252

Анонимен

преди 3 години

Да БСП открадне парите, СДС заводите, НДСВ имоти.ДПС искат да станем турско.Всички крадяха. Никой нищо не направи за държавата... Да споменавам ГЕРБ, ВМРО.. не. Тогава освен че, се крадеше и се строеше, ремонтираше. А сега тия новите за да управляват трябва да се коалиран със старите муцуни от БСП. Въпреки че са отцепници те и в кръвта си са комунисти. Дано има втори избори да се корегират объркани те.

251

Анонимен

преди 3 години

Постоянно живеещите в чужбина дето имат двойно гражданство не трябва да определят,кой да ни управлява. Те гласуват според приказки на *** и пульо а не от опит. Чалгаджията им направи яки концерти, каза им, че в България е много зле, че има корупция и....Дайте да променим нещо и.... Гласувайте за мен. Сега от чужбина ще гледат саир ама на наш гръб не на техен. От 1990 БСП източни пенсионния фонд и си разделиха куфарчета с пари. После при СДС прецакаха приватизацията. Никой нищо не ремонтира....

250

az

преди 3 години

До НККИма села в България (и то - много) в които има само по няколко човека. И техните ли секции да закрием?! Колкото до чужбина - дори само дипломатите (с техните семейства) в почти всички тези страни, в които има секции, са десетки!

249

Някоя

преди 3 години

До НККДа, но гласуващите в чужбина поне не си продават гласа за 20 лева като сънародниците, гласуващи в страната.

248

НКК

преди 3 години

Нека да побликуват и броя на гласувалите в чужбина по страни/региони за да видим това надуване на балона за хиляди чакащи пред урните и дали си оправдава разходите за 468 секции в чужбина. Да видим на тези места където има до 35 секции колко са гласували. Разходите са от нашият джоб, а не от джоба на живеещите в чужбина които няма да се завърнат в България но искат да определят как ще живееме ние тук в България. Трябва да има правила, не си живял последната година в България, не гласуваш.

247

Анонимен

преди 3 години

До нови лицаНовите партии са сбирщина от кариеристи, случайно попаднали в парламента.

246

Анонимен

преди 3 години

Проф. Константинов: "Разпределението на мандатите е като фабрика за колбаси вкарвате прасеmа, изкарвате колбаси."

245

Анонимен

преди 3 години

БСП ще има 43 депутати БСП Коалиционни партньори:ПП Комунистическа партия на БългарияПП Нова ЗораПП Политически клуб ЕкогласностПолитически клуб "Тракия":D :D :D Това ако не е срутище аз съм Асан.Болгарское Срутище Позитано 20

244

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен А защо не смяташ процентите на партиите и коалиции който не влизат в парламента от под 4%.

243

нови лица

преди 3 години

Лидерите на новите парламентарно представени партии каква религия изповядват, какви са - баптисти, лутерани, евангелисти, свидетели на Йехова, съботяни, мормони, сциентолози и т.н.? Има ли някой от тях православен, католик или мохамеданин каквито са от години традиционните вероизповедания в България? Бизнесмените от кои вероизповедания ще обслужват новите партии? Имат ли общо с България?

242

Анонимен

преди 3 години

до #249От всички гласували български граждани, 26,18% са за Герб, но от петте партии, влезли в НС, тези проценти представляват 31,3% - ГЕРП. 31,34%х240=75,2 - т.е. 75 депутата.

241

Анонимен

преди 3 години

Много им се искаше на БСП да управляват , сега могат само да го поддържат на управляващите.

240

Мутри вътре

преди 3 години

От седни, Мутри вътре, които са най малко, най-много се надуват. Що си мислят, че сме гласували за тях?!!! Пък и нали са много, та почнаха да се цепят. А Дончева е страшно противен индивид.

239

до 232 и 236

преди 3 години

Вие изобщо наясно ли сте в какви случаи бюлетината се брои за недействителна, та пишете глупости? Например, в секцията, в която бях имаше заснет вот, бюлетината се води недействителна по чл. 227 и по този начин и се вписва в протокола. Та, недействителни могат да бъдат по много причини, не се хвърляйте веднага на манипулации.

238

Анонимен

преди 3 години

До ЦИК. 26 процента е една четвърт. Тоест 240 делено на 4 е равно на 60.откъде ги изкарахте 75 депутати на герб. Аз ли съм зле с математиката или вие. Ще ми отговори ли някой?

237

Т.Шак

преди 3 години

При нови избори ДБ ще увеличи подкрепата си за сметка на ИТН и ИСМВ, като последните вероятно ще изпаднат зад борда от 4%. ГЕРБ и БСП също ще се стопят като ще прелеят към ИТН, които ще компенсират изтичането към ДБ. Нищо чудно тогава Слави (ако не е умрял от ковид) и Хр. Иванов да направят кабинет.

236

Т.Шак

преди 3 години

Нови избори!

235

Анонимен

преди 3 години

Според точка 6 от протоколът на ЦИК : 6. Общ брой на всички действителни гласове (сумата от числата по т. 6а и т. 6б) 3 247 754. Сумирането на данните от таблицата : Обобщени данни от избор на народни представителидава 3 247 470. РАЗЛИКА = 284. Ха сега ми кажете, кой е отговорен за това, че дори екипът на аритметикът Константинов не може да не допусне грешки. Извинете се на членовете на СИК те не са виновни.

234

Борисов бил минирал.

преди 3 години

То ,ако на новите не им е ясно ,че е минирал и чрез 11-годишно окопаване в държавата има възможност за всякакво саботиране ,ако не им е ясно ,че народната партия управлява в европа ,а той е неиния господин ЙЕС и е много удобен за тях .То тогава къде са тръгнали ? Не му ли изкарат всичките кир...л....иви ризи още преди следващите избори идва отново ,,кабинет Борисов,,

233

Анонимен

преди 3 години

Никоя от българските партии не подкрепя Борисов.Дори и ортаците му в краденето от ДПС му биха шута.