9

До 8

преди 3 години

Тия от Северна Ирландия, които подкрепят английската корона, не са национални предатели, а точно обратното - англичани, които са лоялни към собствената си народност. Населението в тези 6 графства е смесено, ирландци католици и англичани протестанти, оттам им идва големият проблем. Причината е, че преди векове ирландските перове от тия графства бягат в чужбина, кралят им конфискува земите и ги раздава на англичани. И етническата картина се променя.

8

Анонимен

преди 3 години

След референдума в Шотландия, англичаните ще си разберат грешката, на вече мача е свирен

7

Анонимен

преди 3 години

'Ирландия се оправи и без Великобритания и даже ще я задмине скоро'Ирландците направо задминаха бившите си колонизатори. БВП на глава от населението в Ирландия е над 78660 долара, докато за Великобритания е 42330. За България е само 9828.

6

Анонимен

преди 3 години

Докато има национални предатели в Северна Ирландия, така ще е. Ирландия се оправи и без Великобритания и даже ще я задмине скоро. Нямаше никаква нужда се кланят на кралицата предателите от Севрна Ирландия.

5

IT-спец

преди 3 години

няма да се учудя ако някой от ЕС им е забъркал това (да им запали фитилите, на тях малко им трябва), нали британците много се перчат...

4

дедо

преди 3 години

човешката раса е много долно племе. Докато съществва ще се мрази,убива и граби помежду си.Дано скоро земеята се отърси от нас като бълхи за секунда!

3

Анонимен

преди 3 години

Дано се възроди автентичната ИРА.Ирландците са як народ. Кефят. Дано се обединят един ден и се освободят от англичаните завинаги!

2

Анонимен

преди 3 години

Сороссоидите: Путин е виновен!Русофилите: Сорос е виновен!Байдън: Русия е виновна!Тръмп: Иран е виновен!

1

Анонимен

преди 3 години

Мачкай фарма-мафията!!