17

Анонимен

преди 3 години

Честно, кой се къпе в този ке не ф Дунава!? Абсолютно мръснa река. Добре, че е кмета да забрани, защото светът е пълен с "многонважно, аз мога да плувам, тук е плитко" и дио ти. Руси, ко праити уа, чувиеци!? Рикътъ и мръснъ, чувьек.

16

Анонимен

преди 3 години

Кметът първо заплоди една еколожка от общината, после се прехвърли на Отдел "Човешки ресурси" и накрая отиде да живее при баба си на село, защото жена му го изгони. След разгрома на БСП в Русе се чуди накъде да поеме.

15

Чист

преди 3 години

Кметът -комунист е забранил на русенци изобщо да се къпят! Как така , без да е разрешила Партията ?

14

Лекар ихтиманец

преди 3 години

Само през лятото ли ще е забранено?

13

Гошо...Тъпото

преди 3 години

А може ли да си...поя магарето на Дунава,щото сега съм тръгна с него в...галоп и след 5-6 часа съм там.

12

Дракон от Русе

преди 3 години

Този кмет не е свършил и за 5 пари работа. Въобще не може да се сравнява с предишния кмет. Сега е измислил тази простотия за да имитира някаква дейност.

11

Поредната простотия!

преди 3 години

Кметът няма друга работа... Ние на тоя Дунав сме израсли! Сакън да не стане нещо! Що калабалък се изтрепва с колите си ама не ги забраняват! Мръсен бил Дунава, помийна яма бил! По голяма идиотщина не сме чували! Безобразие!

10

Анонимен

преди 3 години

До До простоИ какво значение има от коя партия е? Тук става въпрос за ЗАБРАНИ,необосновани с нищо.Така са ви ошашавили,че не можете да мислите логично и свободно,а само някакви "партии" са в главите ви.

9

Анонимен

преди 3 години

Това е една от най мръсните реки в света! Едно време до преди 300-400 години водите и са били кристално чисти и сигурно е било приятно да поплуваш или да ловиш риба там.Но сега е помия. Само в северна Русия и Канада има останали такива големи реки незамърсени.

8

Явно са взели

преди 3 години

Пример от Силистра ,но не съжалявайте русчуклий ,че няма да се къпете в помийната яма на Европа!

7

До просто

преди 3 години

Пр()сТо,кметът на Русе е от БСП !

6

ПроСоТо

преди 3 години

добре вървим..-Фъндъчка забрани Витоша миналата година,сега колегата й русчуклия па запретил къпането в Дунава..ХИЛЯДА ГОДИНИ нашите предци са се КЪПАЛИ в тая река БЕЗ идиотията,наречена "Поддържане на санитарен режим и спасителни постове"..ХИЛЯДА!!!!!!!...И о,чудо,оцеляли сме и БЕЗ тия простотии !/но инерцията по БЕЗУМНИТЕ дивотии,които измисляме всеки ден,ЩЕ НИ ДОВЪРШИ!!!..Бъдете сигурни! /

5

Елемаг

преди 3 години

Aз,че няма да отида баш на пристанището да се топя ясно.Ама цял живот се къпя в Дунав,интересно ми е ако съм там в района,как ще ме глоби някой?Те на алеята за тичане изнасилиха и убиха ангел,ще ми овардят къпещите се!!!

4

Анонимен

преди 3 години

И за кво си купих бански

3

Анонимен

преди 3 години

Ето ви един пример за подозрителен лобизъм.Дали тази забрана не е със съдействието на собственици на басейни? Предполагам,че не е,а идеята й е чисто морална и превантивна.Но ако тази забрана беше на Борисов,НОЩ или здравния инспектор,веднага щяха да завалят упреци за рушвети,диктатури,лобизми и т.н.Кметът на Русе е от БСП,вижда ми се интелигентно момче с потенциал.Десен съм,но съм и обективен реалист.С този пост апелирам да не сме толкова критични към всичко само защото е дело на опонента ни.

2

Анонимен

преди 3 години

и ква е глобата ако се окъпя?корумпето в храстите ли ше ме дебне?

1

Анонимен

преди 3 години

Да го прави като вятъра кмета! Къв си ти ве, стига забрани!