428

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 470Виждам, че ви е смешно, но това е само защото вие по принцип леко не сте добре.

427

Анонимен

преди 3 години

Вие забравете някой да признае анексията на Крим за легална. Руснаците тепърва ще плащат за това.___________________________________________________________________________hahahahahahhahahahahzhahhahahahahhhahahahhahahahahhahahahah

426

Анонимен

преди 3 години

Рашките ще ги ометат като ненужен багаж урките :)) Американците не смеят да ги нападнат, не е Ирак и Афганистан че да се пънат, могат само финансово да са съпричастни към полско-украйнската кауза :))) Ще направят филм за смелите морски тюлени, как са спечелили войната срещу лошите руснаци, всичко е точно :)))

425

haha

преди 3 години

462 чети бе неграмотнико, чети. Ако не можеш ходи обратно в първи клас, дано ти помогнат.

424

До 432

преди 3 години

Ааа не с руснаците обща граница-НЕ!

423

Анонимен

преди 3 години

До пущиняк"Забравете за Крим!"Вие забравете някой да признае анексията на Крим за легална. Руснаците тепърва ще плащат за това.:)

422

Аааа,не

преди 3 години

С тези не искам да имам обща граница.

421

пущиняк

преди 3 години

До анонимен 468,Замени "Русия" със "САЩ" и същото ще е много по-достоверно!До някой,Забравете за Крим! Крим вече от 6 години е част от РФ и това е факт, независимо кой го признава или не! На дневен ред е Донбас! Както видяхме и на други места по света, конфликти в днешно време се решават със взаимни компромиси, а не с "рогата напред"!

420

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 457"те и гърция и турция са в нато, ама са нон-стоп пред военен конфликт"Ако не бяха в НАТО щяха да са се изпотрепали.Ако България не беше в НАТО, сега щеше да трябва да храним пияниците безплатно докато те си правят каквото искат у нас. :))))Вместо това изтребителната ни авиация заедно с другите НАТОвски държави кара руските тенекета да правят 180 градусови завои и да оставят кафяви следи.:)))))))

419

Анонимен

преди 3 години

До hahaПроблема на такива като вас е, че света не се върти около фантасмагории.А вие сте такива без нищо от нещата които коментирате да ви е важно. Представям си какви бунаци сте в реалния живот.

418

Русские идут!

преди 3 години

Освен лицето В.Сидеров и лицето Магдалена Ташева е получила повиквателна да се включат в редиците на риската армия.Щели да я готвят за снайперистка.

417

Анонимен

преди 3 години

Украинците са голяма Беля От както си гръмнаха атомната централа не спрели

416

haha

преди 3 години

Украинците НИКОГА няма да си оставят магарето в калта__________________________________________________Украина - нема такава държава до 1917 година. Създадена е от Ленин. Сега требе да приклоненте главици пред северна македония и да я признаете, включтелно - история, език и държавност. И както казват македонците бугарите са си тюрки.... :)

415

Анонимен

преди 3 години

Света никога не е видял нещо добро от Русия, само агресия и убийства...

414

Анонимен

преди 3 години

те и гърция и турция са в нато, ама са нон-стоп пред военен конфликт

413

F

преди 3 години

Пияните тъй се натресоха в България 44та без да са канени

412

Анонимен

преди 3 години

Скандалът, който П подклажда е шансът на Китай да реши приблемите си със САЩ възникнали по време на управлението а Тръмп. Те няма да изпуснат тази възможност. Впрочем и баба Ванга го каза и всичките руски феномени.

411

Анонимен

преди 3 години

До някой"В момента гледам украинска телевизия. А там казват, че Крим е украински и Крим винаги се е съпротивлявал, съпротивлява се, и ще се съпротивлява на руската окупация!!!"Украинците НИКОГА няма да си оставят магарето в калта. Ако руснаците си мислят, че ще анексират и нищо няма да последва НЕ СА ПОЗНАЛИ.А когато Украйна влезе и в НАТО ...:)))

410

някой

преди 3 години

В момента гледам украинска телевизия. А там казват, че Крим е украински и Крим винаги се е съпротивлявал, съпротивлява се, и ще се съпротивлява на руската окупация!!!Как разбрах ли?Ами телевизията е на руски език.Ми то и в австрия говорят на немски. Ама ако кажеш на някой австриец че е германец ще те заколи като пиле!Опитайте, моля!

409

Анонимен

преди 3 години

Интересно, че Кремълските измислици за това как са "преследвани" руснаците в Украйна започнаха внезапно след като падна тяхната марионетка. Дотогава украинците бяха "братски народ".СлучаЕност?