39

Анонимен

преди 3 години

Има, има

38

факт

преди 3 години

До Анонимени това е началото! след 5 години, а след 10!?

37

Анонимен

преди 3 години

Ваксинирането с ChAdOx1 nCov-19 може да доведе до рядкото развитие на имунна тромботична тромбоцитопения, медиирана от тромбоцитно-активиращи антитела срещу PF4, което клинично имитира автоимунна хепарин-индуцирана тромбоцитопения.New England Journal of Medicine.

36

Анонимен

преди 3 години

Хора както виждате че всичките им ваксини са ментета ,има те глава на раменете си

35

Анонимен

преди 3 години

Съд за предумишлени убийства трябва да има за ЕМА, СТИКО и за всички които твърдят колко безвредни са ваксините, без да имат никакви доказателства за това. А и съд за корупция, защото със сигурност получават подкупи от фирмите производители.

34

Анонимен

преди 3 години

Ваксината на Астра Зенека, Джонсан и Спутник е едно и също нещо с различно име. Много ясно,че страничните ефекти ще са едни и същи.

33

Анонимен

преди 3 години

Така се започна и с Астра Зенека - първо отричаха всякаква връзка, а след няколко стотин случая бяха принудени да признаят, че ваксината предизвиква тромбозите и смъртните случаи.

32

Анонимен

преди 3 години

Правиш едно търсене колко от топ 10 000 най-богати в света са се ваксинирали и гледаш чудни резултати... аз лично търсех, за да видя коя ваксина са ползвали, да видя коя е уж най-добрата. Оказа се че най-добрата ваксина според тях е БезВаксина.Сега на кой да вярвам? На Ботокса, че най-добрата ваксина е която и да е или на Топ 10 000 най-богати и успешни хора, че най-добре е без ваксина?

31

Анонимен

преди 3 години

Джонсън ен Джонсън наскоро ги осъдиха за доста неща. Например едно дело загубиха защото съвсем съзнателно са продавали азбест на деца в продължение на десетилетия. Ройтерс имаха разследване по случая, но наскоро, не знам по каква причина, го свалиха от сайта си. Други медии пък писаха за милионите подкупи които J&J раздава из цяла Европа и на лекари, и на политици. Точно на тази компания и шампоан не бих си купил.

30

Анонимен

преди 3 години

Има връзка на производителя на ваксините с производителя на вируса.

29

до 32

преди 3 години

Ваксинират се , човек. На запад се ваксинират като овце. Но те имат доверие в инситуциите и в правителството и слушат тези медийни манипулации и протягат ръчичките. В България имаме друг манталитет. Ние каквото и да става гледаме да не се обадим на полицията, те за най-малкото нещо звънят. И няма начин да ги убедиш да помислят малко. Лекари, учители се ваксинират масово. И има смъртни случаи и продължават...

28

Анонимен

преди 3 години

Досега не съм видял умен човек да се ваксинира. Не си слагайте тази отрова, ако ви се живее. Ако ви е омръзнало от живота, може да си сложите ваксина.

27

Анонимен

преди 3 години

Как се доказва връзка?. Те какво искат да трепе на 100% ли, че да е виновна ваксината. Досега беше руска рулетка кой ще се гътне от вируса, сега е руска рулетка кой ще се гътне от ваксината. Голям напредък. Плюс като оцелееш от ваксината, не значи че си се разминал, като медицинската сестра , която имунизирана си отиде от Ковид.....

26

Мосю Гилотин

преди 3 години

Спрете да заразявате простолюдието с тези вируси в ампулки и се качвайте по стълбичката, че палача взема на час!!!

25

Анонимен

преди 3 години

Като почине някой от вуруса и напъните е да се обясни , кокло здрав е бил, и колко живот е имало пред него, а когато е след ваксинацията от девет кладенеца вода носят , че е я възрастен,я с хронични и съпътстващи заболявания, тежки патологии , едва дишал и преди иглата. И това навсякъде по света. Англичаните защо са още с маски и с рестрикции като вече се изповаксинираха всички. Идеята не е да се спре този вирусен апокалипсис, а да се психират хората и да се правят пари

24

АнонимеН

преди 3 години

ВЯРНО Е!!ТАЗИ НЕ ПРАВИ ТРОМБОЗИ А САМО ТРОВИ КРЪВТА :D--------------------ТОКСИК И ТОКСИК!!!---------------------СТАТИЯТА Е С ЦЕЛ ДА СЕ ОТКЛОНИ ВНИМАНИЕТО АТ ДИЗАСТЪР СЪСИРЕКА

23

Анонимен

преди 3 години

Мъ към щяло да има връзка.Просто някои хора си посиняват от радост, че са защитени. Това е.

22

Анонимен

преди 3 години

То нямаше, а не - имаше, не бе не после пак нямаше и с Астра Зевзека

21

G

преди 3 години

Janssen е ...ок.

20

Агенти на смъртта

преди 3 години

Няма бе , няма .Нищо общо нямат "ваксините " създадени за 10 месеца със страничните ефекти -съсиреци, тромбози ,смърт.Не,не , не ,абсурд !Компаниите са си свършили тяхната част -на всеки който е решил да се ваксинира му е било предоставена информация за евентуални проблеми и се е съгласил и подписал декларация за информирано съгласие ,тоест всеки който е решил да си постави нещо си в него знае за евентуални проблеми и се е съгласил и го прави ДОБРОВОЛНО . И така компаниите са невинни.