13

Дааам

преди 3 години

Ако на детето му се УЧИ и чете частният колеж няма да му помогне особено....И в по евтинкото държавно може да се справи прекрасно....

12

Страшно оправдание

преди 3 години

ДЪщеря ми УЧИ вика в Частен колеж с 3000 семестър и реве оня горив статията...АБЕ ПИЧ за умните има стипендии, а за тези които немогат да влязат държавна поръчка естественно ще си плащате.Значи щерка ти не е могла да влезе нито със стипендия нито държавна поръчка а сега ревеш.Ами явно не и е тва силата бе ПИЧ.Що се пънете.

11

Анонимен

преди 3 години

Служебен кабинет и за три месеца до новите избори всички заслужаващи съд и затвор. Служебният кабинет има всички правомощия.

10

Анонимен

преди 3 години

Диферсификация и кондолидация !!!! Какви сложни думи знам аз. Чел съм Винету

9

евала

преди 3 години

Даже им е много тая заплата, като се има предвид изборните им резултати. На тях си им харесва. В София Бойко метро им направи, дава им по 2000 лева заплати и пак не го искат. Видин, Монтана, Кюстендил и Благоевград или са много доволни от живота там, или са много, много т***паи!

8

Анонимен

преди 3 години

992 е стедбата, ама ако махнеш няколоъо "директора" пада на 750 лева.

7

Анонимен

преди 3 години

Ся ще излезнат 2-3 дежурни троши с 10 к заплата да ви обяснят, че е така щото сте некадърни ;))

6

Анонимен

преди 3 години

Абе пичове, то в цялата държава средната работна заплата е 800-900 лв. Ааааа, не! Аз частни случаи на 5-*** човека в града с високи доходи НЯМА са смятам в задачата!

5

Анонимен

преди 3 години

"Дъщеря ми учи в частен колеж, 3000 и е семестърът, как да се образова това дете", заяви пред БНТ Цветомир Шопов.--------++На моето дете цялото следване беше под 3000 лв. Тъй че такива хич да не ги чувам. Била в частен колеж. Ами да ходи в държавен тогава! И без друго в държавния обучението е по-сериозно, по-качествено, а не просто продажба на диплома за много пари.

4

Анонимен

преди 3 години

А има два университета в града.

3

Анонимен

преди 3 години

Сричащият депутат от Симитли - футболен съдия - Стефан Апостолов от ГЕРБ верно ли е събрал 9 000 преференции или баща му, кметът на Симитли, който има взаимоотношения с Боко Тиквата, е платил, колкото трябва?

2

Ако приемем

преди 3 години

че това вярно(заплата е по ниска) 922 лв бруто това са 705 лв(350 евро) Смях не ами Смях в 2021г. Ех къде са Ботсвана с която имаме един и същ брутрн вътрешен продукт!! Да не говоря За Индия и Пакистан т трудно ще ги достигнем. Още ли овце не може да си отворите очите в каква държавава живеем. Няма да говоря за стария транспорт, 103 място по здравеопзаване липса на инфраструктурата и прочие и прочие. Но синдрома Бай *** не си дава сметка няма как промитият му мозък да обработи такава информаци

1

Анонимен

преди 3 години

Понеже просперираме,икономиката расте, доходите растат,живота се пподобрява ............................ хората бягат да търсят работа в чужбина.