кога така наречените"македонци",ще се *** с нас и ще се представят,кадо някаква друга порода хора,различна от българската ??? Супер е ,чи таланти и звезди от Вардарско идват да се покажат и опознаят истинската си родина,но нека и ние хитро и лежерно им помогнем с добро да се осъзнаят и разкрият свойте корени,защото немалко е промиването на мозъци он сърбоманските пропагандатори в тази исконна българска земя,наречена Македония

98

муза

преди 16 години

По-добре да се скрие някъде, доста го търпяхме, бездарник такъв!

97

Симеон

преди 16 години

Докато цензурирате мнения, в които не съдържат вулгарности, расови и др.противопоставяния, а реалистични оценки за хора и събития, подобни бездарни и вулгарни хиподилчета ще опорочават прекрасни ТВ предавания, каквото обсъждаме в случая - "Пей с мен".

96

каси

преди 16 години

Защо опорочават предаването с тези ужасни водещи?Тони е върхът!За Деси Софи и Кали само хубави неща.Ками да изживее мига с готино гадже!