34

Анонимен

преди 3 години

До Слаба ракия, патокиАлеко К. са го убили трима пандури по заповед на кмета на едно село. Кметовете по селата са от ГЕРБ.Боце за какво обикаляше с джипа и се здрависваше по селата с всеки срещнат селянин? Наскоро даваха по ТВ посрещането му в едно село.Посрещачите 20-30 българи и 50-60 роми.Приветствията бяха от братовчедите. Интересно как в медиите даваха ГЕРБ като партия на интелигентните хора? ББ спечели в провинцията, а в столицата - ДБ! Колегата нахалства с лъжите си или е по-скоро невежа

33

Анонимен

преди 3 години

До к.31Ти как събра кураж да сглобиш изречение от цели 6 думи, в което има 3 съществителни, един глагол и един предлог! Не получи ли инсулт от това напрягане на мозъка? Ей, това герберите сте голямо нещо: за човек от твоя ранг се изисква ВИШО образование, а за докторска научна степен в Унибит - под 10% плагиатство и НС (научен съвет, не Народно събрание) единодушно гласува научната степен "доктор", защото лицето кандидат за д-р вече преподава лекции в УНСС за защита от хакери. Но е вицепремиер.

32

факт

преди 3 години

До Анонименот цял свят дипломатите!

31

Анонимен

преди 3 години

Teb pyk koi te poznava?

30

:))

преди 3 години

Тоя с голям мерак си дрънка глупостите!Чак му завиждам!

29

Гражданин

преди 3 години

И тоя се запенил и заредил с цяла влакова композиция плювки и храчки,а не отваря и ду *** какво хубаво има в неговото БСП и защо да гласуваме за една престарела старица ?!Много добре познаваме дейниостта на партията му и нейните " трудещи се " - сега тук-там има някой ,който да не е милионер,тук-там има някой,който да не е в бизнеса и т.н. Пак да вършим всичко В ИМЕТО НА ПАРТИЯТА И ДА СМЕ Й ВИНАГИ ВЕРНИ ?!Амииии,бла годарим!!!

28

ДААА..

преди 3 години

НА ВСИЧКИ ИМ Е ЯСНО ЧЕ ГЕРБ СА ПЪРВИ ЗАЩОТО ВСИЧКИ РОМИ В БЪЛГАРИЯ ГЛАСУВАХА ЗА ТЯХ С ПОМОЩА НА ПАРИ ОТ ЧЕКМЕДЖЕТО А ПАНДЕМИЯТА РАЗНИТЕ КЛЮКАРИ ОТ БСП ДЕТО ОТ ЯД ЧЕ НИНОВА НЕ ГИ СЛАГА ПАК ДЕПУТАТИ КОИТО ХОДИХА ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ ПОМОГНА И ДЪЖДА ДА ГЛАСУВАТ ПО МАЛКО ЗА БСП НО ИМАШЕ И МНОГО ПОПРАВКИ ОТ ПРОТОКОЛИТЕ КОИТО СЪЩО БЯХА ПРОТИВ БСП НЕЩО КОЕТО СЕ СЛУЧВА НА ВСИЧКИ ИЗБОРИ

27

Анонимен

преди 3 години

Калфин по-добре да ни осветли какво стана с АБВ ,иначе на умрело куче всеки може да вади нож!

26

Анонимен

преди 3 години

За БСП гласуват само изкуфелите пенсионери

25

Анонимен

преди 3 години

До ГРОБ за ГЕРББСП отдавна са в гроба

24

Слаба ракия, патоки

преди 3 години

В какво са най - добрите от БСП? В интриги, в далавери, в кражби, в приватизация, в унищожаване на работещи предприятия, в лобиране на измислени бизнесмени или в потвърждаване правотата на Алеко? Ми той ако беше жив, сега тия пак щяха да го убият и то за какво, за единия келепир!!! Никой не предложи, не представи работещи решения, разумна политика, която да е в интерес на всички българи. И тези протестните, от дъното, ми те са същите ренегати изхвърлени, нереализирани, унижени, низвергнати от БС

23

ГРОБ за ГЕРБ

преди 3 години

БСП е дясна партия!!Единствено и само десни партии в света са сторонници на плоския данък-колкото се взима от работника,толкоз и от чирбаджията!!

22

Гербер

преди 3 години

До 12. Като са първи на всички избори ли?

21

Гледна точка

преди 3 години

И как бе, калфа, народът каза, че не иска повече ГЕРБ да управлява? Като ги постави първи на изборите с убедителна преднина пред втория. По-голяма извратена логика не съм виждал. А това, че партньорите им не успяха да влязат е съвсем друг въпрос, значи народът тях не иска. Все пак не сме в Северна Корея да очакваш първият да има 99 процента.

20

Анонимен

преди 3 години

До АнонименИ какво като е американофилска партия БСП? Какво ти пречи? Да не говорим,че най-добрите политически кадри са в БСП.

19

Анонимен

преди 3 години

БСП не е алтернатива на нищо. БСП е една скрита предателска американофилска партия.Председателката й е най-добрия ятак на бб иако може ще го крепи още дълги години.

18

Анонимен

преди 3 години

"ще покаже една слабост на политическата система"-- измислената система демокрация със замаскираниформи на робовладелство.

17

Анонимен

преди 3 години

Един от най-добрите и възпитани политици е Калфин, жалко,че АБВ не взязоха в парламента!

16

Ами

преди 3 години

Така е, хората търсят майстори, а не калфи, другарю Калфин, а ти избра да си останеш калфа, затова не те търсят като майстор !

15

АйБайВъй

преди 3 години

Партийката на милионера СедефчоФ от село Косача не можа да събере и 1%, ама реве на чужди гробища! Майстори са!