24

Анонимен

преди 3 години

Няма такава работа, това са пълни глупости на търкалета. От пет години живея в Канада, точно в тази провинция. Моловете, кината и т.н. са затворени, но хората си излизат. За разходки в парковете, покрай езерата, децата да си играят....

23

Анонимен

преди 3 години

А на работа да ходят може ли?

22

Дее Канада ?!?

преди 3 години

До форумния *** по долу Британска Колумбия с площ 944,735 km2 ,и население от 5,153,039души ,с БВП от 249.981млрд. кан.долари СРЕЩУ Англия площ от 130,279 км2 , население от 56,286,961души и БВП от над 2.трилиона ....

21

анонимен

преди 3 години

След като прочетох, как един изнемогвал без ресторанти, спрях да чета тези наистина лигльовци, дето с малко власт ще затрият света. Тук положението, имам предвид не вируса, просто е безнадежно.

20

анонимен

преди 3 години

Не им обяснявайте нищо на тези ол....френи. То маски не са искали и при испанския грип, при явни жертви и ужасии, имало е бунтове, размирици, вие искате разбиране сега? Няма да стане при тези, дето наистина са лигльовци.....

19

анонимен

преди 3 години

Хиляда пъти ви се обясняваше, че мерките са за намаляване на натиска върху болниците, а също и за осигуряване на снабдяването, но за последното не се говори толкова, за да не настъпят дефицити при стоките от първа необходимост. При по-лошо стечение почват бунтове и хаос. Така че, никой няма намерение нито да ви тормози, нито да ви ограничава каквото и да е. Но пломбирани мозъци тук дал господ. Само ако настъпи нещо крайно гадно, тогава ще повярвате.

18

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 19В Онтарио управляват консерватори.

17

един

преди 3 години

На същото мнение съм за лигльовците. Терор било да носят маски, нямали свобода с маски и темподобни проооостотии. И то при положение, че тук мерки почти няма. Ама припкат до болниците и задръстват и тях, и спешна помощ, и все някой друг им е виновен. Да не говорим пък как се тъпчат точно в тези държави, срещу които всъщност реват?

16

анонимен

преди 3 години

Точно заради лигльовци като вас тук, дето не искат и не могат и малко зор да си дадат, ще продължаваме да се гърчим. Я погледнете Австралия, Н. Зеландия вече забравиха, докато вие тук се лигавите без дори и мерки да ви налагат. Като се тресне някоя ебола или нещо подобно, има да врещите и да грачите срещу доктори, държава и всичко, което ви дойде наум, само вашата лигавщина няма да я признаете никога!

15

Анонимен

преди 3 години

Днес в Онтарио, утре в цяла Канада. Да видят канадците какво е да те управляват либерали и да си помислят следващия път дали да избират Трюдо и чоралите му с патенца.

14

Айнщайн

преди 3 години

Както е казал Айнщайн: "Само идиOта може да прави многократно едно и също нещо и да очаква да получи различни резултати". Та в случая с Канада понеже Трюдо е по-малко *** и повече сатанист-фашист, явно това важи за тези, които си стоят като овце по къщите и чакат вируса да изчезне. Ама ако случайно изчезне, пак ще го пуснат бе будальоци. И накрая - Новият Световен Ред.

13

14

преди 3 години

Пууу! Зли хора! Лооооши хора! Рязвалеееееееени хора!Тествах ви и не минхате!

12

Анонимен

преди 3 години

Няма друг изход. За 2 седмици, ако всеки се прибере вируса умира и изчезва. Ако чакате прод8тлюдието само да се справи...няма как.То няма толкова акъл и самоинициатива

11

Анонимен

преди 3 години

Къде е това Онтарио!?!?!?!?!Плс, бъдете хора и ми кажете!

10

Смок

преди 3 години

Като чета такива новини съм горд, че съм тъмен балкански субект, живеещ в дива балканска провинция.

9

Дпк

преди 3 години

This is house arrestCome, but wear your Sunday bestThis is house arrestLa-da-di-da-di-da-dum

8

Албатрос

преди 3 години

Там е работата, че никой не контролира. Хората си ходят където искат. Пък и на двора днес беше 20 градуса. И бира има. Работя си от къщи. Карам си колелото за фитнес.

7

Анонимен

преди 3 години

Имат право да излязат за да се ваксинират!? Хич да не се оплакваме тук.1 месец през пролетта затворени и обездвижени, докато навън животът в природата разцъфтява и естествения порив на човек е да излезе наеън. Само мога да предполагам какви ще са физическите и психически травми след месец. Жестоко е.

6

Анонимен

преди 3 години

Какво е Онтарио?

5

Анонимен

преди 3 години

До 3'..в ЕС нали са същите гейове