17

У

преди 3 години

Те така или иначе си работят хората, правят ракети, оборудване, ходят до МКСа, кацат, постоянно има хора от всякакви държави. А българите вече сме само като запалянковците-коментираме кой имал по-голяма ракета или по-тъпоъгълна ракета или пък ракета-бъчва. Пълна скръб, вече нямаме един домат да им пратим, защото са внос от Турция.

16

ПроСоТо

преди 3 години

дали са поканили мъския му Мъск да му дръпне една пламенна реч на стартовата площадка?..Той има магическо дар слово..

15

дон

преди 3 години

До 1122Браво!В територията е станало страшно,сега го разбрах.Не знае как се пише космонаФт,а как смело пише.Може да обърка и най-грамотните

14

Експресна доставака

преди 3 години

За 3 часа - вече са стиковани.А Мъск явно работи над детонационен двигател - 11 бъчва детонира!

13

Анонимен

преди 3 години

Преди старта към МКС, всички космонавти са били ваксинирани. Своята доза "Sputnik V" са получили и двете пиндостанчета (основен и резервен).

12

Крокодила Гена

преди 3 години

Ти да видиш какво стана с Дракона че американците пак ползват батута ?

11

Анонимен

преди 3 години

Куха снимка на бракувания Дракон.

10

Анонимен

преди 3 години

8, малко търпение.РФ и КНР стартираха съвместен проект за база в района на Южния полюс на Луната.

9

Анонимен

преди 3 години

"Днес беше използвана различна стартова площадка от тази през 1961 година. Стартовата площадка Гагарин е в процес на подобрения."........................Гагаринският старт не отговаря на габаритите, параметрите и изискванията на новите модели руски космически рекети-носители, каквито са "Союз 2.1а" и "Союз 2.1б".

8

Анонимен

преди 3 години

Само харчат пари за глупости. Поне една база да бяха построили на Луната за толкова години. Както каза един познат: "От Марс освен една люта чушка за гз, друго нищо няма да донесат.

7

Анонимен

преди 3 години

Пилотируемият космически кораб "Юрий Алексеевич Гагарин" ("Союз МС-18") беше успешно изведен на околоземна орбита от ракетата-носител "Союз 2.1а". Молбата на НАСА за едно местенце за едно пиндостанче до МКС е удовлетворена.

6

Анонимен

преди 3 години

"Годишнината от историческия полет на Гагарин на 12 април 1961 година се отбелязва всяка година в Русия като Ден на космонавтиката."===================================================Всъщност целият свят го отбелязва като ден на космонавтиката.

5

Анонимен

преди 3 години

напредналите хамериканци вече почти 20 години не могат да си построят една ракетка за да летят и после как да повярваш че преди близо 60 години са кацнали на луната,а пък така наречените "боярщници" без да се фукат продължават да си фъркат в космоса...

4

Анонемен

преди 3 години

Гагарин е най-големия карък в историята на човечеството - да обиколиш няколко пъти планетата и да се приземиш пак в Русия,мааани бегай...

3

Люк Скаймокър

преди 3 години

Тримата от запаса!

2

Джедай Мастър

преди 3 години

До 1122Не знам каква е разликата, но приликата е, че и двете се пишат с "В"

1

1122

преди 3 години

каква е разликата м-у космонафт и астронафт да не би едните да стигат по близо до звездите