16

Анонимен

преди 3 години

Национални предатели са Бойко Борисов,Каракачанов,Джамбаски,Захариева, това са хората които съсипаха държавата. Какво е направил този човек. Той ли даде възможност на престъпниците да карат скъпи автомобили и да притежават бизнеси. Той ли пуска хората на свобода след като са убили човек.Той ли направи пенсионерите гладни. Той ли накара стотици хиляди Българи да мигрират. Той ли съсипа държавата.Това ,че някой казал нещо което е срещу ВМРО и ГЕРБ не го прави национален предател.

15

Анонимен

преди 3 години

Този не е анализатор,а агитатор на македонистите.От много време се опитва да убеди българите да се откажат от историята си за сметка на някаква измислена надпревара за З. Балкани,където условието е да правиме отстъпки за сметка на С. Македония и Сърбия,за да си прокарват Великите сили интересите.Абсолютен безродник.

14

Анонимен

преди 3 години

Ако следите скопските медии, ще знаете, че тоя пасивен п~ст е постоянно по екраните им и плюе България нон-стоп. Национален предател, продажник.

13

ББ

преди 3 години

E МНОГО ЯСНО ТОЗИ КОЙТО ИНВЕСТИРА МНОГО ЛЕСНО ИНВЕСТИЦИЯТА МУ МОЖЕ ДА ОТИДЕ ПРИ ПЕЕВСКИ ИЛИ ПРИ БОРИСОВ Е ТЕ НЕ СА ЧАК ТАКИВА БУДАЛИ.ТОВА НЕЩО СЛАВА БОГУ Е ПОПРАВЕН0 ОТ НЯКОЛКО ДЕНА

12

Анонимен

преди 3 години

Ние не сме били двигател на нищо хубаво. Ние сме двигател на лоша съдебна система, създатели на мафиотско управление,защитници на престъпноста,унищожители на Българите, потстрекатели на миграцията на младите лекари. Ако продължим по същия начин скоро и нас няма да ни има.

11

Естествено

преди 3 години

Че вече не е "двигател" . Коя нормална държава ще иска да взаимодейства с чалга ше бе ци, а не с нормални политици. С този си вот българите доказаха на света какви тъ па и ограничена нация сме.

10

Зозо

преди 3 години

Николай Кръстев, журналист и анализаторХахахааааааа, каза някой си анонимник. Ай сиктир!!!

9

Анонимен

преди 3 години

Никой не иска мафията да му е за пример. Ние сме двигател на престъпноста.

8

Анонимен

преди 3 години

Тоя *** работи за УДБА още от времето на престоя му в Белград. Държат го в шах със снимки от разюздано гей парти. В момента е на заплата от Скопие- кореспондент на МИА в България. Толкова за ***.

7

Анонимен

преди 3 години

България е пример за бизнесмени мафиоти и престъпници с по над 20 дела за наркотрафик и крадене на коли. Няма как да сме двигател.У нас само рай за престъпници е.

6

Анонимен

преди 3 години

България никога не била и няма да бъде пример, а камили двигател. С мафиоти няма как да стане.Ние сме пример за корупция,престъпления и незачитане на законите.

5

Анонимен

преди 3 години

Ние да не сме безплатно такси за западните Балкани?Кръстев да си продава либерализма в Сърбия и другите вуко.бини.Трябва да си гледаме страната и интересите,а не да продаваме либерализъм за наша сметка.

4

Анонимен

преди 3 години

Даигателя на каруцата с магарето, това сме.

3

Хаха

преди 3 години

Какви европроцеси може да движи Сърбия в момента, след като дори не е членка на ЕС, що за глупости !

2

Анонимен

преди 3 години

Какъв двигател сме бе? На руска жипка матора

1

Анонимен

преди 3 години

ПОРЕДНИЯ РУСКИ ЛЪЖЕЦ