54

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен42 *** това пак у БГ то само, в Гърция при смърт на съпруг/а пенсията се наследява от останалия жив на 100% до неговата смърт.

53

"Ползи"?

преди 3 години

Не вярвам да има "ползи" от какъвто и препарат, който вкарваш в един ЗДРАВ организъм.Виж, да си болен и да умираш - бий си препарати, пий хапчета.. Ама ако си здрав да го праиш тва.... нЕма никва логика.Това не е чума все пак - някакъв грип си е. Като Свинския Грип - същата история.

52

Татул

преди 3 години

Е то хубаво ама, нали идеята на ваксината е да създаде антитела.

51

до Татул(50)

преди 3 години

Антитела се развиат при тежко боледуване, когато се активира адаптивната имунна система. Ако първичната имунна система или първия имунен отговор смаже вируса няма време за тежки симптоми и антитела и какво ли не. Сиреч ако си много здрав ти си "уязвим"

50

Татул

преди 3 години

Сега да ви обясня. Ноември, жената болна с ковид. Два теста положителни. Аз я гледам докато е болна и се заразих. С леки симтоми бяхме. Не съм си правил тест. 25 дена след като оздравяхме, си направихме тест за антитела. Жената фул аз нямам. След 40 дена направих количествен тест. Пак нямам антитела. Правя 23 февруари. Астра Зенека, първа игла. 7 април. тест за антитела. Йок. За къв тогава да се ваксинирам питам.

49

Анонимен

преди 3 години

Ако има друго правителство ,е нужно цирка с ментета ваксини на ЕС да преключи и дасе закупят руска ваксина за да се ваксинират хората ,виждате че много държави от ЕС Австрия Германия Унгария ,Франция ще закупят руска ваксина

48

не мерси

преди 3 години

Аз имам много тънки вени и отказвам да рискувам.

47

Анонимен

преди 3 години

Бойко изби старите хора с вируса, а сега Вие избийте младите с тая отрова! Искам си Живково време, веднага

46

Анонимен

преди 3 години

Преди да си сложите ваксината да не забравите да кажете на имунната си система и на тромбоцитите си да внимават, че току виж се събрали на едно място. И ето ти я тромбозата.

45

Анонимен

преди 3 години

За мен рискът е оправдан.Колко хора умряха без ваксината ? 3 милиона.Колко хора умряха с ваксината ? 10 човека.Останалите си живеят съвсем нормално.Знаете ли колко хора умират на седмица в България от автомобилни катастрофи?Толкова колкот са умряли от тая ваксина.Нима е страшно да карате кола?

44

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 27Има и предвиждания за дългосрочния ефект на учени,но се трият,и премахват.

43

.

преди 3 години

Младите да внимават а старите да *** а? Господ ще ви съди!

42

Анонимен

преди 3 години

Най-голямата кражба в историята на човечеството е пенсионното осигуряване.Плащаш да речем по 300лв на месец в продължение на 45 години са 162 000лв без лихвите.Умираш някъде около пенсионна възраст и паричките ти заминават.Обаче хората си траят.

41

Handel

преди 3 години

До БОЛЕН здрав НОСИЗначително по-лошо.

40

Handel

преди 3 години

Не разбирам защо трябва да позлваме ваксина, която прави от ваксинирането руска рулетка. Тиkвоча гледа да се награби за последно или какво?

39

БОЛЕН здрав НОСИ

преди 3 години

Отива човек на работа при честен частник, но чорбаджията-изедник го кара да работи за 3-***.След това с мизерната си заплата не може да си плати само лекарствата.Да не говорим доплащане (за операция) при специалист или Санаториум.Така ли беше пи соца ?!

38

АнонимеН

преди 3 години

ЧЕКМЕДЖАН: ИМА ПЕНСИОНЕР, ИМА ПРОБЛЕМ! НЯМА ПЕНСИОНЕР, НЯМА ПРОБЛЕМ!

37

С една доза Астра

преди 3 години

Пия по едно аспиринче вечер и се надявам да ги разреди тия тромби ако ми се образуват..Ако не,ще ми ядат житото...

36

Анонимен

преди 3 години

"Събитията са толкова редки, че трябва да започнем с огромен брой хора, за да ги осмислим."Значи първо да вкараме по една ваксина на хората и после ще видим какво ще стане и ще знаем повече. Това, ако не е експеримент, какво е? По принцип за опитно зайче се плаща. И това не правят.

35

Коча

преди 3 години

Е433 което се слага в сладоледа като емулгатор , ти го бият с инжекция. Не, благодаря.