27

до един

преди 3 години

Заминавай на марс тогава, аз пък не искам магистрала насред града.

26

Похвално

преди 3 години

Вело алеи, паркове, със сигурност ще се проточи много повече. Особено за велоалеите по които да се движат жендъри и алеята на прайдовете и лгбт движението подкрепяно с евро фондове за развите на обществото.

25

Анонимен

преди 3 години

До qweРемонтираха я и преместиха линиите само от едната страна на Руски паметник. Отделно че непрекъснато нещо се прави, преправя и ремонтира по нея.Ако толкова иска човек, винаги може да ремонтира нещо там. Но това, да я спреш за 2 години си е чиста гербидж простотия. Така де - ако София не е в разкопки и заграждения все едно кметицата не работи. И се надявам да е само за две години, а не за пет (щото всичките им ремонти закъсняват с поне една година) и да не се скапе след 3 месеца.

24

qwe

преди 3 години

Тази линия не я ли ремонтираха наскоро? Разбирайте последните 10 години или се бъркам?

23

коко джамбо

преди 3 години

Пак ли са бомбардирали София или така си изглежда?

22

Анонимен

преди 3 години

До ПавловА и шумът е ужасен, но щом за трамвая ще е две години, от пл. Македония до княжево всичките участъци (бул. Македония, бул. Тотлебен и бул. Борис III) не смея и да мисля колко години ще отнеме.

21

Един.

преди 3 години

Коч.ин.АТА наречена бул Цар Борис Трети, трябва задължително да бъде премахната и да се построи модерен и широк асфалтов път, тъй като целият булевард е изключително натоварен! Паветата, който е толкова силно романтично-исторически настроен, да си ги носи у двора! Човечеството се готви да стъпи на Марс след 3-4 години, ние павета рЕдиме. СмЕх!!!

20

Анонимен

преди 3 години

В Горна баня танкове няма от 15 години, пич.Просто с постоянното пренареждане (извършвано от абсолютно неквалифицирани работници), постоянно се източват пари.Много ми е интересно и кой приема обекта и работата, щото по БДС ,разстоянието между паветата трябва да е макс 7мм:-))))А настилката е допотопна, шумна, мръснa вредна и опасна.Но явно много ползва някойКой?!?!?

19

Хахахахахахахаха

преди 3 години

До Трябва задължително да се демонтират паветата и бул.Борис Трети да се асфалтира.разбихме си колите,плащаме залудо пари за ремонт.Съжалявам Павлов, но не си познал. Тия павета са от танковото поделение в Горна баня до жълтите павета на центъра на София, ако стане нещо да дойдат танковете в центъра, без да изровят асфалта. Никоя власт няма да ги махне точно тия павета :)

18

Павлов

преди 3 години

Трябва задължително да се демонтират паветата и бул.Борис Трети да се асфалтира.разбихме си колите,плащаме залудо пари за ремонт.

17

Мнение

преди 3 години

За две години направиха продължението на околовръстното от Младост до Цариградско шосе. Около 20 км, с две ленти, мостове, канализация и т.н. за около 7 км трасе за две години ще подменят лелсите, а плез това време....

16

До 14

преди 3 години

Как цяла, пише две... какво толкова ще правят две години?

15

Анонимен

преди 3 години

А паветата кога ще разкарате?Колко пари са дадени за последните 10 години за постоянното пренареждане на "вечните" павета?Постоянно някакви бригади редят и пренареждатКой колко взима и точи от тая хранилка?Иначе, пишем стратегии за шума за праха за дрън дрън......

14

Анонимен

преди 3 години

Автобуси няма как да поемат пътниците. Ще е ад. Линията на трамвая е затворена и се стига до центъра за минути, докато автобусите ще се бутат в задръстването по Цар Борис. Цяла година ще е кошмарно!

13

Анонимен

преди 3 години

Геп Геп Геп - колко Милиарда ще Гепят ? бойковата марионетка беше избрана от Факултето с купени гласове .Опозицията да се обедини и да ги махаме от София Веднага !В София най-много крадът На Едро - Милиони Милиарди ремонти,метро,околовръстно , общински имоти в Центъра и тн тн тн

12

Хиподрума

преди 3 години

Бангладеш пасти да яде пред Софето. Направо сме трагедия. Ориент. Ако някой ми намери град в Европа да изглежда така ще го чепрпя до живот, за столица да не говорим!!

11

Анонимен

преди 3 години

До 5Ми, той Борисов вече не е първа цигулка, какво още искаш. Ако някой нещо направи сме недоволни, ако не направи нищо пак сме недоволни. Някой беше казал, че сме лош м'атериал, еми прав е!

10

Анонимен

преди 3 години

До 6 Стига, с това източване, защото нищо не си видял!Голямото източване предстои, ще имаш възможност да видиш за какво става дума!

9

АнонимеН

преди 3 години

ИЗОБЩО НЕ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ!!!!ПАВЕТАТА НЕ БЯХА В ТАКОВА СЪСТОЯНИЕ А СА УМИШЛЕНО РАЗКОПАНИ ЗА РЕПОРТАЖА!!!!--------------------ЕДНО ГОЛЯМО КРАДЕНЕ СЕ ЗАФОРМЯ И ЕДИН ТОРМОЗ С ГОДИНИ!

8

Анонимен

преди 3 години

Ужас! Представям си спирковите навеси по ЦЯЛОТО трасе! То като наземно метро ще стане, няма да ни вали дъжд, няма да ни духа вятър.