27

Анонимен

преди 3 години

Катя Сунгарска с какво право ползва фрази като "ние медиците" и "ние с колегите". Нейната работа няма нищо общо с работата на екипите нито като експертиза, нито като интензивност, а и като заплащане (последното в пъти в нейна полза).

26

У нашенско

преди 3 години

Лекарят... е жив дявол!

25

Анонимен

преди 3 години

Господ да ни е на помощ с това протестърско правителство!

24

Анонимен

преди 3 години

Има огромна липса на лекари и инженери в момента , ако се напъне човек с повечко работа можа да изкарва доста прилични пари.

23

Стефанов

преди 3 години

С такова ганьовско стадо в територията който и да дойде на власт няма да успее. Ако се пусне след малко статия за учители, полицаи, миньори или сервитьорки, без значение - ще бъдат оплюти със същата злоба. Не се държим един за друг, а гледаме да стъпчем всеки при първа възможност, а чакаме някаква подкрепа, когато дойде до нашия гръб. Повече няма какво да кажа.

22

тъй де

преди 3 години

На които му е тежко в Спешна помощ, нека да напусне..........места в Чистотата има!

21

Георги Илиев Митев

преди 3 години

Пенсионерска жалба : Рано станах отзарана коридор зелен да хвана. Тез зелени коридори кой ли така ни ги стори ? С коридорите зелени пак настанаха промени. Тез управници игриви ги превърнаха в сиви . Автор: Георги Илиев Митев. Потърпевш от милицията, военните, военните медици , полицията, медиците , институции и граждани. Трето поколение репресиран.

20

Анонимен

преди 3 години

Българите са изключително п р о с т народ и не могат да разберат тази истина, че лекарят не е Бог. Лекарят е човек, който увеличава шансовете на друг човек да оздравее. Ако лекарят сгреши, това да виниш или биеш лекаря е безсмислено и несправедливо, защото поставянето на диагноза винаги е като игра на тото. До измислянето на пеницилина, статистически шансът да умреш с лекарска помощ е бил по-висок от това да умреш без лекарска помощ. Само един век е минал оттогава. Защо в БГ очакват чудеса?

19

Георги Илиев Митев

преди 3 години

Нов призрак броди из Европа. Ковид-мафиот. Кога най-после ще се отървем от този *** ? Какъв имунитет при тоз капацитет ? Без друго се задъхваме , а взехме да издъхваме. Дай Боже ,след тази беда да оценим безличната си свобода. Ний доброволно се заключихме отвътре и ключа хвърлихме навън. Кога най-сетне ще дочуем спасителния звън ? ! Автор: Георги Илиев Митев. Потърпевш от милицията, военните, военните медици , полицията, медиците , институции и граждани. Трето поколение репресиран. София (2020

18

Анонимен

преди 3 години

ако имате проблеми обръщайте се към слави трифонов, нека ви дигне заплатите да ви дава по 1000лв отгоре и тн - всички въпроси съм слави ако обичате

17

Анонимен

преди 3 години

Пациентът не е парче месо, не е клинична пътека, жив човек е.

16

67890-.

преди 3 години

До Пандемичен МаоистТака, всички там, и когато започнеш да дишаш като риба на сухо няма да има кой да извикаш за помощ. Не , че ще е голяма загуба.

15

Щерю

преди 3 години

- Докторе, нещо не виждам добре надалеч.Лекарят хванал пациента за ръкава, завел го до прозореца и му посочил Слънцето: - Това, там, виждаш ли го? - Да-а, това е... Слънцето.- Ами това са 150 милиона километра, бре? - Ти колко по- надалеч искаш да виждаш?!?

14

Анонимен

преди 3 години

Хубаво е да им се напомни, че не са Господ и че не може да си правят кой каквото си иска, че има такива дето се разсипват от работа има но колко повече са тези дето веят краката и те гледат сякаш си нисша форма на човек и само дебнат да ти вземат последния лев. Толкова некадърни и надути, блъскат ти коктейла с химия и каквото стане...

13

Асан от вятову

преди 3 години

Щом не е господ или робот, значи разбира от бой. А боя изгражда.

12

Технократ от Брюксел

преди 3 години

Ще ви заменя всичките с Машини! Готово!! Сега доволни ли сте?!

11

Анонимен

преди 3 години

Знаем, че не са Господ, но в последната година много започнаха да се правят на него. Особено ония тримата - плешивецът с пагоните, онзи с брадата и онзи с мустака.

10

Пандемичен Маоист

преди 3 години

Всички у ГУЛАГ - на превъзпитание с ценностите на Партията!

9

Анонимен

преди 3 години

Ето как плашат бъдещите лекари. Вместо да казват, че при тях се работи с удоволствие въпреки натоварения график - плашат хората и бъдещите лекари ще избягат в чужбина заедно с доброволците. Тая е неадекватна и не служи за пример в лекарската професия. Утре ще реват - немаме ора !

8

Муахаха

преди 3 години

при тая Пандемия от Уханска Чума, чудя се как повече лекари не умряха, как не се заразяват не ми е ясно!