92

Анонимен

преди 3 години

Само ВОЛЕН СИДЕРОВ срамота и резил най истинската патриотичната партия да я няма .Сега там са само евроджендъри и ще ни продават както си искат за да угодят на скапаната европа ДАВАЙ ВОЛЕНЕ НИЙ СМЕ С ТЕБЕ

91

българин

преди 3 години

Вече,не сте в състояние,да "предлагате" каквото и да било! Хайде тихо там!

90

Пак по опорката?

преди 3 години

До 4epa: А СРУТИЩЕТО ГЕРБ !!!!!!!!!!!!!Няма да има правителство на Бойко. Не и този път.

89

Тикволандия

преди 3 години

До Анонимен 100; Не слагай всички в един кюп с Бойко. И преди изборите се знаеше, че той парламента не го има за нищо. Не беше се появявал там година и половина. Той сега раздава депутати, като че ли са наемници, които може да командва както си иска. Те, депутатите от ГЕРБ и винаги са си били такива. Да му берат грижата тези, които са гласували за него.Да се надяваме, че е дошъл краят на едноличното му управление.

88

4epa

преди 3 години

А СРУТИЩЕТО БСП !!!!!!!!!!!!!

87

Анонимен

преди 3 години

Абе какво е това след като си бил в листа и си избран да отказваш да си депутат-визирам и други партии.Какво е това да се раздават депутати от една партия на друга? Така подменяте избора на суверена,дори му се подигравате.Затова и хората не ви понасят 240те хрантутника и въжеиграчи.

86

Хайде вече без вас

преди 3 години

До искате, не искате: Защо да не искаме? Нека се пробват да предложат правителство. Но няма да ги огрее. Никоя от новите парламентарни партии дори не иска да разговаря с Бойко и дружинката му.

85

искате, не искате

преди 3 години

ГЕРБ спечели изборите, имат право първи да занимават обществото с предложенията си. Така е по закон.

84

Анонимен

преди 3 години

Тая и хареса да дава пачки на ромовете

83

Смешник

преди 3 години

Тия не вдянаха ли че герб няма да управлява дори и някой да се продадът просто герб= масови протести.

82

Агент Смит

преди 3 години

На г-н Станислав Трифонов ще му е много трудно имайки предвид, че целият ешалон службогонци неуспели БГ политици ще му се изреди на прага.

81

Агент Смит

преди 3 години

ГЕРБ още е управляваща партия за онези, които са от паралелната реалност.ГЕРБ ще престанат да са управляваща партия в момента, в който правителството на г-н Станислав Трифонов встъпи в длъжност.Ако г-н Станислав Трифонов не съумее да излъчи правителство, ГЕРБ ще продължат да са управляваща партия, докато г-н Р.Радев не сформира служебно правителство.

80

питам

преди 3 години

ПроСоТоКато говориш за тиквата, тя кога ще подаде оставка след като причини катастрофа на БСП. Заркухите около нея ще лягат ли пред амбразурата да я пазят. Очаквам голямо шоу.Предполагам че ще отстреля поне още десетина червени де били като нея, но да се пази от рикошети.

79

Анонимен

преди 3 години

Тия живеят в някакъв паралелен свят! Свят, в който ГЕРБ още е управляваща партия...

78

тя

преди 3 години

Синпатична и умна жена !

77

Гаро

преди 3 години

Тц,тц,тц,и ко ш прайм са?

76

ПроСоТо

преди 3 години

До Аполитичен"Европейските пари" идват и ще идват,независимо кой е на власт!!!!Натресената по НЕЗНАЙНИ ПЪТИЩА ЗАБЛУДА,че ако не е герп и БОКО,"ВСИЧКО ЩЕ СЕКНЕ" ,е най-мръснишката ТАКТИКА на гробарите!!!!!България Е член на ЕС,а той си има своята си политика!НИКЪДЕ,НИКОГА някой,който и да е,вкл. чистачките в ЕП ,НЕ е намекнал дори,че ако не е Тиквата,и край-"свърши се с България"!../не е за вярване колко глупав може да бъде българина!!!..А уж сме втори по интелигентност след евреите../

75

Чичето

преди 3 години

Състав на новото правителство - ***, калинка, бръмбар, роднина, милЮционер, и пак, и пак. Шафиора на жип нарочно ще подбере най-противните от старите мутри та да е сигурен,че ще ги отхвърлят!

74

Стойне от Чукурово

преди 3 години

И кво стана сега? - пременил се Алия,погледнал се,пак в тия.

73

Анонимен

преди 3 години

Защо опозиция бре? Вземете се с БСП, нали сте от същото Олд Скул! И аз така, разведох се, след години се събрахме пак със същата. Сега мога да кажа, първата беше змия, сегашната е фея!