6

питай жените

преди 3 години

Приравнили са една жена като Даяна в детеродка, това е което са направили. И онзи Уйлям трябва да се държи като истински мъж?! извратено

5

Анонимен

преди 3 години

Сестрата Маргарет става изгубена душа, защото не се омъжва за голямата си любов твърде по-възрастния и разведен Таузенд. След това се опитва да възвърне страстта си към живота и пробва всякакви пагубни крайности. Нищо общо. Дори сина й Чарлз не може да се сравни с тази история, както вероятно затова я търпят тая Камила в двора си. Едва ли не моя син, горкия, сигурно ще му е много тъпо без нея, нека си стои ще плащаме какво да правим.

4

Менто

преди 3 години

Еми с кого да го сравни този пун дьо.!.

3

Анонимен

преди 3 години

Да интересна е история на тази Маргарет , ранен вариант на принцеса Даяна.Все пак не се очаква от нас българите да им знаем историята на англичаните нито пък законите им.А още по малко ни интересуват откакто не са ни партньори, хайде докато ни бяха партньори в ЕС, трябваше поне да се правим,че ни интересува просто от колегиалност, ама сега хич не ни дреме нито за тях нито за Русия имали сме в миналото взимане даване не сега.

2

Рептилски приказки

преди 3 години

за Лека нощ !Да правят филмите си,холивудски още.

1

Анонимен

преди 3 години

Отначало си помислих, че говори за баронеса Маргарет Тачър, ама се усетих че това е една идея по-ниско от принцеса. Иначе желязната лейди не изгледаше, че не знае какво прави в двореца.