397

Анонимен

преди 3 години

Какво е това заглавие , САЩ ли анексираха Крим...

396

sd

преди 3 години

Да живеят САЩ!!! Добре че са те. Господ да убие руснаците и жужето им!!Слава на Украина!!

395

Анонимен

преди 3 години

Kрайно време е Русия да анексира Украйна, Беларус, Литва, Латвия, Естония и Полша а ние да анексираме Македония, западните покрайнини, беломорска Тракия, о. Тасос, Кавала, северна Добруджа.

394

10

преди 3 години

До sdНай-неприятните ***, които се самозабравят кои са и що са.

393

sd

преди 3 години

Да живеят САЩ!!! Добре че са те. Господ да убие руснаците и жужето им!!Слава на Украина!!

392

ОНЗИ

преди 3 години

С РУСИЯ ТЕЗИ ДЯВОЛЪЦИ НЕ ВЪРВЯТ - АМИ КУБА Е ПОД НОСА НА АМЕРИКАНЦИТЕ !?!?! А В ТАЗИ КУБА КАКВИ ЛИ НЕ ВОЕННИ ИГРАЧКИ (по вода суша и въздух) СА ПОСТАВЕНИ !?!? Американците използват *омийните ръководители в България Грузия и Румъния за да се намъкнат в Черно море а в него просто гъмжи от руски атомни подводници !!!! Недай се боже да изхвърчи някое точило от тях - тогава ще я втасаме !?!?!?

391

Анонимен

преди 3 години

самите украинци дрънкат оръжие от началото на годината, а и не го крият

390

до я па я

преди 3 години

Контра въпрос.Превръща ли Путин Украйна в зона на конфликти , след като струпва войска по границата ? Кой започна пръв ? познай кой струпва от февруари войски , кой провежда мащабни ПЕО учения , кой провежда съвместни учения на ВВС със СаЩ, Украина.

389

Black Sea Matter

преди 3 години

Черно Море само за военни кораби на крайбрежните страни ! Вън американци, англичани и други от НАШЕТО МОРЕ !

388

Психиатър

преди 3 години

До Анонимен 436Или защото не останаха луди за кандидати самоубийци!

387

Анонимен

преди 3 години

Никакъв фронт няма да има и никакви войни в Черно море. Рашите се разгологъзиха за да формират военна сила по Украйна и моментално Китайските дивизии се юрнаха към границата. Това упражнение вече се прави за трети път. Този път, обаче Лавров и Маша преди това отидоха до Китай на седянка, но им пратиха само гидове да ги развеждат из казината. После си дойдоха обратно. Нямаше ни срещи, ни дивани да има Маша къде да седне. Никакъв скандал не настъпи. Това Си, да не е Ердо!

386

Какъв ти е проблема?

преди 3 години

До Fallout 2023Под почти всяко софийско училище, строено след 1978 г. има. И директорите са ги дали под наем за фитнеси, пилатеси, бокс и т.н.Ама нямат съвременни системи за вентилация, складове за хранителни продукти и т.н. Предвидени са за защита от бомби, характерни за Втората Световна в София.Бомбардират ви лошите, които и да са те днес, пък ви извадят след един, два дена. Максимум.Не стават за дълго обитание. Новите им рекреационни функции са повредили дори допотопните им системи.

385

Анонимен

преди 3 години

Тръмп спря да бомби всяка втора страна и .. О ЧУДО! Терористични актове намаляха драстично! Чудя се защо ли? Може би хората, като не ги взривяваш, не пащаш войници д аубиват бащите им, не им гърмиш болниците ... някак си не те мразят толкова? Малко зор е, да направиш голяма мрежа от хора, който тоооолкова мразят Америка, че да подкрепят самоубийствени атентати, ако повчето хора не живеят в константен страх, че ще ги взривиш и ти нямат зъб още от девство!

384

11

преди 3 години

ДА.

383

Анонимен

преди 3 години

Байдън беше един от отговорните за войната в Ирак ...

382

Fallout 2023

преди 3 години

Не знам за вас пичове, ама аз вече си търся Vault. ...

381

Анонимен

преди 3 години

А форума тук беше "анти Тръмп" - ХАК ДА ВИЙ!

380

Анонимен

преди 3 години

Мисля, че този 78-годишен старец може да забърка някоя локална война без да си прави сметка, че в Китай ври и кипи зради Южнокитайско море. Срещу две големи държави трудно се води война, но американеците досега винаги са се намесвали в края на световните войни и не знаят какво значи да приемеш война на собствена територия. Франция на два пъти води война и на двата пъти швабите я окупирваха и добре че други я спасиха. Германия загуби и двете световни войни.

379

Анонимен

преди 3 години

До Мъдрец"Истината е че американската политика, също като родствената и английска политика, никога не и е пукало за нищо друго освен за собствените и интереси и обогатяване - разбира се винаги зад обвивката на гръмки фрази за спасяване на света"На коя политика, някога й е пукало за другите? Коя е тая успешна държава, дето е поставяла чуждите интереси преди своите?

378

Анонимен

преди 3 години

Байдън има проблеми с мозъка и действа, все едно смед 1991-а, а не 2021-а.