12

Славист Варна

преди 3 години

Славия т.г. взема отново Купата и играе в Европа. ФК "Подуене" ще получи нови породи кафявокожи крави. Що се отнася до изпадане и Венци, Славия е на 108 г, най-старият ФК в Българско. Венци не е Славия. И младата публика на Славия е доста по-голяма от пенсиите на Гейарена.

11

Щирлиц

преди 3 години

Чичо Венци,чичо Венци...да ти..

10

ГМО

преди 3 години

Както направиха ново първенство за тирето, така ще увеличат отборите и няма да има изпадащи. Аман от схеми в жалкия ви футбол.

9

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 3 години

Най-интересното в Славия са лафовете на Дебелия Венци...

8

Анонимен

преди 3 години

Бате Венци да слага Фугата. Само той има футболна мисъл и концепция.

7

Анонимен

преди 3 години

Славия пак ще победи!

6

Бат' Венци

преди 3 години

Абе вие нормални ли сте,от другия сезон 20 отбора,само ще ми влизат и никой няма да излиза,абе еййй, не на мене тия...

5

Каракольо

преди 3 години

Да бе дебелия тулстолоп ще изпадне ,как пък не. Жал ме е за шепата възрастни зрители на този тото отбор. Предполагам се срамуват доста, дори да са спечелили нещо в периода на управление от този *** , тъй като си дават сметка ,че е било купено. Всъщност то шоп срама има ли то не бяха левски цеска ,слабия и все бутани напред от държавата

4

Разбирач

преди 3 години

То не е голяма тайна че Славия ще остане без собственик догодина

3

Анонимен

преди 3 години

Комарджията действа по плана за спасението и ще въведе 16 отбора от другия сезон. Ей затова президенти на футболни отбори нямат място във футболния съюз,но....тук е България. Няма да се учудя ако и Боби Михайлов се върне след провала на Борисов.

2

Анонимен

преди 3 години

какво значи този надпис,успеха на слави ли празнуват?на следващите избори червените наистина ще са на пето място или може изобщо да не се класират

1

АЗ

преди 3 години

Как точно "Успехът изведе "червените" на пето място с актив от 34 точки", като на пето място е Берое с 36 точки и мач по-малко???