68

Mitaka

преди 3 години

Значи не се тъпчете профилактично с хапчета - няма да помогнат, само може да докарат някой друг страничен ефект.Лечението е с антитела, които могат евтл да разтворят тромбите.Симтомите са 4ти до 14ти ден. Ако са минали 10-14 дена, значи няма проблем и не се притеснявайте няма ви нищо.Симптомите са много силно и усилващо се главобилие с дни, което не се влияе от лекарства и подкожно съсирване, което се вижда.

67

Анонимен

преди 3 години

У нас всичко има - и усложнения, и много починали, проблемът е, че го прикривате или още по-лошо не сте разбрали. Съжалявам ви от НОЩ , никой не ви вярва, никой не ви уважава, превърнахте се в придворни шутове на Банкянския падишах!

66

SS до [65 ]

преди 3 години

до [65] Гарелов си е жив. Коритаров почина, светла му памет, преди втората ваксина

65

Анонимен

преди 3 години

При нас нямало такива случаи на тромбози. Ами тука никой няма са си прави труда да изследва причината за смъртта. Водят се починали от инсулт, инфаркт и т.н.

64

Анонимен

преди 3 години

Прав е.Гарелов докато чакаше втората доза,взе,че умря.Ама някой ще го признае ли?

63

МАЙМУНСКИ ГРИП

преди 3 години

САЩ току що забраниха една друга векторна ваксина - на Джонсън & Джонсън. АстраЗенека пък въобще не са я разрешавали за употреба.Нещо не е съвсем таман с новите ваксини.

62

МАЙМУНСКИ ГРИП

преди 3 години

До проваксърДо миналата година единствените две векторни ваксини бяха руската и английската срещу ебола, И двете никога не са били използвани в реални условия. За какви 100 г ми говориш, че от тогава били използвани векторните ваксини?РНК ваксините пък са нещо съвсем ново. Досега никога не са били правени такива срещу инфекциозен причинител, а само срещу рак и то в експериментален порядък.Айде не ни пробутвайте врели-некипели!

61

Т.Шак

преди 3 години

Тия до вчера ни убеждаваха, че това нямало как да се случи, днес вече признават, че има проблем, утре вече съвсем ще кандисат. А реалният им проблем е, че вече са предплатили 4 млн дози на АстраЗенека и ако не ни ги пробутат, Прокуратурата трябва да повдига обвинения за безстопанственост и злоупотреба с държавни средства в особено големи размери.

60

някой

преди 3 години

До проваксърСнощи един млад лекар твърдеше,че ТЕЗИ векторни ваксини не са като "традиционните" и се разработват от десетина години.Хайде сега-как да се доверим на тях?А и нали има /конспиративна може би/ теория ,че ХИВ -вирусът се е получил точно след ксперименти с ваксината за едра шарка върху шимпанзета.И Астрата май опира до шимпанзетата.

59

до проваксър

преди 3 години

РНК ваксините се разработват от 12 години, векторните от над 100 и стотици болести са престанали да будат смъртоносни или да се проявяват.------------Проблема е в скороста и краткия период, за който бяха създадени и изпитани ваксините!!!!И за съжаление Негативният Резултат е налице с множеството нежелателни странични ефекти!!!!На всичко отгоре има потвърдена информация, че дори ваксинирани с по две дози продължават да се заразяват.

58

ядосан

преди 3 години

Ами ако от тези 1000 души след първа доза повечето са мъртви-как ще има оплаквания слПък и нещо липсва статистиката за смъртни случаи след първа доза-сигурно ги отчитат като починали от друго.ед втората доза?

57

Константин

преди 3 години

Да хапват домати и да се ваксинират. Друго не е важно, може и джинджифил. хахах

56

Светозар

преди 3 години

Дори и сега да нямаш проблем с Астра Зенека, кое е гаранция, че след време няма да имаш ? Ефекта от тези набързо скалъпени ваксини е непредвидим. Щом имат склонност, да образуват тромби, може белята да стане и след една година. Тогава какво правим ? И кой ще е виновен тогава ? Значи години наред трябва да трепериш, да не получиш тромб, заради някаква ваксина ?Не, благодаря. Не участвам в играта.

55

Анонимен

преди 3 години

Какви мерки се предприемт, за да се избегнат тромбозите?Например - Може ли Превантивно да се приемат медикаменти, които предотвратяват образуването на тромбози/съсиреци в кръвта - като аспирин, дектралекс...За да, се снижи вероятноста от инсулт или сърдечено съдови проблеми!Има ли доктори във форума които биха могли да отговорят на въпроса?

54

проваксър

преди 3 години

До АнонименРНК ваксините се разработват от 12 години, векторните от над 100 и стотици болести са престанали да будат смъртоносни или да се проявяват.Така, че - ти прецени, кое го бива, кое не.Тепърва ще става ясно, до какво ще доведе това бъркане в генетичния код, следващото поколение ще покаже или ще даде фира.

53

Как не ви е

преди 3 години

Срам! Да натискате хората да се ваксинират с ваксини, които дават тежки странични ефекти, но гаранция срещу ковид, май няма. Това излиза на практика.

52

Tonita-7

преди 3 години

А втората доза,може И да не я дочакаш!

51

LOL

преди 3 години

Не е вярно. Астрата не прави никакви тромбози. Балтов днес каза! А също и чичо Пешо от другия вход.

50

Анонимен

преди 3 години

Е, нали уж въобще не се наблюдаваше? Оплетохте се в лъжите си.

49

Анонимен

преди 3 години

Както и да се извъртате и да лъжете ще се направи Ревизия за ваксината Астра - Кой колко пари е откраднал ? ква е тая паунова/мейдел от герб вносител ? СМЕТКАТА !!! Ще връщате пари тоя път ! всичко накрадено НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ !