222

Анонимен

преди 3 години

Бойко Борисов го доказа сделаМрънкащите сега трябва да направите повече от негоили ще ви мерим с домати

221

До 200

преди 3 години

Точно.

220

Анонимен

преди 3 години

От сутринта постоянните му хвалители и калинчовци обикалят телевизиите да ни убеждават колко е незаменим и добър към нас ,но ние не сме деца да ни залъгват с мазните си пригазки . Поради бездействие и неадекватни мерки хиляди семейства изгубиха свои близки . Чакаше цяло лято да мине без да направи нищо и да вземе решение да има отделни болници за лечение на заразени .Такова хаотично управление няма по света .Нека си ходи и ни освободи от некадърното си присъствие .Къде са обещаните ваксини ?

219

Анонимен

преди 3 години

Платените ,политолози и социолози обърнаха другата страница ,ах вие продажни хорица ,до кога че заблуждавате народа

218

Анонимен

преди 3 години

каква е тази Пиргова?!

217

Анонимен

преди 3 години

българите - славянските роми. крадат колективно, не им дреме за държавата.

216

Ф.С.В.

преди 3 години

Всъщност трябва да Благодарим на Политолозите и Социолозите- Благодарение на ТЯХ Герб падна -ТЕ му говореха как ще е Първи след Изборите--ДА Първи е ! Само че отзад напред МУхахахахахахахааххахахаахахахахахахаххаха

215

Ф.С.В.

преди 3 години

типична БГ черта- довчера хвалеха Борисов- сега всички социолози и политолози го нападнаха -хахахахахахаахахахх

214

Мунчо

преди 3 години

До Анонимен249И аз обичам НаДеница ТреСачева!

213

Анонимен

преди 3 години

Аз искам деница сачева много готина и позитивна жена от Герб да става премиер много интилигентна и опитна тя ще е наи готиния премиер в цял свят ще гласувам с удоволсвие за нея щот е готин човек

212

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 250От правописа ти съдя, че си от твърдия електорат на ГРОБ. Ало, Ричи, буде хафто. Со керез, кардараш?

211

Анонимен

преди 3 години

Ния българите не сме малумни има и истински хора в българия не само маски и позьори.никои не може да умаловажи постиженията на борисов и успехите които постигна в наи бедната и коромпирана държава.

210

Анонимен

преди 3 години

До анонименНе го мислете Борисов. Той със сигурност ще получи покана за работа далеч по спокойна и добра.---Охрана може би? Или пък агент в ЦСБОП поради "познанство с престъпния контингент"? Какво ще пише в CV-то си, каране на джипка, размахване на бухалка и масажиране на уши?

209

Анонимен

преди 3 години

Българи искам тоз бе как беше милко калаиджиеф с мустака да става премиер минималната заплата щела да е 230 лева.

208

анонимен

преди 3 години

Не го мислете Борисов. Той със сигурност ще получи покана за работа далеч по спокойна и добра.

207

Анонимен

преди 3 години

БОРИСОВ наи силният премиер в историята на българия.

206

Анонимен

преди 3 години

Не сме чили да казва това явно тези политолози са на херца на вена точно тези политолози са наи големите психопати.господин борисов е еродиран човек с морал които е дал много на българия за разлика от тези чучола.българоте го уважаваме за това голям премиер номер 1 за последните .20 години

205

Анонимен

преди 3 години

До жива да не бяхАми Андрей Райчев е абсолютно прав. ББ си ги има данните и ги е развил порай Тошо и Царя. Вдига телефона и се разбира с Ердоуган. Отива на среща и се разбира с Вучич. На кръчма се разбира с Курц. Нашите злобари им остава да пишат, че това са сръбски крими герои. Отива в Брюксел гали го Меркел. Отива в Рим гали го папата. 5 дипломи от Харвард не те правят политик! Не случайно мотото на ГЕРБ е направете правителство и да ви видим. Едно е да плюеш, друго е да управляваш.

204

Анонимен

преди 3 години

До Жалко"Борисов е явление и той ще бъде записан в историята ни, като най-дейния, най всеотдайния управляващ в България след цар Борис."Плача от смях. Нивото на когнитивен дисонанс в гербаджийските умове е потресаващо. Дано поне ви плащат, че иначе е тъжно. Да сравняваш Цар Борис с охраната на Тошо, който не може да върже две изречения, без да се изложи скандално, е признак на тежка психична болест и избирателна загуба на връзка с неудобната действителност. Съжалявам малките ви душици.

203

жива да не бях

преди 3 години

гледай андрей райчев по бтв