38

Анонимен

преди 3 години

Дебилизъм в пълна форма, Английските доктори казаха че от 100 случаи са поравно мъже и жени!

37

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"В началото на т.г.в Норвегия умряха 29 старци ваксинирани с Пфайзер."Teпърва ще умират още старци там - и ваксинирани и неваксинирани.

36

Анонимен

преди 3 години

Нашите доктори не казват истината. Защото правителството е дало милиони за Астра -Зенека. Населението не иска ваксините . Но англичаните са усвоили парите ни и няма да ги върнат. Затова са лъжите "че всичко е наред". Цяла Европа забранява ваксината кога нацяло, кога частично, и само България ги иска. Сега ще ваксинират старците и никой няма и да се интересува от какво са умрели. Това са 2.5 милиона човека по 2 дози, ето ти 5 милиона дози усвоени. Здравния министър да си ходи. Той затова и лъже.

35

Анонимен

преди 3 години

Само при богопомазаните. При простолюдието няма проблеми.

34

До Айдеее !

преди 3 години

Ами да го напишат-противозачатъчни. Ама тая женица на 60 г. едва ли е била на точно такива хапчета ..

33

Няма РИСКОВЕ

преди 3 години

Нали искаха 70% и дори 100% ваксинация така че няма не искам няма недей ... Боц и боц който оцелее късмет от лотарията.

32

Анонимен

преди 3 години

При кои хора прилагането на АстраЗенека крие рискове?Живите хора.

31

Анонимен

преди 3 години

умните хора нямат проблемите не се ваксинират с отровата на милиардеритеза глупаците - на късмет

30

Анонимен

преди 3 години

до : Присмяха му сеНямаме 10 -15 години за да си правиме изследвания и проучвания! До тогава Ковид само ще е изчезнал или ние ще сме се приспособили към него! Не се праве на умен - идиотоо

29

СЪВЕТ

преди 3 години

Аз се ваксинирах с Астра Зенека . Няма Ваксина която да се приложи на човек със Заболявания или Хронични Заболявания .Избрах АЗ защото тя е единствената Ваксина срещу Ковид която е създадена на Принципа на Ваксините - заразяват те за да имаш имунитет .По между другото - Спутник В е същата .

28

Анонимен

преди 3 години

На опаковката пише че е гаранция 70 %. Следователно остава 30 % опасност да развие племония, което е много още повече човек става чигит с ваксина и не се пази. Карантината си остава най-сигурно докато няма по-добри лекарства.

27

Анонимен

преди 3 години

В началото на т.г.в Норвегия умряха 29 старци ваксинирани с Пфайзер.Норвежците изложиха становище, че ваксината може да е опасна при много възрастни хора със съпътстващи заболявания.Подобни случаи имаше навсякъде в Европа.Някак забравяте много бързо българите.

26

до 28

преди 3 години

Който плаща поръчва хорото.Искаш друго хоро, наплати по добре и ще бъде сменено.

25

Присмяха му се

преди 3 години

Мангъров ясно каза - За да е утвърдена една ваксина като безопасна и да се прилага масово при хората са нужни 10-15 години изследвания.

24

зер

преди 3 години

dnes.bg - шестата статия за АЗ за днес. Поздравления!

23

Анонимен

преди 3 години

абе той и Славчо политика ни убеждаваше че вирус няма а сега седи и лекува същия вирус и дума не обелва.

22

Ганю пулев

преди 3 години

Споко славчо ще ти сложи чалга ваксина

21

до 29

преди 3 години

.....Цяла Европа я спря, ***ми то и Цяла Европа затвори тотслно само банкянския разпаса държавата. И 4000 заразени ежедневни с по 150 умрели.

20

Анонимен

преди 3 години

рисковете са при тия дето се ваксинират, какво теглите локуми все едно няма други варианти в кофата и ае... астра та астра да не ви платихте за тия реклами

19

до 8

преди 3 години

ако бях *** сигурно щях твоя съвет да следвам, но съм човек и маймунското оставям за теб. Да се разболяваш оставям на теб щом мислиш че е нещо безобидно. Пробвай но има и хора около теб които ще заразиш а те може и не толкова леко да го минат