166

Анонимен

преди 3 години

Барабар Петко с мъжете... Още не са сложили масата, а наш Николайчо вече е запретнал ръкави и устремил поглед...

165

Анонимен

преди 3 години

На снимката -двама психично болни люде.

164

Анонимен

преди 3 години

нови избори или не, трябва ревизия на управлението на гроб

163

Анонимен

преди 3 години

Съвсем прав е Хаджигенов, затова гербавите *** вият. Не трябва да се губи време, а да се продължава с убийството на бандата ГЕРБ. За момента трябва компромис, докато не изхвърлят трупа на Тулупа в канала.

162

Мая

преди 3 години

Мутро, вън !

161

Krom

преди 3 години

Те така рече адвоката на мутрите, гушнал Сестра Галева. Тоя специално е като виц - би трябвало първи да изскочи вън ако има нещо смислено в наименованието на партията му. Едва прескочи бариерата и вече взе да реди държавата. Шегаджия. Ако Дългия спретне нови избори, тоя е извън борда.

160

Мила

преди 3 години

Прав е, абсолютно!

159

питам

преди 3 години

Хаджигей някой канил ли го е за министър. Размечта се - който спи до контейнери оглупява.

158

Анонимен

преди 3 години

от третата глава най ще те заболи отзад като ти го ****

157

Доги ага

преди 3 години

Хаджи - първо са надупи да преговорим и после ще видим какво ще се разберем

156

До 162

преди 3 години

Първо Диган ще наведе адвокатчето ***.Въпрос на предпочитания.Питайте белата златка,как доган го ашладиса.И после даже си му и плати милиони.

155

Анонимен

преди 3 години

Белата златка твърдеше,че цената на глас достигнала 300(!)лв.За първи път мога да се съглася с него.Кой може да си позволи такива пари,освенДубайският невъзвращенец и Оня Мустака от Белград?!

154

Анонимен

преди 3 години

"отрязали сме две от трите главиОбаче с тази, третата, може да те изцъкли!

153

един

преди 3 години

Дано тези да ги няма на следващите избори. че само като им прочета името на партията и ми изчезват мозъчни клетки, а някои даже гласуват за такива, сигурно са с лоботомия...

152

След

преди 3 години

ББ на всеки, който управлява ще е безкрайно трудно. В държавната администрация е пълно с калинки, които работят за пари, не и за работа. Не познават проблемите. Справките им често не отговарят на реалното състояние. Всичко е унищожено. Икономиката, обрязовянието, здравеопазването и т.н. Не се знае и колко са дълговете и кои от фондовете са изядени. 1989 ревяхме на 4 милиярда долара външен дълг рли почти 9 милиона население, а сега при 6 милиона имаме най-малко 30милеарда евро дълг

151

Анонимен

преди 3 години

Бъдещият парламент нищо не струва. Къде са Бялата Златка, Костя Копейкин, г.н Магарешки, г-ца Черкезка,Шкембе Войвода и тн. Къде са тия Титани!?....

150

нострадамус

преди 3 години

Тези бърборковци нямат никаква алтернатива на политическата сцена. С интригадност и лъжи заблудиха една малка податлива прислойка от обшеството ни. Има провидение и то отсява доброто от злото, рано или по късно.АМИН.

149

До 161 Каракачанов

преди 3 години

Споко.Сега Доганя ще я наведе.

148

Край

преди 3 години

Единственото което може тоя е да се ожени за Мая Манолова. А Бабикян да им е кум.Доста отвратна гледка ще е.

147

Абе, къде е батко

преди 3 години

Изказаха се всички - БСП, Мая, този, Да България. Хубаво ама те сборно имат колкото Бойко - 14 + 9 + 4 = 27%. Няма да им стигнат без Славун Учиндолски. А той седмица след изборите не знае какво му се е случило. Смяташе да влезе трети, четвърти и да прави шоуто от НС, а те сега искат да се качва на сцената. Една седмица пише сценария, крои, прави и накрая ще е пак нищо. Жалко за изгубеното време.