7

Анонимен

преди 3 години

Римляните искат да живеят като във Древния Рим.

6

Хмм

преди 3 години

Много народ не си е пил хапчетата днеска в Карлуково . Щото е Събота явно и сестрите почиват.

5

до долния

преди 3 години

А каква е ползата от вашето същесрвуване?Това, че имате някакво образование, не означава, че сте полезен на обществото.За пример мога да дам няколко стотин хиляди калинки на държавна службичка. Като всички ***, те са вредни.

4

Анонимен

преди 3 години

Супер, да продължават в същия дух, даже да стават и повече... Новите карамекли и малолетните им майки са само безполезни добичета, които хрантутим цял живот. Няма нито полза, нито особен смисъл да съществуват.

3

пппп

преди 3 години

А при мнозинството е обратното, една на всеки десет жени ражда с прегледи и изследвания! И от 5- 10 десет деца всички се раждат ОК ! Е, някой от децата се връщат на държавата да ги гледа, но повечето параззитчета си остават в махалата!

2

бл.134 в Зап. парк

преди 3 години

Шведи , я ! Така наречената българка си гледа живота - парици, коли, ...па ако може някой чужденец за приятел -американец или германец . Е , може и турчин и арабин , и те са хора . Ама парици да имат- милиони.Днес в Дубай , утре в родилното. Иначе стари банички ,ударнички от соца в някой завод , дошли от село и женени за някой кривокрак софиянец-избягал с майка си от Изт. Тракия 13-та

1

Анонимен

преди 3 години

Тая десетата не е българка, а шведка. То се знае.