52

протестъри

преди 3 години

чалга, мутри с танцорки мегаданс и премиер с ферари.. ще е интересно времето напред

51

протестъри

преди 3 години

нинова по-дсоро ще даде живота си, но оставка никога..

50

1

преди 3 години

Столетницата е време да се закрие и повече никога да не съществува.

49

Анонимен

преди 3 години

НИНОВА Е УМНА , АКТИВНА , НО ПЛАШИ С АГРЕСИЯТА И КРАЙНОСТЕ СИ . НЕ ТЪРПИ ЧУЖДО МНЕНИЕ, НЕ ОБЕДИНЯВА , А ГОНИ ДАЖЕ И СВОИТЕ . ТРЯБВА ДА ПРОМЕНИ СТИЛА НА ОБЩУВАНЕТО

48

K.Коцев

преди 3 години

Кабинет на Слави ?! Няма по-голямо уродство и по-голяма смехория от това през послед ните 30 години и то не само у нас! Жалко,че един *** се докопа до властта !

47

=

преди 3 години

В руските медии от вчера върви информация от външното им министерство, че най - вероятния сценарий ще бъде програмно правителство с мандата на ИТН, подкрепено без много шум от ДПС и ГЕРБ, а Сл.Трифонов, Доган и ББ няма да бъдат нито в правителството, нито в парламента.Програмно правителство с хоризонт 2 години.

46

1989

преди 3 години

До ооох-ти освен да охкаш друго не можеш.Няма смисъл да те коментирам!

45

Да закриваме?

преди 3 години

Какъв кабинет на Славуца? Кой себеуважаващ се експерт ще се навие да стане министър под опеката на дайреджията? Ако това стане, защо не закрием тази клета държава. Да идват хората на Ердоан.

44

ООООХ...

преди 3 години

НЕМОГА ДА РАЗБЕРА ЗАЩО ВСЕ НИНОВА ВИ Е В УСТИТЕ ВСИЧКИ ЗАГУБИХА В ТЕЗИ ИЗБОРИ ЗАЩОТО РОМСКАТА ПАРТИЯ ГЕРБ БИЛА ПЪРВА ВИЕ СЛЕПИ ЛИ СТЕ ИЛИ СЕ ПРАВИТЕ НА ТАКИВА ЗАЩО НЕ ПИТАТЕ БОРИСОВ ЩЕ СИ ПОДАДЕ ЛИ ОСТАВКА КОЙТО СЪЩО ЗАГУБИ И АКО НЕ БЯХА КУПЕНИТЕ РОМИ ЩЕШЕ ДА Е ЧЕТВЪРТИ И АКО НЕ СПРЯ МАШИНИТЕ БСП ЩЕШЕ ДА Е МНОГО НАПРЕД ЗА НЕПРЕКЪСНАТОТО ПЛАШЕНЕ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ ЗА ВИРУСА А КАКВО НАПРАВИХА ЧЛЕНОВЕ НА БСП ХОДИХА ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ И ГОВОРИХА ПРОТИВ НИНОВА ЗАЩО ВСИЧКИ СЕ СТРАХУВАТ ОТ НИНОВА СИЛНА ЖЕНА

43

Реалист

преди 3 години

И колко ще изкара такъв кабинет на тези клоуни? Най-много до половин година ще им лъсне голия дирник и Боко се връща на бял кон. Запомнете го.

42

Изнервен

преди 3 години

Стига с това фамилиарно Слави, все едно е дете от детската градина. Има си име, нали уж е сериозен политик - Станислав Трифонов. На мен пък ми е кеф да му викам Трифчо.

41

Анонимен

преди 3 години

Kyxa лeйка, а не експерт е този. Никой от опонентите на Бойко няма смелост да стане премиер на правителство, което да работи в тези условия на епидемията и последствията от нея...

40

Гражданин

преди 3 години

До 38. Айде стига с това банално пожарникар, та пожарникар. По твоята логика Трифчо е мартеничка. Само че " пожарникарят" има защитена докторска дисертация, бил е гл. секретар на МВР, два пъти кмет на столицата, три пъти премиер. Колко българи са постигнали това бе, оххлюв? А ти какво си постигнал в жалкия си невзрачен живот?

39

Анонимен

преди 3 години

СлаФчо няма потенциал и интелект да направи правителство, което да работи в условията на пандемия и световна криза...Затова сега мълчи и се чуди, как да се измъкне без да се изложи тотално...

38

Чебурашка

преди 3 години

Браво Калеко!

37

ББ

преди 3 години

До Калеко Алекохаха явно скоро си ваксиниран със Спутник...хуманист съм...ще ти помогна..само ми пиши,жалко...майката е свещенна по нашите земи!

36

ББ

преди 3 години

До не внимаватехаха бедни духом...няма начин...изпускате от уравнението плащащият сметката...Народа на България....Чиста и Свята Република!!! или ще запеем Стани Стани Юнак Балкански!Бог да пази България!!!

35

ББ

преди 3 години

До Анонименхомогенен електорат...си звучи като българите са матрял,и аргументи нямате,опитите да променяте ценности са безуспешни...7 милиона Българи обичаме Родината си,мечтаем да бъде осъществен завета на Апостола за Чиста и Свята Република...вкарвате хората в интриги...лъжи и манипулации обслужващи шепа предатели и крадци...Избори до дупка!!!Бог да пази България!Чиста и Свята Република!!!

34

не внимавате

преди 3 години

Борисов каза,че ще даде гласове на Слави за гласуването. Слави ще каже ,че не ги иска , ама те ще осигурят кворума. И мандата почва. С ДПС не бива, БСП не стават, Триото стана дуо, Христо го играе много изискващ , а ГЕРБ публично са го направили , все едно няма тайни договорки, и ще вкарат свои точки от програмата които Слави ще съгласува . Единствено Борисов е за -въпросите на референдума. И ето стъпка по стъпка.....

33

Анонимен

преди 3 години

До 28Хайде де ИТН няма хомогенен електорат!Я,*** на някой концерт на чалгапевица ,да видиш колко са хомогенни,даже хвърлят кючеци от радост колко са единни!