14

Анонимен

преди 2 години

Оценка на подробния преразказ на поредното клише: среден 3. Моля, авторката да си гледа другите т.нар. писачески работи и да не се наема да преразказва... Колкото до филма... аман от драмите на некви неудачници...30 години вече нашите филмови гении снимат "схлупени апартаменти", банални екзистенциални сценарии за разни алкохолици и мечтите им да се осъществят на Запад... Те там с отворени обятия ги чакат такива.

13

Анонимен

преди 3 години

Гледам само сериали и филми, в които темата за ЛГБТ липсва.

12

Киномана

преди 3 години

Гледам само руско кино.

11

Никой

преди 3 години

Изгледах филма заради Вергов, но като цяло не ми допадна. При толкова натрупан гняв, да не намериш начин за комуникация с близките си, да искаш да избягаш, за да започнеш всичко отначало, с някой с който няма да стигнеш и до средата на това, което си постигнал, е нереално. Сякаш героят е на 25, а не на 50.

10

Кака Пена

преди 3 години

До Стар набор Гледал ли си филма та коментираш по този начин?

9

Стар набор

преди 3 години

Този "Никола" и в Хамбург няма да преуспее, той не се е научил да носи отговорност и да се бори в живота. В България има поне панелка, а нещо по-добро в Хамбург започва от 15 евро нагоре на кв.м. нето наем без парното и др.текущи разходи. Изглежда героят е неудачник и търси вина за съдбата си навсякъде другаде, но не и в себе си.

8

Боб

преди 3 години

"Брек, аз само докато четях статията се депресирах, смятайте ако гледам филма. хахах За оскари ли ще правим филм или за публиката? :-) Как са пропуснали многопластовите отношения към ЛГБТ и мигрантите, както и смяната на пола, като възможен избор за излизане от ппдрискащото ежедневие. Щяха и някой грант да приберат."Да те питам, като те депресира статията, какво ще кажеш от утре да почнат да ти викат Минка "свирката" и да те тъпчат то зад, само защото така са свикнали. и това е нормално за тях

7

АЗ

преди 3 години

за това съм се отказал да гледам български филми. Тотално. Преди повече от 40 години съм се зарекъл,и все още го спазвам това - да не гледам български филми. НИКОГА. Слаб сюжет, слаби актьори, слабо изпълнение, некадърно сниман, със некадърно озвучаване, некадърна реклама... И тази статия напълно покрива всичко казано: големи локуми, неясно съдържане, опитваща се да каже нещо.

6

Анонимен

преди 3 години

Брек, аз само докато четях статията се депресирах, смятайте ако гледам филма. хахах За оскари ли ще правим филм или за публиката? :-) Как са пропуснали многопластовите отношения към ЛГБТ и мигрантите, както и смяната на пола, като възможен избор за излизане от ппдрискащото ежедневие. Щяха и някой грант да приберат.

5

Анонимен

преди 3 години

София Филм ФестНа българския филм - вас ист хир булгариш, лернт ир венигстенс дойч дамит ир венигстенс етвас верщеет!

4

Анонимен

преди 3 години

Ами всъщност е доста добър, гледаем и смислен, гледа се леко.

3

Анонимен

преди 3 години

Типичният за българското кино мрачно-битов, подтискащ и досаден сюжет за живота на някакъв несретник с лош нрав.. Слаб 2.

2

ДДРОнег

преди 3 години

До Не разбрахМи често Българските филми са много стойностни, но и много философски, много тежки ...Затова и често не ги гледам, освен ако не са комедии

1

Не разбрах

преди 3 години

Какъв е този литературен анализ? Не ми стана ясно този филм да го гледам ли сега или не.