67

Анонимен

преди 3 години

59 - Борисов има най-основателно извинение да върен мандата- останалите го играят "нацупени дечица". Той мандата може и да го върне днес.Хаджигенов вече каза, че ИТН, Мая и ДБ ще правят кабинет на малцинството и че той - Хаджигенов - "ще се жертва за министър."каза също че ако трябвало щели да молят БСП за гласове.

66

Анонимен

преди 3 години

Политиката стана шоу доста преди Борисов, макар той да има съществен принос.нима сте забравили Жорж Ганчев? Ами хора като ЕДвин, които подскачаха по площадите?Ами "силният" министър Богомил Бонев с неговите акции комар? Ами царя, който вкара за министър човек без висше образование (Лучано). Да не говорим за "народният" човек Софиянски.

65

Анонимен

преди 3 години

Борислав Сандов искал да се покажеНЯМА НУЖДА обратно в строя

64

Анонимен

преди 3 години

Борислав Сандов е СВЕТОВНО НЕ ИЗВЕСТЕНТози кога е бил политик голям ***

63

безизходица

преди 3 години

Аз мисля че този който най-много загуби на тези избори е Слави.Сценария на Слави беше да слага прът в колелото на България.Сега трябва да се разкрие. Не може да си слага сам прът, а и не е в състояние да направи нищо свястно.Пълно фиаско както и резидента.

62

При Слави

преди 3 години

Фики Стораро министър на образованието. И всички деца шест, шест, шест. Добре че си избрахме чалгата братчетата ми... Не съм ром...

61

аз

преди 3 години

Слави на каишка, докога? Да го отпуснат шефовете му. Това не е хуманно.

60

Анонимен

преди 3 години

НЕискащите Бойко гласуваха за него с 26 %.Нещо неясно?

59

Народен съд

преди 3 години

Народен съд за всички.Радев е разединител и е за затвор като останалите!

58

Анонимен

преди 3 години

Това беше много изсмукано от пръстите! Борисов може да го обвиниш в много неща но не и в шоу игра. Шоуто сега предстои. Ако шоуменът има топки да го започне, че май сценария му беше написан само докато вземе колкото може гласове на изборите. За ситуация като тази не бяха подготвени.

57

До57

преди 3 години

53 сори

56

Анонимен

преди 3 години

До 55 Как можеш да оценяваш изборите в родината ми България по гласовете подадени в чужбина? Колко от тях са истински и оценени специалисти? Може би са хиляди, но милион, едва ли? А до два милиона , колко от тях са с дипломи, колко от тях изглеждат като истински българи, колко от тях са без криминални досиета? Хайде, холан!

55

Анонимен

преди 3 години

Борисов първо да каже колко пари даде на циганините да гласуват за него, после да говори каквото и да е.

54

Анонимен

преди 3 години

Първо Борисов трябва да намери основателно извинение да върне мандата, па тогава ще искате нещо от ИТН.

53

Анонимен

преди 3 години

На герберастите им запари под *** и цеъкат ли цвъкат лъжи.Нищо няма да ви спаси от линчa, най-малко лъжите ви.

52

Анонимен

преди 3 години

Истината е че тези проценти за Славчо не бяха предвидени от сценаристите му. Много хора, като удавник за сламка се хванаха на играта му от шоуто-отрицание на властта,защото според закона за нормалното разпределение, повечето хора не са доволни от властта.Те гласуваха срещу ГЕРБ, не за Славчо. Така се получи ситуацията "Ами сега? Олеле мале!" Да се надяваме че сценаристите му ще приготвят нов сценарий на време. Щото часовника тика, Славчо!?!

51

Анонимен

преди 3 години

Никой никъде не иска нито ГЕРБ, нито вожда им, а те се правят на глухи и разиграват цирк.Погледнете им резултатите в Европа, ГЕРБ и дпс нямат и 1 %.Това са истинските резултатите от изборите.

50

Анонимен

преди 3 години

Посъветвах Боко да си прибере троловете, че му осират собствените позиции, но той е като Сплейман Безумни - само фронтални атаки и с ране :))) Нали разбирате, че топката е у Боко и никой няма да се унижава да го потърси първи? Той ще трябва да потропа на портите им с бъклица и дрян, а не да чупи стойки пред джипа...

49

Анонимен

преди 3 години

Под 10% нямат право да говорят за човека спечелил 28%,защо да нямат право Герб те са спечелили най много проценти или БСП, в България има демокрация, а не дай България да налагат диктатура и да казват кой какво има право, дай България са три партии с общо 10%,всяка партия вътре има 3%,ДСБ,ДБ и зелените

48

Анонимен

преди 3 години

Ти ли ще даваш оценки бе eй, тpи4ypкo ? И Со рос не можа да ви спечели изборите, въпреки всичките му грантове, шашми и врътки...