48

Анонимен

преди 3 години

Е казахте си го най-накрая при това в прав текст: да се съберете да вземете парите от ЕС! Ама ако ЕС имат половин грам мозък няма да дадат и евро цент докато не е съставено стабилно правителство, а вие си се дърляйте както си знаете, кеф ви с тоалетна хартия се замеряйте, кеф ви с яйца по великденски, вие си решавайте! Ние ви гледаме сеира! Поне за сега, после и ние ще решим... айде!

47

Сат Н

преди 3 години

До 35Бях сигурен, че този е пълен клоун и ще се изъдни веднага. Готов е да стане министър с подкрепата на ББ. -------Другарю гербав ***, ти си функционално неграмотен ли? Казал е, че е готов да направи компромис с БСП, за да доубият ГЕРБ. Съвсем прав е.

46

Анонимен

преди 3 години

До АнонименСлавчо ще прилапа и техните гласове на следващите избори.на следващите избори ще прилапа един *** :)

45

Яне Янев

преди 3 години

Майче Манолова, там на където си тръгнала..аз от там се връщам.И сега съм известен като "Лудото Яне". А имах предозборни билбордове на П.П Ред, Законност и Справедливост (РЗС) на магистрала Тракия гласящи "Аз ще уволня Бойко Борисов"..И какво се случи?? Депутатите ми отидиха в ГЕРБ...

44

Анонимен

преди 3 години

Товарищ Хаджи?!?генов , аз виждам един неадекватен ПРОДАЖНИК и това е ..... тИ. !!!

43

Анонимен

преди 3 години

И така, и тази формация се разпада. Кой би го познал?

42

Изправи се БГ

преди 3 години

Мутрите вече са вън от България!!Ние победихме хунтата и мафията!!

41

Ха-ха

преди 3 години

Спечелилите изборите партии си траят, а случайните вече градят стратегии. Визия за България ...

40

Анонимен

преди 3 години

Имам само един въпрос към Мая Манолова.За нея братя Галеви мутри или бизнесмени са?

39

Анонимен

преди 3 години

Абе Мая Манолова не беше ли прецедател на БСП?? Не предложи ли точно тя Делян Пеевски за шеф на ДАНС?? Мая Манолова не е ли вносителя на законовата поправка известна като "Ванко 1"? Нея ли гониха хората с прътове по улиците на София??Или става дума за друг човек?

38

Анонимен

преди 3 години

Разбита команда.Славчо ще прилапа и техните гласове на следващите избори.

37

Анонимен

преди 3 години

"Бойко Борисов харесва това" - бутон във Фейс бук.

36

Казано

преди 3 години

по НЕадвокатски - МаяМа е невъзпитана!Открил Америка на картата, завалията :)))))))))))))

35

Хаджиженчо

преди 3 години

Нас не ни е страааааааах..................

34

Анонимен

преди 3 години

Чистите и неопетнени партии от протеста се скараха за постове още преди да са ги събрали в НС. А тези с 4% за какви министерски постове се гласят? Ето защо трябва мажоритарен вот, на победителя 50 места отгоре, и вече щяхме да имаме кабинет. Иначе такива патерици като Мая и ВМРО на предните искат едва ли не, премиер да излъчат в замяна на подкрепа. 10% праг и *** с Мая щяха да са аут.

33

Т К О

преди 3 години

Янче НЕ ЛЪЖИ! С подкрепата на бсп-дпс!

32

Яна

преди 3 години

Бях сигурен, че този е пълен клоун и ще се изъдни веднага. Готов е да стане министър с подкрепата на ББ. Колко по-долно от това? С дипломата си от НБУ ще е голям експерт. Този заслужава да го изгонят с камъни! Професорът го е видял що за стока е и затова се дръпна от него.

31

До 28

преди 3 години

Има,ли политически отпадъци и *** да не са си казали думата по ренегатската телевизия Евроком поддържана с пари окрадени от народа?Нали така Дикофф,борецо срещу "дивотийте" в държавата.

30

Анонимен

преди 3 години

Мая Манолова е единствения политик СНИМАН в кабинета на Васил Божков. Тя е човекът предложил и гласувал промяната в закона позволила на братя Галеви да напуснат държавата и да се УКРИЯТ ОТ ПРАВОСЪДИЕТО. ТЯ предложи Шиши за ШЕФ НА ДАНС. Смятам че името на партията и трябва спешно да се смени на НАВЕДИ СЕ МУТРИ ВЪТРЕ.

29

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 31Сашко, ти ли си.