17

Анонимен

преди 3 години

Сигурно е най-досадната жена на шейха. Да не се връща, както би казал Генерала

16

Баровеца

преди 3 години

Фереджето отдолу под скафандъра или отгоре над скафандъра ще бъде???

15

Крокодила Гена

преди 3 години

Всичко идеално и накрая пак се возят на Рсуките космически кораби.

14

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонимен3това пък какво беше?..Да си чувал за Валентина Терешкова?

13

ПроСоТо

преди 3 години

До някойЗнаеш ли,ние направихме една груба грешка:-Антропоморфизирахме БАБУИНА от Банкя.Тоест,опитахме се да придадем ЧОВЕШКИ качества на един ПРИИИМАТ...По принцип не е особен грях,защото всеки греши..Но да повтаряш една и съща грешка в продължение на над 12 години,това ..клони към патология..

12

някой

преди 3 години

До: номер 9 (ПроСоТо)Мисля, че нашето падение както казваш е безспорно, тоест това е добре известно на всички и няма какво да го коментираме или оспорваме.Единствено нашият премиер-слънце другарят Бойко Методиев Борисов казва обратното - тоест че ние сме за пример на цяла Европа! Ние най-добре управляваме пандемията, нищо че сме на едно от челните места по смъртност.Ние ловим снежинките през зимата още преди да паднат на асфалта, и т.н.И пак, падението ни е безспорно!

11

ПроСоТо

преди 3 години

До някойняма две мнения по тоя въпрос!..забележката ми визираше НАШЕТО падение,а не политиката на арабистанците!..Те рядко са били ..."неориентирани"..

10

някой

преди 3 години

До: номер 9 (ПроСоТо)Смятай, че към настоящия момент "арабеските" имат много жени пилоти на бойни изтребители. Пилоти жени има не само в арабските страни, но и в ислямски държави като Пакистан.

9

ПроСоТо

преди 3 години

мамкаму!..Не мога да си спомня коя година беше,но "при Живков и Варшавския договор" ние бяхме едни от първите НЕРУСКИ страни,които имаха космонавт :-Мустакатия ловчанин Георги Иванов и по-късно "безпартийния" млад Александър Александров....Колко МЪТНА вода изтече от тогава?..Та сега и арабеските,които смятат жените за "второ качество" същества,са турили дамата на космодрума....Правете си извод ДО КЪДЕ ПАДНАХМЕ!.."Мутрьо:-"Пак ги бихме на изборите"...да се смее ли човек,да плаче ли..

8

Като

преди 3 години

Бях малка една пуйка ме гонеше по двора да ми вземе филията с лиутеница

7

Постановчик бе

преди 3 години

Хитреца

6

Анонимен

преди 3 години

С бой ли са я накарали да се качи?

5

Анонимен

преди 3 години

На снимката виждаме стар модел "Союз ФГ", а пишат за астронавти.Вчера писаха за космическия кораб "Ю.А.Гагарин", а на снимката беше "Дракон".Нарочно ли грешите? И ако Да, грешките по Фроид ли са?Или толкова ви е капацитетът?

4

Анонимен

преди 3 години

"ОАЕ вече обявиха, че работят по амбициозна космическа програма, включваща изграждане на космическа станция на Марс до 2117 г."Дано да сме живи да я видим.

3

Анонимен

преди 3 години

Нормално.Руснаците първо пратиха кучета в космоса.Американците, шимпанзе.Арабите пък жена..

2

Умни са шейховете

преди 3 години

К'о става Ве братчеди? Нали щяха да рупат пЕсък арабите? Виждате ли колко е важно да има приемственост в това кой държи парите в една държава. Там властта се дава на шейхове учили в Кеймбридж и в МГУ, хора с по-три-четии езика. Ние май ще си останем с двамата космонавти и сигурно първата и последна българка в Космоса ще остане Валя Балканска. Чак след 100г, ако има редовни полети може да има друга.

1

Анонимен

преди 3 години

Нека пластичните операции, мъж да мине за жена, започнат сега!