12

Умен

преди 3 години

След евтината и лесна за съхранение Астра Зенека, сега ще унищожат ваксината и на Джонсън, защото е едноразова. В САЩ, ЕС и други богати места ще остане скъпата Пфайзер

11

Анонимен

преди 3 години

Дали някой не саботира ваксинацията за да няма достатъчно ваксини и да измрът максимален брой хора?!

10

Анонимен

преди 3 години

Не знам какво чакаме - Ботокса веднага да праща буса на кренвирши "Леки" да ги взима! Все пак кафе по лев и пеесе не е за изтърване.

9

Анонимен

преди 3 години

Пращайте ги в България, тука ще ги обявим за безопасни, даже опашки ще има за тях, хахаха. Да не се губи материал, нали така?

8

Анонимен

преди 3 години

Може ли експериментите - не върху хора?

7

Анонимен

преди 3 години

Голяма излагация с тези ваксини ей, и после защо хората не вярвали в тях.

6

АнонимеН

преди 3 години

ТОКСИК И ТОКСИК!!!ОБЯВИХА ВАКСИНАТА ЗА ТОКСИЧНА!!!----------------------------------ТЕЗИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ НА ШАМПОАНИ СЕ ОПИТВАТ ЗА ИЗМЕСТЯТ АСТРАТА КАТО НАЙ-ОПАСНА ВАКСИНА !

5

Българина

преди 3 години

Няма какво да се коментира.... Сащ произвеждат само демокрация, борсови индекси, пари и войни, а да и падащи самолети... Другите неща не им се отдават оъ мнооого години. Пфайзер също имат млн дефектни партиди, можете да ги преброите по болните ваксинирани в момента в цялата страна, точно както праха за пране и млякото и шоколада, ваксините за България не са като ваксините за Германия....

4

Добър ден !

преди 3 години

Някой да каже нещо ?Огромна финансова война под формата на ваксини и "грижа" за човека !Пари , пари и пак , ама много ,много пари !!!

3

Анонимен

преди 3 години

Ще се установи, че не са замърсени, но ще ги продадат в страни от третия свят или източна Европа. Да се хванем ли на бас?

2

Анонимен

преди 3 години

Хахаха тези си замърсяваха бебешката пудра с азбест в продължение на 30 години, и сега още в началото започнаха и ваксините да замърсяват. Пумиярска история!

1

Объркан

преди 3 години

Спрете се ве, ид.иоти! Съвсем ни объркахте вече, то не бяха тромбози, то не бяха грешки, то не бе объркване на казана, то не бе шкарто... Пфууу