20

Анонимен

преди 3 години

Драснете им клечката на тези.

19

Анонимен

преди 3 години

Бразилия е на път да стане по-зле даже от България на човек от населението, което е страшно - Бразилия е с над 213 милиона население, а не като България с под 7 милиона население.

18

Анонимен

преди 3 години

Бразилия е капитализъм, либертарианска икономика, ниски данъци, платено образование и платено здравеопазване - всичко, за което мечтаят либертарианци като Иваннейков и Каролев.Този бразилски рай може да се осъществи в България, ако следваме съветите на либертарианците и крайните десни фундаменталисти като Иваннейковци и Каролевци и разни други десни екстремисти.

17

Анонимен

преди 3 години

Ние пък сме 6-7-ми в света по брой умрели на милион, но скоро ще сме в топ 3.

16

Анонимен

преди 3 години

Защо не напишете такава статия за България, която е по-зле от Бразилия? Само публикувате глупостите на Щаба, че всичко е цветя и рози!

15

Анонимен

преди 3 години

И по брой нови болни,и брой почнали на милион население България изпреварва Бразилия,по брой ваксинирани България също изостава от Бразилия,ама виждаш ли там не се справят а тук всичко е под "контрол"

14

Анонимен

преди 3 години

Ако погледнем съотношение население-новозаразени и починали,ситуацията в България е още по зле!

13

Анонимен

преди 3 години

все още ние държим рекорда . Бразилия са над 200 мил. , над 30 пъти повече от нас. А сега умножете нашите рекордни 200 + починали на ден по 30...

12

211 млн население

преди 3 години

Мисирките пак ги тресе някакъв контрол на някаква пандемия

11

ЧИЧКО

преди 3 години

,,коментират световните агенции, цитирани от БНР.,, Ей това БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО РАДИО голема работа.

10

Анонимен

преди 3 години

*** пишат без да мислят в Бразилия е момента е с два пъти по-малко заразени и починали от България калинки п*ости малко да подмятане преди да пишем глупости

9

Меди доганов

преди 3 години

При съсед като територията населявана от пуйки не ти трябва да гледаш Бразилия, идентични територии населявани от сборища безродни ***. Човек може само да се надява да случат на достатъчно зъл диктатор, който що - годе временно да ги озаптява.!.

8

Анонимен

преди 3 години

Има предсказания че скоро ще се появи вирус който те убива за часове. Клетките ти остаряват и ставаш възрастен за ден. Преди няколко години в Китай беше регистриран първи такъв случай , но го покриха дни след като се разчу. Когато това стане пандемия , как мислиш ще се развие сценария с това мислене на хората? Милиони зще си заминат, ако не са се научили сега да се пазят .

7

Анонимен

преди 3 години

Мария Защо трябяа властта да ни забрани да не се събираме или да излизаме? Ако беше 12 век ? Власта управлява парите и законите. При такава пандемия всеки човек трябва да носи лична отговорност за себе си и околните. Поведението на хората показва,че са неотговорни. Лошото е че това е загрявка. Вбъдеше се очакват по сериозни вируси или биологични оръжие, а човека показа, че неможе да се контролира сам. Изводите са лоши.

6

Мария

преди 3 години

Да вземем да видим себе си първо. Нелепо е да критикуваме Бразилия , а на нашия НОЩ и министъра да галим главите със самодоволна усмивка. От една страна лекарите плачат, че изнемогват, а политически назначени хора , облечени във власт да ни обясняват как се справяме отлично със смъртността!

5

Анонимен

преди 3 години

За жалост до това води необразованото мислене на хора във властта и хора на улицата. От друга страна намалянето на населението е в ход . Който успее сам да се съхрани,ще продължи. Аз не разчитам на министър да ме пази. Всеки си е сам в тази война.

4

!

преди 3 години

Болсанаро в затвора до живот!

3

Анонимен

преди 3 години

чайчета ?

2

До 01

преди 3 години

Министър Ангелов + Алибегов: Challenge accepted!

1

Анонимен

преди 3 години

Даже и ние с гробарите не можем ги стигна.