82

Христо Христов

преди 3 години

Да те забравяме, че ЕСПЧ защити ислямския терорист Чатаев от преследване от Интерпол.Впоследствие Чатаев взриви летището в Истанбул.Толкова за ЕСПЧ.

81

Анонимен

преди 3 години

До до 98 от славянинПроблемът е, че ти се занимаваш със стадото, при това постоянно.Явно много те сърби да показваш своята "изключителност".Да ти кажа една "тайна": никой не се интересува от "изключителността" на анти-ваксърите

80

Анти-тялото

преди 3 години

Като гледам как раздаваш присъди, сигурно си поне светец. И всичко ти е ясно. Гледал си много телевизия и си се изучил. С колко маски ходиш по улиците сега? А в колата сам с маска ли караш? Ми удари си две-три ваксини и ще си като супермен! Поне! Пък и ще ти се решат всички проблеми с "антиваксърите".

79

Анонимен

преди 3 години

До до 90 от славянин"А ти имаш ли данни, че някъде е постигнат този процент ваксинирани!?"Нямам, защото още няма такива, но ТИ ВЕЧЕ ЗАЯВИ, ЧЕ ЗНАЕШ, ЧЕ МАСОВОТО ВАКСИНИРАНЕ НЯМА ЕФЕКТ, та исках да знам ОТКЪДЕ?ЗАТОВА казах, че явно не са ти нужни данни да се прозинасяш, и явно голямата уста ти стига! Ти заяви, че работиш с данни. ДАЙ ДА ГИ ВИДИМ!

78

Анонимен

преди 3 години

До до 93 от славянинАбе, приятелю, какво те интересува как "живеят хората по цялата планета", като ти 1) заяви, че хората масово са стадо, тъй че едва ли нещо се променя от това, че ще ги следиш и 2) (по-важното) ти вече си заявил, че си готов да си настрани от нормалното обществоСлед като вече си постигнал нирваната на изключителното си самостоятелно съществуване извън "стадото", налитането ти на това как се управлява стадото е точно това "квичене" за което говоря. Нали не те засяга?

77

Анонимен

преди 3 години

е няма страшно до реализиране на конспиративните теории остана малко :)) после не вярвайте и трийте постовете, ама друг път!

76

Анонимен

преди 3 години

краткотрайни ваксини като тези за ковид и грип,не трябва да са задължителни

75

Анонимен

преди 3 години

До до 87 от славянинОх, миличкия, хем му беше единственото важно да не го закачат, хем сега пък много бил загрижен за това какво правели "глобалистите", та се и оправдава защо "***".Както казах, веднага потвърди кой от кого се интересува.

74

АнонимеН

преди 3 години

ТОВА Е НАРОЧНО ТОЧНО СЕГА! ЗА ДА НАКАРАТ ВСИЧКИ ДА СЕ ВАКСИНИРАТ СРЕЩУ КОВИД!!!

73

Анонимен

преди 3 години

До до 86 от славянин"А акъл и данни имам достатъчно!"Я кажи какви данни имаш за ефекта от ваксинацията при 70 плюс процента ваксинирани, че твърдиш, че масовите ваксинации не били ефективни срещу спирането на Ковид?

72

Анонимен

преди 3 години

До до 79/82Като ви гледам как всички анти-ваксъри от едни и същи източници си промивате мозъците (доколкото ги имате), не съм сигурен дали схващаш иронията на това, което казваш.:)

71

Анонимен

преди 3 години

До до 79 от славянинКАкво те интересуват "глобалните властници" или "другите"?Теб нали са те оставили на мира? Избрал си си да си встрани от нормалното общество и това устройва всички. Нали за това ревеш, какво те интересува какво става "там"?Преди малко ти казах, че вие сте тия, които ревете и ето, че веднага потвърди това.

70

Анонимен

преди 3 години

До до 74 от славянинЯвно единственото, което ти е нужно за да имаш мнение е голямата ти уста. Акъл или данни не са ти необходими.

69

Един от Германия

преди 3 години

На въпрос на журналист по немската ТВ васкиниран ли е, Армин Лашет- МП на най-голямата провинция Северен Рейн-Вестфалия и кандидат за канцлер, отговори: "Аз давам път първо на другите и не искам да ги пререждам". Аз ще последвам примера на този "алтруист".

68

Анонимен

преди 3 години

Колкото повече ваксинирани хора, толкова повече мутации на вируса. Факт !

67

до 79

преди 3 години

"Нормалната част от обществото" винаги се е държала като стадо овце, и при диктатура и при т.н. демокрация.

66

Анонимен

преди 3 години

До до 75 от славянинАма, приятелю, всичко е наред.Никой не ви кара да се ваксинирате. Просто за гражданите, които искат да са нормална част от обществото това ще е стандарт. Такива като теб, които не искате да сте такава част от обществото, ваксините въобще няма да са задължителни. Всички са доволни.

65

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 76"с този измислен ковид от глобалистиката мафия и техните ваксини ако станат задължителни, ще има гражданска война"Мда, хипитата и селяните срещу останалия свят.:)

64

Анонимен

преди 3 години

с този измислен ковид от глобалистиката мафия и техните ваксини ако станат задължителни, ще има гражданска война

63

1

преди 3 години

До до 60 от славянин"Последно - ваксините пазят ли ви или не ви пазят!?"Този въпрос показва, че не си наяясно какво са ваксините и за какво служат.Ваксините пазят, но не осигуряват 100% защита, което означава, че ако другите не са ваксинирани, риска се покачва.Между другото, точно такива като теб сте тия, които "квичите". На един ваксиниран му е много по-малко важно дали вие се ваксинирате, стига той да е, отколкото на вас, да не ви ваксинират.