22

Tonita-7

преди 3 години

Американци ли очаквате?:))

21

Няма такава държава?

преди 3 години

Още като се събудят мутрите, мислят как да прецакат държавата, а тя им намалява ДДС !Те пък още плачат за още, а ще видите как скоро ще получат отстъпки от политиците.Смешно звучи `мутрите ще фалират`...Мутрите пушат пурите, пият отлежало уиски, дето не боли глава от него...а панелните мишоци пак бла-бла-бла.

20

Предложение-2

преди 3 години

Ако България не либелизира визите за турците и руснаците много скоро по морските курорти ще се разкарват гладните улични кучета.Не може да печелиш хем от виза,хем от курорта и данъците.От една овца една кожа се одира.Създайте туристически консули в двете държави. Махнете гладниците и простаците като консул Атанас Димов от Одрин. Дайте възможност на изселници от България да посещават страната срещу доказано свое или на родител потекло от България.Тогава ще се напълнят и плажовете и балнолечения

19

ОФЕРТА

преди 3 години

Има предложение да не се допускат чужденци от заразени страни. Защото могат да внесат ожсвен ковиди и други гадни болести за които няма ваксини. Вие си ги пускайте де на ваша безотговорност.

18

Предложение

преди 3 години

Слави пееше"Няма такава държава".Наистина е така.В света няма държава която да затруднява толкова много гражданите на друга съседна държава да я посетят както България.Истанбул с 25 мил.население е на 250 км.от границата с Б-я-разходи:80Ев. виза,40Ев.Застраховка,40 Ев.пътни=160Ев.за човек разходи.А чакате да ви идват бабички със самолети от Англия, Франция,Германия,Русия,Полша-ще дойдат веднъж-после?Кого виждате по-често съседа по дом или брат си в друг град?Отзовете консул Атанас Димов крадеца.

17

Taню

преди 3 години

До Къде живеем???!!!Вече почнаха тия спекулации:https://dnes.bg/obshtestvo/2021/04/09/pandemiiata-niamalo-da-se-ovladee-skoro-merkite-ostavat-do-kraia-na-mai.486381

16

Анонимен

преди 3 години

Тогава да махнем изискването за писиар тест от страна на туристите.

15

Къде живеем???!!!

преди 3 години

*** чакайте бе!!! Заповедта на другаря ботоксов министър за PCR тестове важи до 30-ти април. От 1-ви май тази заповед не важи, което означава че за чужденци и изобщо за всички влизащи в България от чужбина не би трябвало да има проблеми.Единствено остава огромната неяснота дали другарят ботоксов министър няма да му хрумне точно на 30-ти април да издаде нова заповед, с която и през май да иска същото!!! Досущ като в казармата: "Бегом от мен до другото дърво!"

14

Анонимен

преди 3 години

Българи с ваучери. Ето това, драги сънародници, е истински икономически тигър на Балканите!

13

До 8

преди 3 години

Е, ако има нещо което наистина мразя в България са професионалните политиканстващи мрънкячи и оплювачи като тебе - на всякакво ниво.

12

До 8

преди 3 години

Е, ако има нещо което наистина мразя в България са професионалните политиканстващи мрънкячи и оплювачи като тебе - на всякакво ниво.

11

Имаме късмет

преди 3 години

Имаме късмет , че изобщо можем да ходиме. 90% от Европейците от 1 година не са си показвали носовете от къщи .И ако за южно европейците ситуацията има надежда да се подобри за северноевропейците си е трагедия.Само на леденото си море и pritty скучна природа с цени до небето

10

Лекар

преди 3 години

Бунаци, по празниците не се ходи никъде. Лудница тотална и ти смъкват кожата

9

Анонимен

преди 3 години

стойностни хора са нашите хотелиери, нека да имат много работа

8

.

преди 3 години

Скоро и Българи няма да има там.

7

аз

преди 3 години

Поканете руснаци! Ох забравих че тях ги гонихте до миналото лято :)Ами разчитайте тогава на английски пияндурници и германски пенсионери.

6

Какви

преди 3 години

курорти има Бойколандия - постонно се внушава, че сме някакъв фактор в нещо си не не сме. Пълна дупка!!! Курорти имат Испания, Франция Италия и тн-там има архитектура, инфраструктура, храна, обслужване!!! Какво има тука бре ***-само като погледне персонала от кол и въже сабрани за хтанаъа и другите фактори въобще няма да говоря!!9

5

Анонимен

преди 3 години

Ние мислим да спим у дома, а през деня да бръмчим в радиус 50-тина километра. Ако времето е хубаво - пикници, ресторантчета, барчета. Някак им нямам доверие, че ще предоставят добра услуга на нормални цени, защото са прегладнели и озлобени и ще си го върнат на клиентите, както е обичаят у нас. Пък и последния път на хотел беше пълно с фенове на хората и ръчениците. Вечер в ресторанта ад и чалга.

4

бургазлия

преди 3 години

Нормално е в началото на май да няма желаещи да почиват на морето. Тук климата не е като в Египет. Май месец е дъждовен и няма какво да правиш на слънчака. Естествено, че хората ще отидат на СПА в Хисаря, Велинград и др.

3

Анонимен

преди 3 години

Ей, какви времена само :) Бакшиши, мутри по морето и планината, кръчмари да вият на умряло.