48

Типично бг

преди 3 години

Знаеше се, че хиляди връзкари ще бъдат "записани в изборни бюра" само и само да бъдат ваксинирани с пфайзер.

47

Един случаен тип

преди 3 години

Не бе милички, не коментирайте по заглавие а вижте за какво става дума. Човека Ви говори за реалните проблеми пред които сме изправени. Този обществен съвет е гражданска инициатива чиито членове не само не получават никакво заплащане, но само отделят от професионалното си време да правят анализи и да информират обществото.Гледам тук един не разбира, че Обществен съвет не е ЦИК, други се интересуват дали жена му е Цицелкова.... А, човека е от по-добрите ни изборни анализатори и готов да говори

46

ВАЛЕНТИН

преди 3 години

КОЙТО ИСКА ДА ГЛАСУВА ОТИВА В МВР СЛАГА СИ РЪКАТА ЗА СКАНИРАНЕ И ПОЛУЧАВА КАРТА. Колко умрели или живеещи от десетилетия в друга държава ще определят кой да ни управлява. ПАРИТЕ СА СИ ВАШИ, ,от данъците,, и правилно е да се разходват за ВАС. СТАНА СЕ ЕДНО СЪМ ДЕПУТАТ И ВИ КУПУВАМ АМА СЪМ от вас.

45

ВАЛЕНТИН БЕН

преди 3 години

САМО ТОГАВА ЩЕ ИМАМЕ ,ТОВА ЗА КОЕТО МЕЧТАЕМ. ДО МАШИНИТЕ ДА ИМА НАБЛ'ДАТЕЛИ ОТ ВСИЧКИ ПАРТИИ И ДА НЯМА ГЛАСУВАНЕ В ЧУЖБИНА. ЖЕСТОКО Е НО СЛЕД КАТО ИМА ДПС Е НАЛОЖИТЕЛНО. ОБИЧАМ БГ М'СОЛМАНИТЕ ИМАМ МНОГО ПРИЯТЕЛИ ТАКИВА НО ТОВА Е РЕАЛНОСТТА. САМО ТОГАВА ЩЕ ИЗГРАДИМ ЕДНА НОВА БЪЛГАРИЯ И ЩЕ ОТИДА ДА ЛАСУВАМ С ОСТАНАЛИТЕ 60 ПРОЦЕНТА НЕГЛАСУВАЛИ.

44

ВАЛЕНТИН

преди 3 години

В България не става по пощата. Едни другари ще минат по махалата и за по 50 лева ще изкупят писмата и ще ги попълнят правилно и дори ще ги изпратят по пощата. ИДЕЯТА МИ Е ДА се поръчат машини сравняващи отпечатъци,, и без това МВР имат база данни от всички за личната карта,, да се даде на всеки избирател карта само за избори с неговите данни. Поставя едната ръка за разпознаване на специалния екран а с другата гласува. КОЛКО ПРЕСТЪПНИЦИ БИХА ОТИШЛИ ДА ГЛАСУВАТ АМИ НЕГРАМОТНИ ИЛИ МЪРТВИ ДУШИ.

43

ВАЛЕНТИН БЕНГ'З

преди 3 години

ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА ПРАВОПИСА НЕ СТИГАХА СИМВОЛИТЕ И НЕ ГО ДОРЕДАКТИРАХ. АКО ИМАТЕ ДРУГИ ИДЕИ ДАВАЙТЕ ИДЕИ НЕ СЕ ПЛЮЙТЕ. САМО НИЕ ГУБИМ ОТ ТОВА.

42

Анонимен

преди 3 години

в българия не става по пощата. Едни другари ще минат по махалата иза по 50 лева ще изкупят писмата ище ги попълнят правилно и дири ще ги изпратят по пощата. ИДЕЯТА МИ Е ДА се поръчат машини сравняващи отпечатъци,, и без това МВР имат база данни от всички за личната карта,, да се даде на всеки избирател карта само за избори с неговите данни. Поставя едната ръка за разпознаване на специалния екран а с другата гласува. КОЛКО ПРЕСТЪПНИЦИ БИХА ОТИШЛИ ДА ГЛАСУВАТ АМИ НЕГРАМОТНИ ИЛИ МЪРТВИ ДУШИ.

41

Анонимен

преди 3 години

ГЛАСУВАНЕ САМО В БЪЛГАРИЯИ БЕЗ ДВОЙНО ГРАЖДАНСТВО

40

Марин Русеборн

преди 3 години

До АнонименТака е тук, в Швеция. Касва се РьОСТ КУРТ, Карта за гласуване, пристига по пощата и както и да гласуваш- е с теб Няма измами, няма ***, няма ГЕРБ!

39

Анонимен

преди 3 години

Стоил Пандоратагласуват само живущи в Българиягласуване и отчети на ЕЛКАТА

38

Ruseborn

преди 3 години

До ИзбирателСлед следващите, предсрочни, избори няма да има Герб и няма да има ПРОБЛЕМИ! С такива като теб!

37

profetey

преди 3 години

Истината е проста - мажоритарен вот и тогава нещата ще тръгнат към промяна. Че има минуси - има, но плюсовете са повече - няма да има хора които се кандидатират и след това да се отказват, няма да влизат в парламента хора, които са избирани само защото са в листа на партия. Ще се правят реални предизборни кампании. Ще влязат и много повече несофиянци.. Само че сегашните партии които бяха в парламента не искат да го въведат, защото в дългосрочен план ще загубят ако не си вършат работата съвестно.

36

Избирател

преди 3 години

Нали Фигурантът обяви , че изборите ще са фалшифицирани ? Е, защо не ги касираме ? Щом са фалшифицирани ,е редно да правим нови избори !

35

Анонимен

преди 3 години

Гешефт ако не бъде отстранен преди новите избори нищо няма да се промени.

34

Анонимен

преди 3 години

Водещата добре се е подготвила за Цицелко, даже ги е украсила с фльонга.

33

До 33

преди 3 години

Абсолютно,щом ще е по уседналост принципът. Който плаща данъци той да има право на глас, който е на държавна хранилка не. Вие какво искате, само гербаджиите скоро да имат право на глас. Ние да плащаме и пращаме, вие да разпределяте само. Хубаво,че нищо не зависи от вас ВЕЧЕ.

32

За протокола

преди 3 години

Жена му Цицелкова ли се казва?

31

Анонимен

преди 3 години

Прав е бай Цицелко

30

Анонимен

преди 3 години

В турция българи няма.Следователно няма нужда и от гласуване там.

29

Анонимен

преди 3 години

До 12С лекият въпросИзборите са част от ПРАВАТА на човека,те не са стока за купуване под какъвто и да е вид!Тези които са родили 6деца на държавата също имат права!Живял си в чужбина пък си плащал тук 6 цифрени данъци!!!По твойта логика всички инвеститори в държавата трябва да имат право на глас заедно с целият чуждестранен персонал,както и чуждестранните граждани живеещи тук ,или туристи закупили имот по курорти!