233

Анонимен

преди 3 години

"седемгодишната кампания на Русия срещу Украйна."Само където е точно обратното. Седемгодишната кампания на Украйна срещу Русия.

232

Анонимен

преди 3 години

НАТО и ЕС не са това, което бяха. По-добре да си налягат парцалите, за да не тръгне Володята с четата до Берлин и Париж, както вече са го правили ушанките. Ако имат достатъчно водка за из път, смятай че са тръгнали! Малко им трябва. Колко им е акъла...

231

Ваня

преди 3 години

До Анонимен-200: Те София няма да ударят, но Варна /в или около/, където има натовски Координационен център за управление на войските в района /вкл. и Черно море/ --- ще ударят!

230

Ваня

преди 3 години

До АнонименДжавелините са скъпи играчки! Тене стават завойна, защото се смущават от всякакви светлини! А на война , светлини колкото искаш! Плюс противниковия РЕБ! Невежа си!

229

Ваня

преди 3 години

До Анонимен-190: Но укрите искат тази педя земя -- да я ДАДАТ на САЩ за бази, разбра ли !?

228

Анонимен

преди 3 години

Американците да разработят и памперси в камуфлажен цвят, ще са им нужни в някакъв момент.

227

Ваня

преди 3 години

До Анонимен-189: Русия била мразена от целия източен блок?! А САЩ го мрази целият свят !!!

226

Ваня

преди 3 години

До Анонимен-176: И колко са мощни САЩ??? За предишните ТРИ години, не можаха да платят заплатите на администрацията /за първите 3 месеца от годината/ ! Икономиката 90% е в Китай...? А ако им трябват парички за нещо ---ФЕД ги печати доларите !!! А и оръжието им остаря, особено ракетите!?

225

Ваня

преди 3 години

До Анонимен-154: В 21-ви век, кой ще се бие с конвенционална армия??? Това ще в първия мамент, когато ти прекрачат границата! А после ще хвърчат Сърматите и Кинжалите -- безмилостно! И няма да се интересуват КОЛКО голямае армията на агресора! Набийте си го в тиквите това!

224

полковник Колев

преди 3 години

Интересно ми е,кои генерали ще водят евентуални бойци кандидати да се бият с руските войници които защитават Родината си,и каква тактика и стратегия ще бъдат приложени срещу огневата мощ на Червената армия? И накрая, заслужили ли са руснаците това,след като са проливали кръвта си в миналото за нас и които ни помагаха безвъзмездно толкова години!?...

223

Ваня

преди 3 години

До Taliban-86: А каква точност имат, колко са...! А имат ли ПВО и РЕБ!?

222

Анонимен

преди 3 години

Резултата ще е, че някакви кораби потънали в Черно море. Гледам Русия прехвърля 10 бойни кораба от балтийския си флот в Черно море. Преди години някакви американски моряци си подаваха оставките след като над тях прелетя руски изтребител. Сега няма да са изтребители. От руския самолетоносач "Крим" /това е най-новият им самолетоносач/ ще излетят "Циркони" и ще стане голям ЦИРК. Ще гледаме шоу. Дано не е и на наш гръб, т.е да сме някъде в страни.

221

СПЯЩИ!

преди 3 години

Черно море се превръща в арена на бойни действия.Чувате ли нещо от българските власти? Пълна тишина.Върви се към война на една крачка от нас - къде е Съвета за Национална Сигурност?

220

Анонимен

преди 3 години

До ПитамМного точно казано.От години САЩ дразнят Русия околко нейините граници.Сега всичко е заради Северен поток 2.Понеже са безсилни да го спрат американците искат да вкарат Русия във Война , за да се наложат още санкции и по-сурови наказания.Те са царе на пропагандата и създаване на конфликти в такива изострени от напрежение зони.На американците не им пука за Украйна.Просто я ползват като дразнител, като лост , с който да се дразни Русия е нейният заден двор.

219

NATO

преди 3 години

Въпроса е НАТО и ЕС дали ще се правят на улави.(и този път)Yes, Yes...:)

218

Анонимен

преди 3 години

Само кадрите от видеото танкове и подвижни ракетни установки са достатъчни да се види с какъв мощен арсенал разполага Русия - само показаните са повече от ракетите на БА.

217

Стар набор

преди 3 години

Според мен Русия само ПРЕДУПРЕЖДАВА наивните, но надменни и арогантни западноевропейци и американци, да НЕ СИ ИГРАЯТ С ОГЪНЯ. Както едно време на пост в казармата: извикваш веднъж СТОЙ срещу , после СТОЙ ЩЕ СТРЕЛЯМ и стерляш във въздуха, ако нападателя не се вразуми - стреляш първо в крака му, ако продължи да те напада... ясно е как ще свърши.

216

Питам

преди 3 години

Защо не се съобщава, че струпването на войски от страна на Русия на границата е ОТГОВОР на струпването на 90000 украински и чужди военни в областите Донецк и Луганск ?

215

Военен

преди 3 години

От Москва са наредили на Фигуранта да изпрати в Одеса подводницата ни от музея.

214

До 314

преди 3 години

Сидеров е получил повиквателна,вече.Стяга си двата пищака.