9

Курти

преди 3 години

Картофената принцеса, пак изцапа пейзажа. Е сега, онази от румъния.......прокурорът де , от ЕС, ОЛАф-МОЛАФ и т.н........ще я - ги - обърне с хастара На вън.

8

Оня

преди 3 години

Е що не направиха тестовете преди няколко седмици , когато беше затворена линията ? А на първия коментар ще кажа , ще приключим Боко и ГЕРБ , само когато приключим БСП!!! За *** не говоря , тя е приключена отдавна .

7

BB

преди 3 години

Ходете пеш! :D

6

Анонимен

преди 3 години

Баце като изпусна властта и го обхваща неистово желание да се хвърли под 3-тата линия на метрото. Тези плексигласови огради няма да спрат толупа. Дано поне не изкриви релсите пак.

5

Анонимен

преди 3 години

Бойко си заминава и държавата започна да спира. Не ви ли предупреди, че така ще стане?Гответе се за режим на тока и хляб с купони.

4

Анонимен

преди 3 години

Абе къде е Плешунгерица Трифонова? Май захапа повече и сега трепери. Чакаме с нетърпение новия премиер, сложил съм пуканките.

3

Анонимен

преди 3 години

Споко, сега като дойде Трифон Чалгата от Каналето на власт, може и цялата държава да спират.

2

До 1

преди 3 години

То колко пъти ще постваш същото нещо? Дойде вашия ред да оправяте България, айде работете, Бойко си заминава да ви гледа сеира.

1

Анонимен

преди 3 години

Три дена минаха след изборите!Три дена, в които пак виждаме каква псевдопартия е ГЕРБ.Говори само Бацо, избраните за депутати мълчат. В нощта след избора само Дилов-син-червен каза няколко безсмислени изречения и се изсули.Партия ГЕРБ няма. Има само Борисов и негови безропотни слуги, същински роби. Чакат какво ще каже.Даже ги няма гласовитите Тома Бичето и Спас Гърнето на всяка мерудия!Време като общество да приключим с ГЕРБ, с това, което не е фарс, а отвъд фарса!