27

Анонимен

преди 3 години

Вместо АТОМНИ БОМБИ произведоха тези отрови, наречени ВАКСИНИ и ни унищожават ТИХИЧКО с тях.

26

Ваксиниран Ковидиот

преди 3 години

Ваксиниран с Астра Зенека, все още с една доза и все още мъдащ :-)И? Ще направят ли като в Германия втората доза за е иРНК ваксина?

25

Анонимен

преди 3 години

Има, няма, има...очаквам утре да кажат, че няма(отново)

24

Войко

преди 3 години

Ама чакайте малко, нали министърът на ботокса и оскубаните вежди каза че нямало връзка, кой лъже?

23

ФАНТАЗИЯ

преди 3 години

Нормално и очаквано е да има сериозни пробеми с НЕИЗПИТАНИ медикаменти. Всички "високи" и "розови" очакванията към ковид ваксините са в сферата на фантазията.

22

Русия=Психиатрия

преди 3 години

Голяма излагация с руската ваксина Спутник 5. Аржентинския президент е с Ковид 19 въпреки, че още от Януари е ваксиниран с двете дози на руската ваксина. Путин веднага му се обадил да го успокоява, но човека е с тежки симптоми и само му теглил една майна. Пълен провал.

21

Анонимен

преди 3 години

Ся, ЕАЛ шъ напише у лисовкатъ че може малко и да поумрете, да получите инсулт или сърдечен удар приченен от някой съсирек в кръвта, Но позите от ваксината на Бозата с нейните 64% ефективност срещу Вируса са "огромни".... за около 9 - 10 месеца...

20

ЕМА

преди 3 години

тука има тука нема ... де е тромбчето? уп са уп са чигиритак. новата туршка дума: ваксинбудала. вервайте им. както ви направиха европейци, както оставят децата ни да измират от лечими болести а спасяват милиони афреканце и арапингели така сега са се загрижили за вас. ще има редукция на стадото ама не искат да унищожават инфраструктурата с поголомна война щото после ще преселят цяла африка тука като приключат с нас.

19

Анонимен

преди 3 години

Малиии.......Не могъ си представя какъв научно мидицински, политически и медиен вой щеше да се вдигне на Запад ако на мястото на АстраБозата с тромбозите беше руската Спътник!Сигурно за всеги починал от руската, Запада щеше да иска Милиард $/? обезщетение за близките на пострадалия!Но с Астрата е друго..., дет съ викъ - може да е с нисък процент ефективност (64%), може и да не е съвсем безопасна (смътрните случаи и трайни увреждания като инсулт растът) но пък е Западна и демократична.

18

Анонимен

преди 3 години

Последно?

17

Анонимен

преди 3 години

До До 11И как точно ще се разбере? Ще се разбере ако се пуснат реални данни,после се публикуват от всички медии,и не се цензурират постове и профили в социалните мрежи на пострадали,или техни близки.

16

Анонимен

преди 3 години

Абе тая"агенция"до кога ще играе на Тука има-Тука Няма, не е ли крайно време да се вземе окончателно решение?

15

До 11

преди 3 години

Дай линк към статия, ако обичаш! Иначе ще приема, че разпространяваш откровени лъжи и лошото е, че стадото ти вярва, щом ти харесва коментара. Защо чак сега са "гръмнали", те във Великобритания ваксинират с Астра Зенека от 4 месеца, ако е имало такива стойности мислиш ли, че нямаше да се разбере?

14

Анонимен

преди 3 години

А решете накрая има ли няма ли връзка. Скапаните учени от които ни зависи живота в момента са това.

13

До 13

преди 3 години

Във Великобритания и там има 30 случая при 30 млн. ваксинирани. И там ли крият информацията? Дори и такава да е статистика, пак е доста по-малко от смъртността при Ковид.

12

Ден на Здравето е!

преди 3 години

Бонджорно фармамафиозо, ваксина нещо не е в ред, съсирек праща те във гроба,а Поп накрая ще те пей !!

11

Анонимен

преди 3 години

"На 1 млн. ваксинирани 1 човек получава тромбози."Стига с тия измами. Много случаи са недогледани, много случаи са потулени. От Зенека колко фатални случая твърдо свързани имаш в България? Само по новините - 4.4 от 350 000 как ти звучи? Като 1 на милион ли? Ако излязат и другите случаи, ще видиш по-скоро 1 на 100к или 1 на 50к.

10

Кочо

преди 3 години

До номер 7, това щеше да е вярно, ако болестта имаше смъртност от 50%. При положение, че болестта има смъръност от по-малко от 1 на 1000 за хора между 35-60, ваксината трябва да засяга по-малко от 1 на 1000. Което ваксината изпълва като условие, но това не променя факта, че вие сте неграмотен и нямате идея от статистика, какта и всички които ви харесват коментара.

9

Астра Зенека

преди 3 години

Трябва да бъде спряна за прилагане в ЕС и сумите платени за нея трябва да се възстановят на европейските държави. Днес британската преса гръмна, че над 700 британци са починали, а над 1000 са в болници с тромбози и други странични ефекти. Кадърните учени напуснаха Оксфорд сле брекзит , а британските сътвориха " убийсвена" ваксина.

8

До 7

преди 3 години

На 1 млн. ваксинирани 1 човек получава тромбози. Не знам за какво говориш? При Ковид за трима-четирима на 100 изходът е фатален.