8

До Док

преди 3 години

Какъв обход има по направлението София-Варна?!? Ако говориш за пътя през ондустриалната зона, то трябва да си минимум с танк, за да минеш. Преди време каро правеха кръговите винаги минавах през центъра, вместо през този "обход". А пътния възел е такава бъркотия, че е трябвало незабавно да уволнят проктанта му за абсолютна некадърност! 100 пъти съм минавал и всеки път се чудя накуде да хвана. Пълен батак! Особено в годините, когато нямаше и табели!

7

До Док

преди 3 години

Заглавието недвусмислено казва на входа на ВТърново.

6

Док

преди 3 години

До 5Точно пък Търново има уникален пътен възел и широк обход по направлението Русе-Проход на републиката. Направлението София-Варна също има обход през квартал Чолаковци. Не се изказвай неподготвен.

5

стари столици

преди 3 години

Защо изобщо се допуска тирове да минават през уникален град като Търново, със световно културно и историческо значение, не може ли да използват заобиколен маршрут.

4

ПорЦелан

преди 3 години

Освен за готвене може и хладилника на шофьора да е бил на пропан. Има котлони на нафта между другото. В кабината изглеждат като керамични котлони, но всъщност това е специална горелка подобна на автономните печки за отопление "Webasto".

3

Мнение

преди 3 години

Турски тираджия е все едно май муна с картечница!Кога ще ги накарат тия анадолски получоввци да карат из Тиквария според закона и правилника?Жалко че косматия умирисник не е изгорял и той!

2

Рикиджия Северозапад

преди 3 години

Магдака ли е или Румяна ХинковаБутилката е да си готвиш в кабината бе разбирачи

1

Анонимен

преди 3 години

Какво прави тази газова бутилка в тира. Той върви с Нафта. Или газовата бутилка е за резервно гориво. Като свърши нафтата ще превключи на газ.