49

Анонимен

преди 3 години

Айдеее, и тази прелестна ваксина със странични ефекти. Тепърва ще узнаваме нелицеприятни истини за ваксините, но нищо-вие бързайте да се ваксинирате, преди да научите всичко за ваксинациите. Когато истината изплува, ще сте пред свършен факт и по-лесно ще се примирите.

48

Анонимен

преди 3 години

Тази снимка не я поставяйте повече, моля!Много е отвратителна!

47

епидемиолог

преди 3 години

До 51Тази информация откъде я имаш?Аз ти давам информация от официални статистики. А не от медии.Най-много починали има от moderna и pfizer .

46

Анонимен

преди 3 години

А в България коя ваксина спряха докато се чудя коя да избера?

45

Анонимен

преди 3 години

Пращайте тук ! Това кафе от 2 лева ли е?

44

Пък аз

преди 3 години

съм впечатлена от илюстративната снимка <3 такава красота, че не мога да не споделя с българската общественост :)

43

Анонимен

преди 3 години

До епидемиолог Мри Модерна няма смъртни случаи. Има обаче много странични реакции, като зачервяване, сърбеж, подуване и редица алергични реакции. Се едно са те нахапали комари.

42

Мона

преди 3 години

шампоаните са за външна употреба. не за мускулно инжектиране.

41

епидемиолог

преди 3 години

Странно защо няма статии за смъртните случай при moderna и pfizer, след като според официалните статистики там са най-много. Повече от ДжИДж и Астрата.Може би това обяснява кой води търговската война за пазари чрез медиите.

40

Палма

преди 3 години

Щатите нещат *** ваксина, виж ако беше нашия мтрафон щеше да поръча едни десет милиона бройки и да прибере комисионната у чекмеджето

39

Johnson&Johnson

преди 3 години

Проверяват годността на 62 млн. ваксини Джонсън и Джонсън... ... ПроверкатА ще се извърши териториално върху фауната на територия, граничеща с Черно море. При негативни резултати-НЕ СМЕ виновни. Все пак морето е ЧЕРНО...

38

Щерю

преди 3 години

Ефектът от ваксината на "Джонсън и Джонсън" била - "Слонсън след Слонсън" (като тая на снимката)...

37

Анонимен

преди 3 години

Всички те ваксини са ментета ,до месец два ,всичко ще излезе на яве)

36

Gg

преди 3 години

На гусито от снимката ( каквито са и 70-80% от американските жени), каквато и ваксина да му сложиш, все тя - ваксината ще е виновна.. Т'ва , че си се докарал на хибрид м-у хипопотам и буре и тЕлото ти не мое да функционира нормално, няма значение, не.

35

АнонимеН

преди 3 години

САМО ДА СТЕ ПОСМЕЛИ ДА СПРЕТЕ ТОКСИЧНАТА ВАКСИНА!!!ТАМАН СЕ ПРАВЕХА ПРОУЧВАНИЯ КОЯ Е НАЙ-ГАДНА ОТ ПФРИЗЕР И БИОНГЕЙТСХ, ДИЗАСТРА СЪСИРЕКА И ТОКСИК И ТОКСИК!

34

Реших!

преди 3 години

Чакам Спутник 5 - но немско производство!

33

Анонимен

преди 3 години

Тази на снимката показва визията на Абрахам Линкълн за величието на САЩ! Браво целта е постигната ,шапка ви свалям!Хибрид между хипо-потам ,хаваец и негрОид с добавка на аденовирус от ШимпАнзе !

32

РЕПТИЛ

преди 3 години

Жената на снимката има НАД 50кг ИЗЛИШНО ТЕГЛО.Съвсем явно, САЩ като някаква система на управление,социален и интелектуален живот водят хората до тотална деградациякато личности - физическа, интелектуална и емоционална.Жената на снимката е инвалид - като начало диабет + високо кръвно,всички органи, включително и мозъка са атрофирали..И тези искат да играят роля на световен лидер -кой от вас иска дъщеря му да изглежда така?

31

маймунски аденовирус

преди 3 години

Тия нали ги бъркаха в същия казан като Астрозинека, че се бяха омесили бъркочите... На фона на всичко случващо се, мисля че на всеки доброволно ваксинирал се с ковивакс трябва да дават сертификат за установена мозъчна недостатъчност.

30

фирма за сапуни

преди 3 години

от самото начало имаше големи сьмнения за тази ваксина. плюс стана ясно че са опитали да изльжат властите за 3 фаза те просто не са я тествали. сега логично ги спират