27

Анонимен

преди 3 години

Ще пращаме войските на НАТО да унищожат сепаратистите и бунтовниците срещу териториалната цялост на Великобритания.Нашето Външно министерство мълчи и не защитава нашия съюзник Великобритания.

26

Анонимен

преди 3 години

Обявявайте независимост като Крим и се обединявайте с Република Ирландия. Няма келепир във Великобритания. Влизате в Европейския съюз.

25

Анонимен

преди 3 години

Очакваше се. Ще се откъснат Северна Ирландия и Шотландия, ще се засили автономията в Уелс, ще се обособи автономен Корнуел. Тая страна е сглобена насила и няма да издържи на съвременните сътресения.Още по-лошо е, че в това, което остане от нея, е най-голямото струпване на имигранти от бившите колонии с голяма раждаемост и ниска култура. Ще дойде време, когато англичаните ще бъдат малцинство сред неуправляеми неевропейци. А европейците от континента няма да бъдат допускани там заради Брекзита.

24

Анонимен

преди 3 години

Сега ко проим, ша праща ли войска САЩ и НАТО, щото ако онез в Логанск са сепаратисти, тез не са по-добри, или пак сме на двойни стадарти

23

Анонимен

преди 3 години

САЩ няма ли да подкрепят Ирланската пролет?

22

Анонимен

преди 3 години

Бьркам ли или великият - китарист и певец - гари мур е от - северна ирландия мисля , че от - дьблин

21

Анонимен

преди 3 години

Сурова страна - меко уиски както се казваше вьв рекламата

20

Анонимен

преди 3 години

Големите несправедливости водят до големи проблеми. Ама болните от алчност все не могат да го разберат.И така през цялата история на човечеството...

19

Анонимен

преди 3 години

Страшно се мразят. Англичаните много добре знаят, че ако се задейства пак военното крило на ира, ония с *** ще им изглеждат като плюшени зайчета. Много е зле да подценяваш противника си, особено ако е умен. Коктейлите "***" са само хлапашки изпълнения. Още по-зле е да не знаеш кой стои срещу тебе. Това са хора, които са обучени войници, миньори, лекари. Доста гадничка комбинация да отвориш врата, през която да те гръмнат, взривят или отровят.

18

някой

преди 3 години

Леле, колко са били невъзпитани тези ирландци!А ние тук като някой надигне глава, примерно седне на Орлов мост в София почва веднага оплюването - "Бай *** това, бай *** онова..."А в Белфаст няма бай *** нали? Там са много културни, възпитани, джентълмени всичките! Да ви кажа една тайна - затова полицията ги бие и използва водни оръдия.Ама е много точен вица за казана с българите в Ада. Не ни е нужен дявол да ни пази, ние сами се топим. Покорната глава сабя не я сече нали?

17

Специално

преди 3 години

За 14 и 15 които най-вероятно са един и същи човек.Първо хлапенце хал-хабер си нямаше как бие полиция-намери кадрите от нощта на белия автобус за да видиш.В никоя държава не оставят вандали и анархисти да разбиват и да унищожават.Колкото до цар Борис-хал хабер си нямаш от история. Така наречените избити от тебе боляри дето били против християнството, с всъщност управители на граничещи с Византия области, които са били хванати че преговарят за присъединяване на техните области към Византия.

16

Анонимен

преди 3 години

До 14Ем езичници са били всв пак. Ти не си срещал, защото днес са много малко, но ако срещнеш ще разбереш

15

Анонимен

преди 3 години

Браво! Успех на колегите от Белфаст!

14

Анонимен

преди 3 години

Нямат си техен Бойко да излезе и да им обясни, че не са хубави тези работи и да прати полиция, озверели от ниските заплати, да бие хората.Все още в Белфаст е аматьорщина на пубертетска основа. Няма го контролиране на ситуацията - например убийство на полицейски шеф и избиване по списък, характерно за 70-те.Крайно време е Русия и Китай да осъдят полицейската жестокост и да пратят консултанти на протестиращите.

13

Анонимен

преди 3 години

"Ирландците са ги клали както по турско"По турско ако бяха ни клали нас българите, сега щяхме да сме турци. Щяхме да сме мюсюлмани. Цар Борис е клал българи обаче, ако откажат да се покръстят. Затова са се покръстили, за да не бъдат клани. Примери много: 50 болярски рода, Борис поръчва убийство на сина си Владимир, Симеон поръчва убийство на сина си Боян, Цар Петър гори на клада богомилите и т.н. и т.н.

12

аз да ви обадя

преди 3 години

Ирландците са ги клали както по турско , и въпреки това никой не се е намесил . Не случайно хронистът на Априлското въстание е от него край. Системно са ги избивали, прогонвали, и все пак са там отстоявайки независимост. Къде е Байдън да наложи санкции и ембарго на лондонското сити?

11

АнонимеН

преди 3 години

ПОЛОЖЕНИЕТО ТАМ ЩЕ СТАВА САМО ПО И ПО-ЗЛЕ!!ЕДИНСТВЕНАТА ПРИЧИНА ДА СА ЧАСТ ОТ БРИТАНИЯ ОЩЕ Е, ЧЕ КРАЛИЦАТА Е ЖИВА!ДОКАТО Е ЖИВА КРАЛИЦАТА ИЗМЪКВАНЕ НЯМА , НО ПУ-КНЕ ЛИ, СЛЕДВА СБОГОМ БРИТАНИЯ!

10

SS

преди 3 години

Гледайте как демократично се протестира ! Не като тук да крещите по площадите диваци такива.

9

Анонимен

преди 3 години

Полицията защо се меси? Да ги оставят да подпалят града от 4-те края.

8

До Анонимен 2

преди 3 години

Тия, дето са лоялни към Разединеното кралство, не са етнически ирландци, а англичани, които са се заселили там.