29

Tonita-7

преди 3 години

Точно обратното,много чест! Колко народ гушна букета!

28

Анонимен

преди 3 години

Рядък риск?!?

27

странични ефекти

преди 3 години

И не само,антибиотиците,повече от страничните ефекти от лекарствата съдействат за болести като паркинсон ,алцхаймер и деменция,болести които драстично се увеличават.Аналгина беше изместен от парацитамола ,за който е известно ,че ако прекалиш малко,може и да умреш.Дори синтетичните витамини,които напират да изместят натуралните, могат да навредят на бъбреците(вит. с) на черния дроб-(вит.д).И това се приема са естествено,а същевременно се отричат стари ,добре познати и действащи средства

26

странични ефекти

преди 3 години

Свикнаха ни ,всяко лекарство да има странични ефекти, а Хипократ неговият завет-,,Ако не помогне ,да не навреди" да го духа, нали? Сега виждаме обратния принцип-Я помогне,я-не ,но със сигурност ще навреди и- едно оправя,но друго поразява.И лекарите ,вместо да предписват добрия стар пеницилин ,са бутани да предписват силни синтетични антибиотици,от които черният дроб не може да се изчисти с години, а чревната флора за 6 месеца е мъртва-докато пациента приеме новия антибиотик.

25

Бау

преди 3 години

отворете листовката, на което и да е лекарство. Всички имат "РЕДКИ" странични ефекти. Ваксините обаче нямат право на това. Според ***...

24

6

преди 3 години

А ако си ти в този мълък риск процентът е 100!То е като руска рулетка-всеки може да е прострелян!Кое ви дава право да залагате живота на цял един народ?

23

Анонимен

преди 3 години

Цял живот усещам че ми липсва нещо,и се оказа че било..мозък!!

22

Анонимен

преди 3 години

Естествено , че ще кажат това, нали тези ваксини са най-евтини и съответно ще има и много останали пари , които гробарите искат да гепнат. Много страни вече я спряха тази ваксина, но нашите корумпирани управници си искат процента от продажбата и за това лъжат! Жални ни майка, няма управия

21

Бау

преди 3 години

*** не може да бъде убеден, че ваксините не ни правят ... безсмъртни. Ама как може бе! :D

20

Български език

преди 3 години

Рискът не може да е рядък. Рискът може да е малък или голям. Няма такова словосъчетание на български език. Да не е написан този текст от някой ученик в трети клас?

19

Анонимен

преди 3 години

Реално това са само хората, които са докладвали реакция. А те са нищожно число. Повечето хора, които са с емболия или с починал роднина на N-ти ден след ваксината дали ще хукнат да попълват странична реакция в портала, как мислите? Те и на това разчитат - малко докладвани, значи малко случаи. Главата в пясъка и давай нататък!

18

Анонимен

преди 3 години

Вярвам повече на скандинавските държави, които спряха ваксината от съображения за сигурност, отколкото на нашите корумпирани ганчовци, които за пари и майка си ще продадат.

17

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"дайте ми и на мен паспорт."Паспорта е Ваксинационен, а не за здравословен живот.

16

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Благодаря, но хазарт със живота си не играя."Ми изкарай го естетстено тогава. Малко е по-висока вероятноатта да умреш - примерно 100 пъти, ама нема проблеми. #хораумиратвсекиден

15

Анонимен

преди 3 години

"Рискът от тромбоза след ваксинация с АстраЗенека - много рядък"Благодаря, но хазарт със живота си не играя.

14

Анонимен

преди 3 години

Само допреди месец обясняваха как твърденията за тромбоза от ваксината били фалшиви новини и конспирации. Сега старите лъжи на нов глас, ваксината причинявала тромбоза, ама се случвало рядко. След месец като измре още народ дали ще се усетят, че май е най-добре да я спрем тази ваксина?

13

Анонимен

преди 3 години

"Рискът от тромбоза след ваксинация с АстраЗенека - много рядък"Толкова "рядък", че решиха да спрат ваксинирането с астрата.

12

Мда

преди 3 години

Затова политиците ползват файзер. Но - и там има проблеми...

11

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 7Точно на същото положение съм но няма да чакам да ми даде някой вакс паспорт а ще си ВЗЕМА фалшив такъв.Лесно е.

10

Анонимен

преди 3 години

Рискът от тромбози е ОГРОМЕН след като познавам лично трима починали след ваксинация с тази ваксина!!!Статистически това е ОГРОМНО число .